IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ujo ja herkkä, toisaalta rohkea ja eloisa.
Oinas ottaa perinteet vakavasti ja muodostaa sen pohjalta oman näkemyksensä elämän keskeisissä kysymyksissä. Organisointi on hänelle tyypillistä.
Heikkoudet: Oinas saattaa olla tunteeton ja röyhkeä eikä anna anteeksi kovinkaan helposti. Hän on hyvin kapeakatseinen.

Seksuaalisesti aktiivinen.
Oinas on tasapainossa itsensä kanssa eikä hae hyväksyntää muilta, vaan nauttii täysillä elinvoimastaan.
Heikkoudet: hermostunut, impulsiivinen, härnäävä, rauhaton ja ailahteleva luonne.

Rakentava ja konkreettinen elämäntyyli määrää ihmissuhteiden laadun. Solmii suhteita turvalliselta pohjalta, realistisin odotuksin, ja ne kestävät hyvin jos osapuolet löytävät toisensa biologisina olentoina.
Heikkoudet: omistushalu, laiskuus ja ylenmääräinen mukavuudenhalu.

Vilkas mielikuvitus ja terävä oivalluskyky. Herkkätunteinen ja näkee runsaasti päiväunia.
Heikkoudet: liiallinen hentomielisyys aiheuttaa ongelmia. Mielikuvitus on epäterveellisen runsas.
Sisäinen elämysmaailma on voimakas ja mielen laatu sen mukainen. Subjektiivinen,
kuvallinen ja runsaasti mielleyhtymiä tuottava. Mieli on kehittynyt kuvalliseen taiteen ilmaisuun ja uskonnolliseen ja metafyysiseen ajatteluun.
Heikkoudet: kielellinen kehitys hajottaa mielen kehittymistä tuottaen unelmia, toiveita ja pelkotiloja.

Jäykkä ja joustamaton. Tarkka ja omaa hyvän itsekontrollin. Tarkkaavainen ja hyvin vastuuntuntoinen.
Heikkoudet: kostonhimoinen ja katkera.

(väärin; mä en usko kostoon. ja enpä nyt tiiä tosta itsekontrollista :D)

Omaa voimakkaan, mutta hellän luonteen. Omistautuu hyväntekeväisyydelle.
Heikkoudet: voi takertua liikaa ihmisiin, jopa niin että ärsyttää.

(että sori vaan jos ärsytän :D eikä nyt oo kyllä rahaa herunu keräyksiin ;<)

Tarkkanäköinen Oinas on älykäs ja tunteellinen.
Olet hankkinut avoimuuden, sydämellisyyden, optimismin ja kyvyn jakaa.
Pidät nautinnoista, hyvästä ruuasta ja hyvästä seurasta. Työssäsikin tiedät, ketä kannattaa pitää lähipiirissä.
Sosiaalinen elämäsi on tasapainoista.
Sinulla on kiihkeitä rakkaussuhteita, hävitystä, päättymisiä ja kaikkia sellaisia paineita, jotka tekevät elämän vaikeaksi kestää. Näiden ihmissuhdeongelmien vaikutus ulottuu ammatilliseen elämään ja siihen, miten jaksat kantaa vastuutasi kaiken kaaoksen keskellä. Elämääsi kuuluu pettymyksiä ihmissuhteissa.

Oikeudentajusi ja muistisi on hyvä. Olet tyylitajuinen ja vauhdikas ja fyysiseltä olemukseltasi eloisa koko ikäsi. Kielten opiskelu on helppoa ja kirjallisuus voi tuoda muodossa tai toisessa sinulle paljon tässä elämässä.

(...mun lähimuisti on kyllä iha paska :D)

Vesi ja tuli yhdistyvät: Syvyys, jolla toimit, on niin vaikeasti hahmotettava fyysiseen muotoon, että toisten on vaikea ymmärtää mietteliäisyyttäsi. Jonkinlaiset yliaistilliset kyvyt seuraavat sinua jo lapsuudesta, et missään mielessä ole keskiverto.
Luultavasti olet selvätietoinen, usein tiedät automaattisesti miten tulisi toimia, muttet ehkä pysty perustelemaan, miksi. Tämä voi aiheuttaa suurta hämmennystä, ja voit saada kovastikin vaikeaa kritiikkiä ihmisiltä, jotka eivät ole kanssasi samalla tasolla. Tämä haavoittaa emotionaalisesti herkkää minuuttasi ja voitkin käydä läpi syviä masennusprosesseja elämäsi aikana.
Sinun olisi helpompi olla, jos asuisit vesistöjen läheisyydessä ja löytäisit luovan harrastuksen itsellesi. Viihdyt vanhusten seurassa jo nuorena, ikään kuin vaistoten heissä piilevän viisauden.

(toi vika oli kai vittuilua? :DD mut vesi <3)

Rakkauselämä, jolla on suuri merkitys, voi olla myrskyisää. Kykysi nauttia elämästä täysin rinnoin on voimakasta.
Arvomaailmasi ilmenee toimintasi kautta.
Sinulla on kunnianhimoa ja suuri kapasiteetti selviytyä työssäsi, olet itsenäinen ja toteutat suunnitelmasi loppuun saakka.
Arvomaailmasi on omissa lukemissaan, sinua ei ole toisten aina helppo ymmärtää laajan tietoisuutesi ja universaalin mielenlaatusi takia. Vakiintunut työ ei välttämättä vastaa sinun parhaita kykyjäsi, luovuutta.

Et ole kovinkaan kiinnostunut ympäristöstäsi, mutta ilmaiset helposti tyytymättömyytesi.
Olet sosiaalisesti suorasukainen suoran toiminnan kannattaja. Voimakkaan otteesi ansiosta joudut usein tilanteisiin, joissa ohjailet ja annat ohjeet toiminnasta, jota toiset seuraavat murisematta.
Alitajuntasi on ikään kuin kokoajan kontrollissa ja otat kaiken kirjaimellisesti. Tämä saattaa vaikeuttaa sosiaalista elämää ja ihmissuhteita.
Pakottavat, uhmakkaat reaktiosi saattavat ohjata tämän prosessin kulkua. Ne vievät ristiriitaan yhteiskunnan sääntöjen ja normien kanssa, ennenkuin oppi on saatu perille ja sielusi viimeisiinkin sopukoihin asti.

Olet ennen kaikkea riippumaton ja persoonallinen. Pidät muutoksista ja haluat uudistaa ympäristöäsi.
Voimakas persoonallisuutesi kiehtoo toisia ja saatkin helposti ystäviä.
Suuri apu sinulle on siitä, ettet torju tuskan tunteita, vaan annat niiden tulla, itket itkut ja naurat ilot, koet intohimon ja huomaat, ettei se loppujen lopuksi ollutkaan yhtään mitään.
Kun sielusi viimein huomaa, että suurista maata ravistelevista tunnekuohuista ei jää mitään todellista käteen, sen himo niitä kohtaan laantuu, ja oletkin jo ottanut askelman kohti uusia sfäärejä ja haasteita.
Olet täynnä älykkäitä ideoita, olet kärsivällinen ja oikeudenmukainen, mistä syystä sinun onkin helppo liikkua ihmisten parissa. Puhuminen ja esillä olo on sinulle helppoa, olet myös kiinnostunut kirjallisuudesta.

(mikä toi kirjallisuusjuttu muka on o_O)

Kaikenlainen sosiaalinen toiminta sopii sinulle erinomaisesti.
Mielesi on erittäin herkkä ymmärtämään toisten ihmisten sairauksia ja vaikeuksia. Olet hyvä kuuntelija tai ainakin osaat antaa sellaisen vaikutelman toisille, että heidän on helppo uskoutua sinulle.
Olet mielikuvitusrikas nautiskelija ja ainakin jossain muodossa taiteen ystävä.
Tunne-elämässä olet erittäin herkkä ja haavoittuva. Toisten on helppo pahoittaa mielesi tai käyttää sinua hyväksi, et yksinkertaisesti näe missään pahaa, ennenkuin kokemukset opettavat sinua elämän realiteetteihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.