IRC-Galleria

Qualia

Qualia

You may not be flawless, but you are perfect.

Selaa blogimerkintöjä

True BloodPerjantai 13.03.2009 19:25

I wanna do real bad things with you 8--G

_Helevetin_ kovvaa settiä. Ekat pari jaksoa meni vähän totutellessa ja yökkäillessä muunmuassa karsealle aksentille, typerille roolihahmoille ja... ja... ja... jotain. Mutta! Kun sarjaan pääsi ihan kunnolla messiin, niin kyllä palakitti. Roolihahmojen tyhmyys muuttui jossain välissä loistavaksi satiiriksi syvän etelän porukoitten ahdasmielisyydestä (God hates fangs), aksentista tuli persoonallista ärsyttävän sijaan. Jaksoja oli 12, jokainen about tunnin... Ja noista noin kaheksan kattelin eilettäin putkeen :---D lonkkua maistellen. Niinko ois kattonu kahentoista tunnin elokuvan, joka jättää hyvän mielen vielä teatterista lähtemisen jälkeenki. True Bloodin skaala on perkeleen laaja (catch my rhyme?), ja koko ajan tullee _helevetti_ lissää juttua :
D tuskin malttaa odottaa seuraavaa tuotantokautta. Toki kliseitä löyty, toiminta meni välillä melko pornoksi ja käyttäytymismallit tutuiksi, mutta - en ny kuitenkaan tiedä johtuiko siitä lonkerosta - kaikkien niitten hyvien juttujen rinnalla nuo dullimmat jutut tuntu melko insignificanteilta. Arrrr! MOAR!

Tossa oli niin paljon kaikkia mytologiajuttuja mitä ei muissa vastaavissa näe : D vielä puuttus kummitukset, zombiet ja CTHULHU. :.D::D:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.