IRC-Galleria

Heippistä ja vastailenpa tuonne rivien väliin niin pysytään samalla taajuudella....


info@viasat.fi kirjoitti:
> Arvoisa asiakkaamme,
>
> Viasat haluaa tarjota asiakkailleen Suomen parasta maksutelevisio -sisältöä, keskittymällä maksullisten kanavapalveluiden kehittämiseen ja lisäämiseen. Tämä takia teemmekin nyt tilaa uusille HD teräväpiirto-kanavillemme sekä jatkuvasti kasvavalle perus-maksu-tv-tarjonnallemme.

Varmaankin, ja toivottavasti tosiaan tarjoatte ellei parasta niin hyvää...

> Poistamme siis ns. "vapaat kanavat" pois satelliittijakelusta ollaksemme entistä parempia maksutelevisiotarjonnassamme. Kokemustemme ja tutkimustemme mukaan pelkän YLE:n ja Nelosen satelliittijakelulle ei myöskään ole kuin yksittäistä kysyntää, kaikkien Suomen "vapaiden TV kanavien" näkyessä antenniverkon kautta kaikissa Suomen antennitalouksissa.

"Yksittäistä kysyntää..." mitä tuo tarkoittaa??? Mitkä kanavat poistuu ja mitä tapahtuu sopimusasiakkaille, joille olette sopimuksen mukaan tarjonneet kanavia sen ja sen verran kuukausiamksua vastaan?


> Viasatin asiakas saa "Suomen vapaat televisiolähetykset" antenniverkon digiboksilla ja ottaa lähetykset vastaan harava-antennilla. Mikäli asiakkaalla on ongemia antenniverkon digi-tv vastaanotossa tulee asiakkaan ottaa yhteyttä Digitaan joka vastaa valtakunnallisesta digitv verkosta ja sen ylläpidosta.

Mitäpä tällainen asiakas jolla ei ole koskaan antenniverkko näkynyt ja joka sen takia on hankkinut teiltä lautasantennin??? JA joka otti lautasantennin että näkisi normitelkkulähetykset? Ja lisämaksusta viasatin kanavia joilta aika harvoin tulee katsottavaa ohjelmaa? Digita ei voi auttaa asiakasta jolla ei antenniverkko näy, ja minulla ei ole ongelmia antenniverkon kanssa koska se ei ole tässä huushollissa näkynyt kenelläkään minua aiemminkaan asuneella. katvealue, you know...


>
> Mikäli asiakkaalla ei vielä ole antenniverkon digiboksia, saa asiakas laitteen veloituksetta - pelkän toimitusmaksun hinnalla (50€) . Laitteen saa internet -osoitteesta www.viasat.fi/digiboksi. Tarjous koskee vain asiakkaita, joilla on voimassaoleva Viasat-satellittipakettitilaus.

Pitääkö mun hitto soikoon maksaa 50 euroa siitä että te heikennätte palvelua???? Kun tein sopimuksen Viasatin kanssa niin kanavapaketissa oli mukana ylen kanavat... mikäli sopimuskauden aikana en näe ylen kanavia niin en kyllä maksa kultapaketista täyttä hintaa. Enkä ymmärrä miksi minun pitäisi maksaa 50 euroa ylimääräistä toimitusmaksua saadakseni nähdä televisiosta niitä kanavia jotka sopimuksen mukaan minulle on oikeus katsella jos hereillä pysyn? JA kun minulla on jo tuo saamarin liemikulho tuolla salossa keikkumassa...

>
> Viasat panostaa jatkossakin entistä enemmän mm. lähettämiensä kanavien kehittämiseen ja suomenkielisiin tekstityksiin ja suomenkielisiin urheiluselostuksiin. Näistä ensimmäisinä ovat oleet huippu suositut Viasat History ja Viasat Explorer dokementti kanavat, joissa on jo 90% ohjelmatarjonnasta suomenkielistä tekstitystä.

Mikä ihme se on jos ei muuta telkusta näe kuin nuo kanavat???
Jos panostaa haluatte niin keksikää jotain uutta älkääkä ottako voimassolevia pois ja maksattako niitä toiseen kertaan asiakkaalla. Mulle henkilökohtaisesti on ihan sama tuleeko tekstitys tai ei, sen verran sujuvaa on kolmannen kotimaisen ymmärrys... mutta mä haluan nähdä nämä kotimaiset ylen kanavat koska niistä(kin) minä voimassaolevan sopimuksen mukaan maksan!!!!!!!!!!!!! ENKÄ HYVÄKSY TUOTA 50 EURON LISÄMAKSUA BOKSISTA JOKA MITÄ ILMEISIMMIN EI EDES TOIMI MINUN KODISSA! Ja tämän asian tein selväksi teidän puhelinmyyjän kanssa...

>
> Toivon, että viihdytte Valtavan Viasat Kulta kanavapaketin seuraajana.

Jeaf... Sen mitä tähän saakka oon ehtinyt telkkua katsoa niin olen ollut melko tyytyväinen. Kolmosen ja Subin kanavia olen kaivannut ja niitä lupailtiin alkuvuodesta kun kyselin, mutta kukaan ei puhunut lisämaksusta. Mutta... jos olen oikein nämä teidän viestit ymmärtänyt, niin tarjonta heikkenee ja rahaa haluatte lisää. Sitä yhtälöä en ymmärrä. Soitteleppa Petri minulle huomenna aamusta. Ja selitä miksi minun telkusta ei näy ykkönen, ei kakkonen, ei nelonen.... ja kerro myös se, miksi minun pitäisi OSTAA teiltä antenniverkon digiboksi kun minulla on käytössä SATELIITTILAUTANEN ja lautaseen sopiva digiboksi, EI ANTENNI ja koska olen teiltä tilannut ja maksanut SATELIITTItilauksen????

Ihan periaatteessa ystävällisin terveisin koska työtäsihän sinäkin vain teet... mutta helkkari mitä hemmetin katseluterveisiä lähettelet kun ei voi katsella niitä kanavia joista on maksanut ja joita haluaisi katsella!!!!!!!!!!!
Soita heti aamusta kun mulla on kokous yhdestätoista lähtien.
>
> Ystävällisin asiakaspalvelu ja katseluterveisin,
>
> Petri

> www.viasat.fi
>
> From: Tarja
> Sent: Wed 3/26/2008 9:56 AM
> To: info@viasat.fi
> Subject: kanavista...
>
> hei!
>
> Kyselin syksyllä MTV3:n ja SubTV:n näkyvyyttä ja tuli vastaus että
> vuodenvaihteen jälkeen.
> Joko näkyy ja mitä pitää tehdä että saan näkyviin :))
>
>
>
> --
> <>:<>:<>:<>:<>:<>:<>:<>:<>
>
> Tarja
>
> Leppoisaa alkanutta vuotta!!
> Jos elämä on tylsää, teroita se :)))
>
> (¯`v´¯)
> `*.¸.*´
> ¸.*´¸.**¨) ¸.**¨)
> (¸.*´ (¸.*´ .*´
>
>
>
> Tili tuli, tili meni. Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta?
>
> ****************************************************************************
> This e-mail is intended for your eyes only. This e-mail may contain
> privileged and confidential information about you or your kinky
> fetisses. If you receive this e-mail by mistake,or read it from your
> husband's mailbox, please eat it without producing,distributing or
> retaining copies thereof.
> Or I kill you. Slowly.
> Three times, because I am trying to be a lady.
> Turku you.
> ***************************************************************************
>
> Kun mies örveltää ja riehuu niin se ei ole sen miehen vika
> vaan jokaisessa miehessä on nainen sisällä
> ja riehuminen johtuu siitä että
> miehen sisäinen nainen on pahalla päällä....
>
> ???????????
> WTF
> ???????????
>
>
>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.