IRC-Galleria

Purrple

Purrple

ehkä mä oon terroristijeesus

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Päätin avautuaTorstai 02.10.2008 20:54

Löysin youtubesta videon jossa pohditaan tosissaan sitä kuinka Sadie (joku paska jiirokbändi) kuulostaa tai ei kuulosta Diruilta. Jos joku saatanan ernu rupee selittää et toi mölinä jota musiikiks kutsutaan kuulostaa Dirulta ni vittu sillä on päässä jotain pahasti vialla tai sit se on vaan kuuro, minkä johdosta sitten tekee kauniin johtopäätöksen että koska ton laulajan (jonka ääni kuulostaa samalta ku melkein kaikkien japanilaisten mieslaulajien äänet. mm. girugämesh, gazette, unsraw...) pukeutumistyyli saattaa muistuttaa hieman visual Kyoo ni se kans kuulostais Dirulta. No ton laulajan ääni ei ole lähelläkään Kyon ääntä eikä bändin taito ja sitä kuunnellessa saatava fiilis yllä lähellekään Dir en greytä. Sadieta kuunnellessa tulee lähinnä pää kipeeks.

http://www.youtube.com/watch?v=boCZHd3xnQk (keskustelu löytyy meisain pv:stä. Tässä näyte musiikillisesta taidosta ja ulkonäöstä)
http://www.youtube.com/watch?v=AreSsOtZXGk&feature=related (siinä Dir en greytä näin huvin, urheilun ja vertailun vuoksi)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.