IRC-Galleria

Why are you crying?Perjantai 28.04.2006 02:54

Mutta jos minulla on tähän asti ollut ihan hyvä päivä, niin miksi, miksi kotiväen pitää pilata se kymmentä vaille puolenyön? Pakkoko sitä on aina esittää niin hirveää marttyyria? Tuskin maltan odottaa, että pääsen muuttamaan omilleni.

[Ei aihetta]Perjantai 28.04.2006 02:53

Lähdin yksin Keskustorille koululta tänään.

En ehkä aivan tanssinut sinne, mutta ehkäpä hieman hyppelehdin radiosta tulleen musiikin tahdissa. Ainakin kävelin pystypäin vailla haikeuden merkkiäkään. Aurinko paistoi ja todella nautin taas kerran keväästä. Sitä paitsi pihassa näkyy jo peippoja ja västäräkkejäkin. Kyllä se kesä siitä.

[Ei aihetta]Torstai 27.04.2006 05:45

Lisäystä edelliseen.

Ilmeisesti tiistai todella oli opettavainen päivä, koska opin myös kaasuttelemaan maanteillä 100 km/h, ajamaan autoa liukkaissa olosuhteissa sekä ajamaan täydet 360 astetta ympäri autolla. Onneksi sentään vaakatasossa. Opin myös, että joskus ajoittainen oman edun tavoittelu sekä ahneus ja törkeys johtaa vain hyvään lopputulokseen, kunhan osaa pysyä tiettyjen rajojen sisällä. Eikä ole olemassa oikeaa tapaa pysäyttää nenäverenvuotoa.

Let a gentle breeze lead meTorstai 27.04.2006 04:59

Ainoa asia, jonka sain tänään selville, oli se, että huomasin pitäväni Sonata arctican Ecliptican kappaleista eniten My Landista ja FullMoonista. Ilmeisesti olen vain kiintynyt kappaleisiin, joissa on kauniita piano-osuuksia.

Eilen tärkein asia, jonka opin, oli sen tosiseikan tajuaminen, että minussa ei olekaan kasaa täysin ristiriidassa toisiaan vastaan olevia ominaisuuksia, vaan kaksi täysin ristiriidassa toisiaan vastaan olevaa kokonaisuutta. Tämän tajuamiseen tarvitsin useamman tunnin istumisen ja keskustelun kahvilassa. Joka päivä sitä oppii jotain uutta itsestäänkin. Lisäksi huomasin, että minusta on jotenkin tullut jonkinlainen kaveripiirini virallinen ihmissuhdeneuvojan ja keittiöpsykologin risteytymä. Ihmisillä on tapana kertoa minulle viikonlopun moraalisia krapuloita aiheuttavat säätönsä, perheeseen liittyvät asiansa, parisuhdekoukeronsa sekä uuden uutukaiset ihastumisensa. Ja tätä tapahtuu siis sekä mesessä, puhelimessa että kasvotusten. Itse tunnen olevani maailman huonoin ihminen kommentoimaan mitään mihinkään noista, mutta kuuntelen silti joka kerta tunnollisesti, koska yleensä se ainakin herättää mielenkiintoni. Tai sitten ruokin vain omaa sadistista tyydytystä muiden oudoista tekosista saavaa puoltani. *evil grin*

Lisäksi minua arveluttaa se, että onko huomenna aurinkoinen sää. Kirkas keväinen taivas nimittäin tuntuu aina houkuttelevan kaikki uudet parit keskustaan ja minun pitäisi huomenna mennä koululle. Vaikka parien näkeminen ei välttämättä saakaan minua puremaan huonekaluja kuten tiedän sen muutamille tutuilleni tekevän, niin se aiheuttaa silti pienen haikeudenpoikasen, koska voisi olla joskus mukavaa viettää niitä kevätpäiviä jonkun tärkeän kanssa eikä aina yksin katsellen kaukaa muiden onnea. (Tulipa pitkä ja epäselvä lause ja paljon pilkkuja ja lauseenvastikkeita. :)) Pyrin siis huomenna siihen, että vaikka lähtisinkin koululta yksin takaisin Keskustorille, että pystyisin tanssimaan sinne ja nauttimaan keväästä ilman häiritseviä ajatuksia. Keväinen iltapäivä, josta pystyy iloitsemaan ilman sivuajatuksia, on yksi elämän pienistä iloista.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.04.2006 03:24

Silence vaan on rakkaus ja ansaitsee teinisydämen. <3

[Ei aihetta]Maanantai 24.04.2006 02:40

Kiva kiva. Kurkkuun sattuu tällä hetkellä niin paljon kuin vain on mahdollista. Kun olin aamulla löytänyt tieni kotiin Kuuratassulta, alkoivat hengitystiet osoittaa vastustelun merkkejä. Ensin ajattelin ilmiön johtuvan Kuuratassun kuolaavasta, mustasta elukasta, joka tunnetaan nimellä kissa ja jolle satun olemaan allerginen. Toinen vaihtoehto mielessäni oli jokin pölyn lattialla nukkumisen seurauksena aiheuttama reaktio. Joskus tunti sitten muistin kuitenkin taas, että tähän aikaanhan keväästä minuun iskee aina joku käsittämätön nuha/kurkkutauti/influenssa/flunssa. Ilmeisesti sairaus aikoo taas viedä ääneni kokonaan tai korkeintaan jättää jäljelle pihinää tai rohinaa. Minulla on siis neljä vaihtoehtoa sairauden syiksi. Ensimäisenä jonkinlainen kylmettymisen aiheuttama flunssa. Toisena influenssa, jota aiheuttava virus päättää hyökätä kimppuuni joka vuosi samaan aikaan. Kolmantena jokin tuntematon kasvi, joka päättää siitepölytellä aina samaan aikaan vuodesta aiheuttaen minulle oireita. Ja neljäntenä tietysti lintuinfluenssa, joka tietysti tappaa meidän kaikki, joten paras soittaa asianajajalle, jotta hän voi selvittää testamenttikysymykset. Samapa tuo minulle, että mikä on kyseessä, mutta kun mikään ei tunnu auttavan tähän, niin alan menettää pian hermojani.

Toinen syy hermojen menettämiselle on livejournalini tämänhetkinen yhteistyökyvyttömyys. Hassua, kuinka jotain asiaa voi kaivata niin paljon vasta kun sen on menettänyt (tai kun se kieltäytyy yhteistyöstä).

Kiitos vain paljon KuuraSunnuntai 23.04.2006 03:19

PALJONKO KELLO ON? 00.02
MIKÄ ON NIMESI? Whatever you like
MINKÄ VÄRISET PITKÄT HOUSUT SINULLA ON JUURI NYT JALASSA? Siniset farkut
MITÄ TEIT EILEN ILLALLA? Katsoin elokuvaa ja roikuin koneella
MITÄ OLET VIIMEKSI SYÖNYT? Irtokarkkeja
MILLAINEN ILMA ON JUURI NYT? Selkeä ja pimeä. Tähtiä näkyy. :)
KENEN KANSSA PUHUIT VIIMEKSI PUHELIMESSA? Isän.
MIHIN KIINNITÄT ENSIMMÄISEKSI HUOMIOTA VASTAKKAISESSA SUKUPUOLESSA? Silmiin kai. Tai sitten kokonaisuuteen.
PIDÄTKÖ TÄMÄN VIESTIN LÄHETTÄJÄSTÄ? Kai nyt sitten tämän kerran
MIKÄ ON LEMPIJUOMASI? Joku kiva mehu
SUOSIKKIALKOHOLIJUOMASI? Öhm, onko siideri ihan hirveän teiniä? ;)
LEMPIURHEILU? Pyöräily
HIUSTENVÄRISI? Tällainen epämääräine ruskea
SILMIENVÄRISI? Tummanruskea
AURINGONNOUSU VAI -LASKU? Kumpi vain. Lasku ennemminkin.
LEMPIKUUKAUTESI? Marraskuu jyrää.
LEMPIRUOKASI? Kaikki ja ei mikään.
VIIMEINEN NÄKEMÄSI ELOKUVA? Viiltäjä (Siis se Johnny Depp -leffa, joka tuli televisiosta eilen.
OLETKO LIIAN UJO PYYTÄÄKSESI JOTAKUTA ULOS? Kenties niin.
LEMPIKAPPALEESI? Niitä nyt on.
KESÄ VAI TALVI? Molemmissa on puolensa. Pidän kummastakin, mutta ehkä kuitenkin kesä.
HALAUKSIA VAI PUSUJA? Saako molemmat?
SUHDE VAI YHDEN YÖN JUTTUJA? Suhde, kiitos.
SUKLAA VAI VANILJA? Suklaa aina ja ikuisesti.
HALUATKO ETTÄ YSTÄVÄSI VASTAAVAT? Ainahan sitä voi toivoa.
KENET ARVIOIT VARMIMMAKSI VASTAAJAKSI? En ketään, koska en nakita tätä. :D
KENEN ET LUULE VASTAAVAN? Edellinen vastaus.
MILLAISTA KIRJALLISUUTTA LUET? Kaikkea mahdollista laadukasta ja vähemmän laadukasta Shakespearesta sarjakuviin ja fantasiasta klassikoihin.
LEMPISEURAPELISI? Riippuu seurasta, ei pelistä. ;)
VOITKO KOSKETTAA NENÄNPÄÄTÄSI KIELELLÄSI? Njet.
OLETKO ROMANTTINEN? Mitään en myönnä, mutta olenhan minä kai.
OLETKO OMASTA MIELESTÄSI ONNELLINEN? Olen olen. Kai sitä voi onnellisempikin olla, mutta yleisesti ottaen jep.
OLETKO OLLUT VAKAVASSA ONNETTOMUUDESSA? Peurakolarissa, joka oli kylläkin kohtalokkaampi sille peuralle kuin auton sisällä olleille.
LASTENKARUSELLI VAI BENJI-HYPPY? Kumpikin. Tietysti.

En nakittele. Olisin nakittanut Kuuratassun, mutta sattuneesta syystä en sitten nakittelekaan.

[Ei aihetta]Torstai 20.04.2006 19:12

Joskus sitä vaan nauraa ongelmille ja on iloinen, vaikka voisi olla aihettakin angstittaa. Tänään on yksi niistä päivistä. Minulla on hirveän hyvä olo tällä hetkellä.

En se minä ollut. Minut pakotettiinTorstai 20.04.2006 03:30

Testimaan testit ovat hauskoja.

Minä olen:
13% massateini.
83% hyvä ihminen. (Noin paljon? Onko tuo testi tosissaan?)
39% tylsä. (Luuluin olevani vielä paljon tylsempi. :D)
54% tosimies. (*reps*)
0% amis. (Asiaa!)
57% elitisti. (Olisihan se pitänyt tietää. Koulusta se vain johtuu.)
43% insinööri. (Pitääkö minun sittenkin hakea TTY:lle? :D)
26% kyylä.
38% inhetero. (Huh?)
39% vässykkä.
39% friikki.
26% aktivisti.
9% kova jätkä.
22% psykopaatti.
henkiseltä iältäni 33-vuotias. (Ei näy päälle vai?)

Lisäksi kuolen 9.9.2073.

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.04.2006 19:36

Ukkosta? Huhtikuussa? Ei ole todellista. Mutta siltä se nyt vain kuulostaisi.