IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.05.2006 03:56

Pomppulinnapäivä tänään keskiviikkona. Menen koululle parantamaan alkavaa mökkihöperyyttäni.

Luultavasti viimeinen kerta, kun käyn kyseisessä rakennuksessa oppilaan asemassa. Ajatus tuntuu hassulta, enkä ole kunnolla vielä sisäistänyt sitä.

[Ei aihetta]Tiistai 30.05.2006 02:54

Ensimmäinen henkilö paljastaa viisi omituista tapaansa ja haastaa sitten viisi seuraavaa henkilöä, joiden pitää seurata esimerkkiä ja paljastaa vuorostaan viisi omista oudoista tavoistaan. He sitten haastavat seuraavat ihmiset ja niin edelleen. Nämä ohjeet sekä haasteetavíen nimet pitää kirjoittaa selkeästi paljastusten oheen.

1. En osaa ikinä olla pitkiä aikoja selkä ovea kohti. Ruokapöydässä tuolini pitää olla niin, ettei minun tarvitse istua selkä oveen päin ja nukkumaan mennessäni olen aina joko selälläni tai kasvot ovea kohti.
2. Minulla on paha pakkomielle mennä ulkoa kotiin tullessani ensimmäiseksi pesemään käteni. Tätä ei tapahdu, jos olen jonkun luona kylässä vaan ainoastaan tullessani ihan mistä tahansa kotini ulkopuolelta sisään kotiini.
3. Kun tulen kotiin niin, ettei ketään muuta ole paikalla, kierrän aina jokaisen varaston ja pimeän nurkan sekä tarkistan ovien olevan varmasti lukossa. En tiedä, minkä mörön tai rosvon oletan vaatehuoneissa piileskelevän, mutta epäloogisinta asiassa on, ettei minulla ikinä kiertäessäni ole mukana mitään kättä pidempää, jolla puolustautua, jos jossain nurkassa sattuisikin joku kyttäämään.
4. Kiertelen joskus bussin lähtöä odotellessani kirjastossa ilman mitään erityistä asiaa niin kauan, että bussi ja seuraava ja mahdollisesti sitäkin seuraava ehtivät jo lähteä ilman minua kyydissään.
5. Saatan saada jostain sanoista tai kappaleista tai lyriikoista yhtäkkisiä kummallisia ajatusketjuja. Alan yhtäkkiä yleensä täysin epäsopivassa tilanteessa ajatella jotain täysin asiaankuulumatonta. Joskus sen huomaa siitä, etten keskity ollenkaan siihen, mitä joku minulle puhuu tai joissain tapauksissa sitä ei välttämättä edes huomaa. Luultavasti tuollaiset tilanteet ovat hauskimpia puhekumppaneideni kannalta.

En nakita ketään. Ei jaksa nyt.

[Ei aihetta]Maanantai 29.05.2006 05:07

Jos haluat testata, mitä tiedät tai luulet tietävänsä minusta niin tässä on tilaisuutesi.

http://tossut.friendtest.com/

[Ei aihetta]Perjantai 26.05.2006 03:07

Minut voi bongata hyvin hyvin luultavasti huomenna Kauppatorin kansanjuhlasta. Jos tunnistatte tai omistatte kännykkänumeroni, niin nykikää hihasta tai ottakaa muuten yhteyttä.

En ole mikään Lordin fanclubin aktiivisin jäsen, mutta kun musiikki on kuunneltavaa ja tuosta tapahtumasta luultavasti riittää aikanaan lapsenlapsille kertomista, niin aion olla siellä paikalla. :)

[Ei aihetta]Torstai 25.05.2006 22:30

Siivoaminen on minulle tavaroiden siirtelyä paikasta toiseen. Tänään harrastin tavaroiden siirtelyä pois sänkyni alla olevasta laatikosta, ja minulla oli oikein hauskaa oikeastaan. Sieltä löytyi paljon sellaista tavaraa, jonka olemassaolon olin jo melkein unohtanut. Muun muuassa lehtiä, vanhoja Aku Ankkoja, joku ylimääräinen laatikko, Nightwishin ja Sonatan keikalta lokakuussa ostamani Nightwish-tourbook, vanha yläasteen matematiikanvihko niiltä ajoilta, kun olin vielä yksi luokkani parhaista ko. aineessa ja jolloin trigonometria hoitui pelkkää pythagoraan lausetta soveltamalla, 17-vuotispäivänäni saamani kortti johon on piirtämällä ikuistettu patterijengi (Voi patterijengi, kun tulikin ikävä niitä aikoja, pieni teinisydän niille <3) ja jossa onnittelut on kirjoitettu ruotsiksi, kirjepaperia jota käytin kirjoittaessani vaihto-oppilasystävälleni Englantiin jouluksi kirjeen, varmaan kolmen vuoden takaa joku sivun pituinen kirjoitukseni jota en pystynyt lukemaan koska se oli edelleen liian henkilökohtainen, erinnäisiä yliopiston hakuohjeita, vanha sateenvarjoni sekä paljon ylimääräistä pölyä.

Joskus se siivoaminen tosiaan voi osoittautua aika mukavaksikin puuhaksi. Ainakin se herätti paljon muistoja.

[Ei aihetta]Torstai 25.05.2006 02:28

"Jos ei ole heilaa helluntaina, niin ei ole koko kesänä."

Helluntai on lakkiaisten jälkeinen sunnuntai. Taitaa tulla heilaton kesä, mutta mitäpä pienistä.

Taidan olla yksi niistä harvoista tuttavapiirissäni, jotka osaavat tuosta vain miettimättä sanoa, mikä ero on helatorstailla ja helluntailla, mikä on niiden kristillinen alkuperä ja kumpi on kumpi. :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.05.2006 04:54

Ja Lordihan voitti! Hevillä emme häviä! Rock on!

[Ei aihetta]Perjantai 19.05.2006 01:16

Minä sitten ilmeisesti osaan näyttää aina yhtä hyvätä juuri silloin, kun pitäisikin.
Huomasiko joku sarkasmin?

[Ei aihetta]Torstai 18.05.2006 01:06

Huomenna pitäisi katsoa euroviisuja. Ensimmäistä kertaa varmaan ainakin kolmeen vuoteen. :)

Ylihuomenna katsomaan DaVinci-koodia. Huolestuttavaa, että niin moni on kysellyt minua kanssaan katsomaan sitä. Ainakin kolme tai neljä on elokuvareissua minulle ehdottanut ja äsken tuli vielä eräs ihminen mesessä tiedustelemaan saisiko minusta seuraa. Onpa mielenkiintoista olla suosittu. ;)

[Ei aihetta]Tiistai 16.05.2006 03:27

Ilman aina yhtä ihania ystäviäni ja heidän ihmissuhteitaan minulla ei varmaan koskaan olisi näin hauskaa.

Paitsi jos minulla edelleen olisi Nightwish-kirja.
"Ei pidä olla ronkeli, muuten jääp iliman."
"Eihän sille mitään voi, jos toinen tykkää."
Tätä vain on älyttömän hauskaa lukea. :D