IRC-Galleria

Mies istui baaritiskillä ja teki tuttavuutta naiseen joka istui hänen vieressään. Mies kysyi naiselta hänen ammattiaan. Nainen vastasi:" Sain juuri valmiiksi tutkimuksen jonka mukaan ruotsalaisilla on paksuin kyrpä ja venäläisillä pisin". Nainen kysyi miehen nimeä ja mies vastasi empimättä:" Vladimir Svensson".

pikku-liisa oli isänsä kanssa saunassa ja kysyi isiltä isin munaa osoittaen:isi mikä toi on?
isi vastas:se on isin nukke
no aamulla isi heräs ja ihmetteli miksi mulkku on kipee?
pikku-liisa sanoi,et mä leikin sun nukella yöllä ja kun se räkäs mua silmään niin väänsin siltä niskat nurin

Mies meni huppu päässä ryöstämään spermapankkia. Tiskillä ollut nuori tyttö meni hieman hämilleen kliseisen 'kädet ylös' -lauseen edessä ja totesi ryöstäjälle että 'me olemme spermapankki, ei meillä ole muuta ryöstettävää kuin spermanäytteitä'. Mies hetken mietittyään sanoi tytölle että 'Hyvä, niin pitikin. Menet nyt ensimmäisen kaapin luo, otat spermanäytteen, avaat sen ja juot sen'. Tyttö hämmentyi ja yritti sopertaa että eihän se nyt käy, mutta kesken lauseen mies osoittaa uhmakkaammin aseella ja huutaa että 'JUO!'. Tärisevin käsin tyttö ottaa näytteen, avaa sen, kaataa suuhunsa ja nielee. Mies sanoo että 'hyvä, nyt menet seuraavan kaapin luo, otat taas näytteen ja juot sen'. Tyttö katsoo taas hieman epäillen, mutta menee kaapille, ottaa näytteen ja juo sen. Vielä kerran mies komentaa tytön kaapille ja sama juttu; näyte pitää juoda. Tyttö menee jo alistuneesti kaapille ja juo taas yhden näytteen ja kysyy mieheltä jo hieman kyllästyneesti että 'no mitäs nyt sitten?'. Mies ottaa huppunsa pois päästä ja hupun alla onkin tytön poikaystävä, joka toteaa vaan että 'No eihän se ollut niin helvetin vaikeaa?!'.

"Mitä yhteistä on blondilla ja IKEAN huonekaluilla?
-Hyvännäköisiä,
-heti kun viet kotiin, jalat leviää ja huomaat että ruuveja puuttuu!"


Mies seisoi alasti peilin edessä ja tokaisi vaimolle: "Tässäpä sitä on vasta sata kiloa dynamiittiä!" Johon vaimo: "Eikö se ole vaarallista kun sytytyslanka on noin lyhyt?"

Virtasen pariskunta oli lauantai-iltana kiimoissaan, ja päättivät "vetäistä pikaset". Ongelma oli että heidän 6v. poika oli kotona. Niimpä vanhemmat pyysivät poikaa parvekkeelle ja kertomaan mitä ulkona tapahtuu, ja itse menivät makkariin. Poika alkoi raportoida: "Peltoset lähti ulos. Jaska on taas humalas. Ja näyttäs siltä että Laineilla nussitaan!" Vanhemmat pelästyy ja keskeyttävät aktin. "Mistä niin luulet?" isä kysyy arasti. "Santtukin seisoo parvekkeella!"



Tämmöst tänää, mimmost huome?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.