IRC-Galleria

Huomasi herääväni keskellä yötä. Huomasin että näin unta Tomista. Huomasin että olin tuntenut sen lähelläni. Olin nähnyt unta että nukun sen kainalossa. Tunsin sen hengityksen mun selkää vasten. Haluan siihen hetkeen takaisin. Tajusin... tajusin että taas itken. Tajusin että ketä yritän huijata? tarvitsen sitä poikaa. Ymmärrän etten saa sitä takaisin. Valehtelen. En ymmärrä sitä. En tajua. Mun on vaikee jaksaa eteenpäin. Mun on vaikee hengittää. Miksi kaiken pitää olla näin vaikeeta. miksi menetän aina sen jota rakastan... Oon taas sotkenut tän kirjan... Tällä kertaa mut on revitty liian pieniin palasiin. Don't turn away, a pray you've heard the words I've spoken... Huomaan ja yllätän itseni aina muistelemasta niitä yhteisiä aikoja tomin kans. Huomaan et se saa mut aina itkemään. Miksei sitä osaa elämästä vois vaa pyyhkiä kokonaa mielestä... sattuu liikaa.

Se poika oli kaikki mitä mulla oli. se oli mun päivänsäde. Pelastava suojelusenkeli. Rakkaus jota mulla ei ole koskaan ennen ollut. Ei niin arvokasta. Ei niin täydellistä ja murheetonta. Tuskaton rakkaus. Jonka vuoksi en ikinäjoutunut kärsimään. Ehkä en ollut ansainnut sitä onnea. Siksi se vietiin minulta pois. En halua elää näin.. muhun vaan sattuu.. kokoajan lisää ja lisää... Voimat hiipuu..

I think its time to bleed.. I'm gonna cut myself and watch a blood it the ground...

anteeksi...
Oon koulussa. Oon tehny kaiken tarvittavan ja vähän enemmänki... Koulu on ehkä ainut asia mikä mut pitää raiteilla tällä hetkellä. Musiikki myös... Jotain kappaleita ja levyjä nyt ei voi kuunnella koska tulee mieleen junamatkat kuopio-tikkurila väliä.. :\ Viimeyönä uni jäi vähälle. Nyt on vähän helpompi olo. Jotenki... puhtaampi olo. Pystyn taas vähän hengittämään. ehkä selviytyminen vaatii äärimmäisiä tekoja... teoilla on seurauksia. Seuraukset johtaa siihen että tajuaa missä mennään... Se pitää mut aisoissa. Pitää mut selvillä todellisuudesta. Saatat pitää mua vähän pimeenä. Outona.. ehkä myös pelottavana... mut.. pakko keksii joku keino selvitä... this seems to help me.

I kinda like that misery you put me trough...
tänään kirjoitettu teksti:

Sydämetön paska.
Eikai se niiden vika oo jos mua on satutettu ja jos joku mua on loukannu. En ees tajuu itteeni. Mikä mua vaivaa? kaks eri minää. Toisen tekis vaa mieli repii ja raadella kaikki kaunis, viaton ja hyvä. Toinen taas vaikenee sivussa ja katuu sen toisen puolesta. Aika siistii... Ja tajusin just et... Se mitä eniten pelkäsin että taas tapahtuisi on nyt parhaillaan tapahumassa. Se vaan alko niin pikkuhiljaa... Sillee ovelasti, mun huomaamattani.

No elämäähän se vaan on.. vai?Keskiviikko 04.01.2006 01:20

Poika rakastaa tyttöä, mutta tyttö ei rakasta sitä poikaa. Tyttö haluaisi sanoa hälle, että rakastaa, mutta silloin tyttö valehtelisi. Tytön mielessä on joku muu. Tytön sydämen on kaapannut joku sellainen joka ei sitä halua. Tyttö yrittää unohtaa mutta on jollain tavalla kahleissa. Tyttö ei osaa unohtaa. kasvot on liian usein tytön mielessä.

Tyttö ei halua kertoa tästä rakastuneelle pojalle, koska ei halua satuttaa häntä. Tytön mielestä poika on mukava ja tärkeäkin mutta.. Tytöstä on tullut kylmä. Tytöstä tuntuu ihan siltä kuin ei vain enää osaisi rakastaa, kuin ei enää edes tietäisi mitä se on? Tyttö tiesi joskus, muttei muista enää... Tyttö haluaisi kokea sen uudelleen muttei ole varma onko tarpeeksi vahva.

Oikeastaan tyttö ei tiedä yhtään mitään. Tytöllä ei ole käytännössä mitään käsitystä mitä hän oikein haluaa. Tyttö haluaisi sitoutua muttei halua sitoutua. Tyttö haluaa rakastaa muttei halua rakastaa. Tytön mielestä on surkeaa olla yksin, mutta nauttii siitä että on yksin. Tyttö ei haluaisi tulla satutetuksi, mutta silti rakastaa rypeä tuskassaan. Tyttö haluaisi tulla rakasetuksi, mutta tyttöä ahdistaa jos joku rakastaa.

Tytöstä on tullut kylmä (You're just my entertainment), Tyttö on alkanut leikkiä ihmisten tunteilla (Yeah yeah, I love you too Chris.. Oops? I meant Tony!), Tytöstä on tullut itsekäs (Killing lonelyness with you), Tytöstä on tullut tunteeton (There is no love).

Tarina tytöstä jonka sydän on revitty liian pieniksi palasiksi.. Liian usein.

2006Sunnuntai 01.01.2006 04:48

vitún naut... oon nii vitun päissäni ettei varsin tosikaa.. huome duuniin saatana ja tuntuu et pää räjähtää koht. seljan kans ollaa jotai jausaa olteltu<3 mut ei se ketää haittaa ;) vittu omg.. tää teksti vaa hypii silmis.. :S vitún iskä juotti meijät tähä kuntoo. pitäs nukkuukki kóht lähtrr.. syötii jotai salaattii eikä ees tiedetä et miks? ja pikkuveli vaa nauro meille ku ei osattu käyttää haarukkaa? ja väitti että ollaa myúka kännis:S no vitut :D kukaamei rakasta meit. mut mä rakastab seljaa ja selja mua..<3 ja olo on aika FRESH ;D lol. selja purnaa tos jotaimun oletuskuvasta mut ei täs mtn.. täs käyny jo kerra halailemas pönttöö mutei siikää mtn,, kello on ainaki sata ja huome tosiaa duuniin omfg. Villeonkivajaparas<3 hja seki aika päissää<3 mmut ei se mtn,,:D äiti katto vähä pahasti.mutjoo.. oltii jossai nhaxis ja nähtii jotai tonii ja seoli känniskusika ja lol:Djoku vitun nolo;D lol...päässä heittää ja jee.. koht nuq. selja haluu kyl haukkaa viel jtn yömyssyi.. mjutjoo:D oon kai niin kännis ertten osaa ees kirjottaa mut ei semtn. en erota kuitenkaa näit kirjsaimimii iha sama;S:D hahaha.. jees. ooookkemo-6
+

"I lost my mom in the mosh pit" Keskiviikko 14.12.2005 18:27

Tomi: "Sinua rakastaa aina joku." Sunnuntai 11.12.2005 16:09

...Torstai 01.12.2005 17:38

Viime yönä tapahtui asia jonka ei olisi tarvinnut tapahtua.. Viime yönä lensi ihmis-sielu taivaisiin, ulottumattomiin ihmisiltä jotka häntä rakastivat, jotka tulevat aina rakastamaan.. Unettomaksi jäi se yö minulta kuin vamasti heiltäkin, jotka jäävät rakastaan kaipaamaan. Tuntemattomia ovat ihmiselle nämä tiet. Ei tiedetä miksi juuri hän.. miksi juuri nyt. Kaunis aurinko nousi uuteen päivään tänä aamuna. Tuntuu melkein syylliseltä katsoa tälläkin hetkellä punaista upeaa auringonlaskua. Ehkä se on vain merkki siitä, että taas on yksi kaunis sielu kohonnut korkeuksiin. Kaikkien vaikeuksien keskellä tämäkin vielä.. Miksi ihmistä koetellaan. Ei niin nuori ihminen.. Niin elämänsä aluilla. Miksi juuri nyt. Monta kyyneltä on vuotanut, monta kysymystä kysytty ja monet vastaukset jääneet saamatta. Uskon tietysti että elämä jatkuu.. Mutta haavat jää silti. Jotain korvaamatonta on poistunut keskuudestamme.

Vanhempien ei tulisi haudata lapsiaan..

Rest in peace Juha. <3
Evil in a Closet

by:LeperMessiah
in flames
evil in a closet
stye

We were one in words
You finished my sentences
The answer to my puzzle
I can never attract tomorrow
It pushes me aside
I sink in waters deep
Your presence kept me floating
Far from depths where secrets lie
Maybe in another lifetime
I could be the first you meet

I once read a poem
Held my breath
But that moment's gone
First time I felt life somewhat hurts
Need an option and some hope

Yell at me, i want to be your light that shines
But my ground's shaking and I might fall
I wish that I could say... I wish I could be your evil in a closet

Olen ylpeä esitellessäni :Lauantai 26.11.2005 02:21

Rubberband Reality-Break it

Verse1
You're pained / you're empty / your words are
locked inside your mind / I feel it everytime I
face your look/ it's cold as ice
There's something that you can't explain/
IT'S KILLING ME!

chorus
I'd die die die tonight/ die just to see you cry/
die die die right now/ just to see you cry/ just to see it
I'd die die die tonight/ I wanna make you feel my pain/
I need to see you cry/ tears of deepest remorse../
Deepest remorse../ You know? I really would die for
that/ I'd loved to see it.

Verse2
I know it/ those moments/are lost in memories AGAIN./
Holding on/ closing eyes/ whispering your name in dark.
There's something that just won't go AWAY!

Chorus
I'd die die die tonight/ die just to see you cry/
die die die right now/ just to see you cry/ just to see it
I'd die die die tonight/ Don't wanna get hurt once more/
Just cry cry cry right now/ show me that sensible side of
yours../ Please cry and apologies/ just do it for us.
do it for us...

I'M GONNA BREAK IT!

Hihijee xFMaanantai 21.11.2005 19:19

Kyllä.. tänään on maanantai. Uusi viikko, ja toivottavasti uudet kujeet.. :D aika kujekkaasti päivä menikin.. :) Oli ihan huisin kivaa töissä. :):) Ja sitte :''D joku asiakas :D:D siis, joku iha neverheard keski-ikänen arpinaamanen mies (ei todellakaan siis mikään komein kukko), tuli antamaan mulle sellasen Enkelin. millä on sydän kädessä. sellanen punanen hieno. Ja sit kortin.. Kortti on sellain viivi & wagner kortti missä lukee että "postia possulta" :D sit takana lukee näin:

SUSKI!
Olet erittäin kaunis nainen! Ihastuin sinuun HETI!
T:Jake
Ps. Pidetään yhteyttä?!?!
P.1=(puhelinnumero)
P.2=(puhelinnumero)

HAHA xDD no hyvä että kelpaan tälläsille keski-ikäsille :D:D ei vittu xDD vähä hajotti.
Onse niin rankkaa kun ei mun ikäset kiinnostu mut sit tulee tollaset... nohuoh..:S pitäs hankkia poika<3 jostain.. :\ Mua ei haluu ku sellaset >30 ihmiset.. vittu.

Tänään ei ole bänditreenejä. plöö. Mut ei se mtn.. Mä dataan ja syön jäätelöä sen sijasta.. kuuntelen tietysti musiikkia <3 khyllä. Mut ei täs ketään. :) ihan on kiva fiilis ja sillee.. Mutjoo kiinnostaa kuin KILO kiviäjee. okkeeeemo

OverPerjantai 18.11.2005 01:18

I watch the walls around me crumble
but it's not like I wont build them up again
so here's your last chance for redemption
So take it while it lasts cause it will end
And my tears are turning into time
I've wasted trying to find a reason for goodbye

Chorus:
I can't live without you
Can't breathe without you
I'm dreaming about you, honestly
tell me that it's over
cause if the world is spinning and I'm still living
It won't be right if were not in it together
tell me that it's over

And I'll be the first to go
Don't wanna be the last to know

I won't be the one to chase you
but at the same time you're the heart that I call home
I'm always stuck with these emotions
and the more I try to feel the less I'm whole
My tears are turning into time
I've wasted trying to find a reason for goodbye

Chorus:
I can't live without you
Can't breathe without you
I'm dreaming about you, honestly
tell me that it's over
cause if the world is spinning and I'm still living
It won't be right if were not in it together
tell me that it's over

And I'll be the first to go
Yeah, I'll be the first to go
Don't wanna be the last to know

Over... Over... Over...

My tears are turning into time
I've wasted trying to find a reason for goodbye

Chorus:
I can't live without you
Can't breathe without you
I'm dreaming about you, honestly
tell me that it's over
cause if the world is spinning and I'm still living
It won't be right if we're not in it together
tell me that it's over
tell me that it's over
over

Honestly tell me
Honestly tell me

Don't tell me that it's over
Don't tell me that it's over

RIPSIPIIRAKKA-NÄKEMIINTorstai 10.11.2005 15:25

Kaikki oli täydellistä, kun me tavattiin.
Säkin taisit pitää siitä, ainakin luulin niin.
Kaikki oli täydellistä, mulle sanottiin.
Eihän lupauksista tarvii pitää kii.

CHORUS
Näkemiin, näkemiin, kaduttaa kun tavattiin.
Näkemiin, näkemiin, painuisitko helvettiin.
Näkemiin, näkemiin, kaduttaa kun tavattiin.
Näkemiin, näkemiin, painuisitko helvettiin.

Sä viettelit mut ja kaiken sait.
Mä olin sun luona, kun turvaa hait.
Sä viettelit mut ja heitit pois,
Eihän kerran käytetty uusi olla voi.

CHORUS

Nyt kun sen tietää -miten kusetettiin,
niin alkaa väkisin miettii.
Sitä mikä paskapää -sä olitkaan,
En menettänyt paljookaan.