IRC-Galleria

Qualia

Qualia

You may not be flawless, but you are perfect.

Selaa blogimerkintöjä

and furthermorePerjantai 25.07.2008 04:06

http://enitenvituttaakaikki.blogspot.com/2007/10/kuvaajat-ja-muut-kamerapellet.html
:---D

kommentointi palautuu huomenna koha herään, antaa tän ny vähä inkvisoida

Kommenttien poistoPerjantai 25.07.2008 03:27

I'm being spied on...
...
surveillance...
...
delete your profile and erase your files

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.07.2008 18:03

Wut 23rd day :< no wonder everything's so messed up

Löysin sen!Maanantai 21.07.2008 23:55

1. kuukausi

Päiväkirja, miksei minullakin voisi olla kaksikymmentäsenttinen elin? Rakastan ääntäni. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen ulokkeitani. Sydämeni vuotaa verta.

2. kuukausi

Päiväkirja, tänään opin imemään elintäni. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi komea. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi vahva selviytymään huoneeni ulkopuolella. Täällä on niin pimeää ja synkkää.

3. kuukausi

Arvaa mitä päiväkirja! Minä olenkin todellisuudessa tyttö! Toivottavasti ihmiset ymmärtävät. Haluan olla aina onnellinen. Tykkään itkeä, koska olen koko ajan niin surullinen. Itkeminen tekee minut vain surullisemmaksi. My Chemical Romance on ihana bändi.

4. kuukausi

Päiväkirja, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja vielä blondit, mutta aion värjätä heti kun äiti antaa luvan. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla viiltelyä. Osaan kääntää päätäni ja heilutella ulokkeitani, vaikkakin vaivalloisesti. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävin taas psykiatrilla. Äit pakotti minut sinne. Hän sanoi etten ole tyttö. Minä olen tyttö, rakas päiväkirja. Ajattelen ja tunnen. Päiväkirja, mitä tarkoittaa homo?

6. kuukausi

Kuulen taas sen psykiatrin äänen. En pidä hänestä, hän pakottaa minut pitämään poikien vaatteita. Jotain tunkeutuu sisääni. Psykiatri kutsui sitä penikseksi. Päiväkirja, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Päiväkirja! Auta minua!!

7. kuukausi

...

Jokainen emo on yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka katsovat ihan liikaa MCR:n ja vastaavien musiikkivideoita. Kaksi kättä lisää jotka vaeltelevat ihan liikaa. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan hymyilemään. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos

[Ei aihetta]Maanantai 21.07.2008 21:06

Olo: Amatööri
Mielentila: ...
Oivallus: "Suethe"-sanaa ei ole olemassa - ainakaan siinä merkityksessä, johon olen sitä käyttänyt jo vuoden päivät
Tilanne: "Suethecide" muuttui nyt sitten "Soothecide"ksi, joka näyttää jotenkin tavattoman typerältä
: <

Back to tha woodzLauantai 19.07.2008 22:39

Taas Ylikiimingissä, olo on kuin Queen Latifahilla huonossa komediassa. "Tänne minä kuulun".
:--D

No, in all seriousness, he was actually pretty aggressive.

Erakko KABIINISSAMaanantai 14.07.2008 21:32

Olen kohta viikon ollut täällä Ylikiimingissä, Oulusta 37 kilometriä johonkin ilmansuuntaan sijaitsevan lähiöalueen metsikössä. Sen lisäksi että tämä on alkuperäinen kotikyläni, se on myös ollut tämänhetkinen asuinpaikkani kyseisen viikon ajan. Siinä teille kaksi lausetta, joilla ei ollut mitään tekemistä yhtään minkään kanssa.

Asun mökissä mummolan ja "koti"taloni välissä, ilman seuraavanlaisia mukavuuksia:
-Sähkö
-Vesi
-Lämmitys
-Valaistus
-Ihmiset

Pari poikkeusta edellisiin ovat:
-Saan jatkojohdon kautta sähköä tarpeeksi koneeseeni sekä uuteen Fostex MR16-nauhoituskojeeseen(i).
-Lämpöä suo sekä takka että lämpöpuhallin, joka toimii 1/3 ajasta - syytä tähän en tiedä.

Olen täällä nauhoittamassa Bliss-Injectionille biisejä, ja tähän mennessä koossa on noin kaksikymmentä biisinraakiletta. Opettelen tosin yhä käyttämään tuota Fostex-laitetta ja saan syntikan käyttööni vasta (toivottavasti) tänään, mutta laatu paranee nauhoitus nauhoitukselta. Läheisen (matkaa joku random 10m) Kiiminkijoen solinan, lintujen laulun ja auringonnousujen/-laskujen näkeminen on vaikuttanut luovuuden määrään varsin hulppeasti. Ikävä kyllä näin ovat tehneet myös itikat, kylmyys, hygienianpuute sekä muut vastaavanlaiset pikkuongelmat.

Onnekseni plussia on kuitenkin enemmän kuin miinuksia, ja nauhoitustyö edistyy vilkkaasti. Stay tuned for uutta matskua ja sillain!

KasSunnuntai 13.07.2008 06:25

Auringonnousu on yksi maailman kauneimmista asioista.

[Ei aihetta]Perjantai 11.07.2008 09:37

"Three days? That's tomorrow! We've gotta get going!"

: DDDDD

Prööt <3 :3Perjantai 20.06.2008 06:53

Täälä Järtsyn frendin luona on iha jees <: takapihalla on vitusti itikoita ja ne soittaa suomalaisia iskelmähittejä, mutta muute tosissaan iha jees :]

Örmörmörm, viikko ja täten kesä on iha ok kans, teatterilla on ollu imo vähän hiljasta ja tällain mutta muutoin........................
joo, suomalaiset iskelmähitit häirittee
...............niin siis iha jees jne :---D Jasun kans hengannu ja tällai, KATTOKAA QUEER AS FOLK - ohjelmaa : |||

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Mitäköhä muuta. Elämä rullaa, toimeentulotuki tulee toivottavasti pian ja sillä TOIVOTTAVASTi saa maksettua AINAKIN sen perkeleen pikavippilaskun. :> sitte o enää about 1600e velkaa eli HYVIN MENNEE JOO.
Örmörmörm. Hyvää uuttavuotta t. Jasu :3

Lopuilla rahoilla mitä tulee toimeentulotuesta, nii........ mitäköhän niillä tekis :
D "saa nähä"

p.s. Minä rakastan Jasua :3 <3