IRC-Galleria

Tuuli paiskasi avonaisen ikkunan saranoiltaan lumeen. Vaaleat Ikean verhot hulmusivat tuulen ulvoessa sisään kaihoten. Lattialla oli veripisaroita, jotka johtivat Fiskarsin vastateroitettuun vihannesveitseen joka taasen oli yltäpäältä veressä. Veitsen vieressä oli tummentunutta laskimoverta sekä pari smaragdinvihreää silmää tuijottaen kattoa.
Joku oli murhannut rouva Harringtonin. Hän makasi lattialla harmaat hiukset sotkuisena verestä joka valui hänen oikeasta kyljestään. Puinen, natiseva vaaleansininen lattia oli kaivannut uutta väriä jo pitemmän aikaa, sekä talo oli muutenkin rapistumaisillaan. 20-luvulta peräisin oleva myrskylyhty paloi yhä lattialla kyljellään, suojalasi rikkoutuneena pudotellen hitaasti nokea ja öljyä rapistuneelle lattialle.
Raikunut kirkaisu olisi ylttänyt pitkän matkan päähän, jos kukaan olisi asunut lähistöllä. Harrington oli erakko eikä hän pitänyt kenestäkään. Kuka tahansa hänet tavatessaan olisi murhannut hetkeäkään epäröimättä. Paikalle saapunut kokematon rikospoliisi ei osannut sanoa sanaakaan poliisikoulusta juuri valmistuneena, sillä hänen siniset silmänsä eivät olleet kohdannut tämän veroista ikinä hänen hurjimmissa kuvitelmissakaan.
Miksi joku murhaisi vanhan rouvan, oli hän sitten kuinka erakoitunut tai selkäänpuukottava. Jotkut epäilevät veropetosta, jotkut vakuutuspetosta. Todellisuus on paljon, paljon synkempi.

KYLLÄ.

MURHAAJA OLI HOVIMESTARI!
(ts. kirjoittaja alkoi laiskottamaan)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.