IRC-Galleria

Purrple

Purrple

ehkä mä oon terroristijeesus

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

4.11.07Tiistai 06.11.2007 19:40

Lauantain ja sunnuntain välinen yö oli ihan vitun kylmä ja olin kuolla sinne. Yötä siellä vietti minä, Heidi ja Emmi. Sonja taas lähti tulee heti kun sai vanhemmilta luvan eli se läähti viiden maissa taksilla tulemaan. Yöllä me kuulemma jonotettiin Nir en gayta, Dir extemporee, Backstreet Boysia ja Green Dayta xD Joo nukuin kaks tuntia. Paulan piti tulla jollain kuuden bussilla mut sit se myöhästy ja tuli jossain seittemän maissa ja se toi läppärin! <3 Se ilo ei kyl kestäny kauaa ku akku loppu. Angst ku Kyoboksia ei löytyny :'<< Käväsin jossain vaihees himas ja sit ku tulin takas ni kaikki vaan riehu siel ja kaikki huuteli jotain et "Näin Dien kampis" ja "OMG Kyo mäkkäris!" Mä päätin kuitenkin jäädä siihen jonottaa. En mä olis ees halunnu tapaa niitä hirveen fanilauman ympäröimänä. Sit jossain välissä Sonja tuli Dien metsästyksestä tuloksitta ja Emmi ja Heidi lähti syömään. Sit jossain välissä Sonja taas lähti Villen kaa jonnekin.
Siinä välissä kun yksin hengasin siellä ni Dirut meni sisään niiden autolla mut vaik ne oli kökkiny siinä vähän aikaa en tajunnu et se olis niiden auto. Sit kun sieltä tuli fangirlit vilkuttamaan ni tajusin et se oli iso auto jossa oli tummennetut ikkunat elikkä se oli the Diruauto. Sit nousin seisomaan ja vilkuttelin itekin. Melkein heti sen jälkeen ihmiset tuli takas, paitsi Paula joka oli himassa ja tuli myöhemmin. Vihdoin oli enää tyyliin tunti aikaa keikkaan mut siihen eteen keräänty ihan kivasti ei-haluttua porukkaa, mut slti onneks ovien avautuessa tungin rahat narikkamiehen käteen ja sit vaan juoksin niin kovaa kun jaloista lähti ja pääsin tokaan riviin Kyon eteen. En olis edes halunnu euriviin koska siinä oli aika kiva paine kestettävänä. Mulle tuli suunnilleen sama paine mut litistyin pehmeään ihmiseen sen sijaan että kovaan turvapuomiin. <3

Tää keikka ei oo edes mikään totaalinen blackout! Se uus intro oli aivan ihana! Sen bassot aiheutti sydämen räjähtämisen tunteen ja se varmaan räjähtikin Kyon tullessa lavalle. Biisien järjestystä mä en muista mutta ne soitti siellä ainakin :

Deity
Dozing Green
Ryoujoku no ame
Deeper Vileness
Disabled Complexes
The Final
Fatal Believer
Dead Tree
24 Cylinders
Rasetsu Koku
Drain Away
Agitated screams of Maggots
Lie buried with a vengeance
Grief
Conceived Sorrow
Hydra -666-
Merciless Cult
IIId Empire
Saku
GARBAGE

Pysyin koko keikan ajan tasan samassa paikassa ja mä tykkäsin yleisöstä tosi paljon. Ne osas laulaa mukana ja kans olla hiljaa sillon kun piti. Se oli kyl harmillista et oli niin tiivistä et ei oikein kunnolla mahtunu moshaa mut Hydra 666en kohalla oli vaan ihan pakko vaikka päät kopsahteliskin toisiinsa :D
Ei vaan voinu olla moshaamatta. Mut Dozing Green oli niin helvetin upee livenä et se sai mut itkemään samoin kun The Final, 24 Cylinders, Dead Tree, Conceived Sorrow, Ryoujoku no ame ja jopa (kyllä vain) Fatal Believer. Grief oli kyl ihan vitun siisti kun vaan kaikki huus Fuck, Fuck ja näytti keskaria Kyolle :'D Ja että kun Disabled Complexesia on kiva laulaa ja siinä on niin hyvä jammaa *___* KIITOS DIR EN GREY ELÄMÄNI IHANIMMISTA HETKISTÄ!!

ps. suurkiitos Paulalle paidan hankkimisesta <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.