IRC-Galleria

On ne cache qu'un instant de soi.Torstai 13.07.2006 04:46

Aamuvuorot hajottaa. So not my thing.
Ihan kivasti meni tää päivä töissä, oli tekemistäkin, kun asiakkaat yllätti ilmestymällä :P

Käytiin sit neuvottelemassa mahdollisen tulevan vuokranantajan kaa :D
Ei terve sitä touhua. Välittäjä tässä keississä oli toinen jalka haudassa oleva aneeminen ämmi, joka kuvitteli, että pystyy pelastaa oman nahkansa syyttämällä mua, Mirkaa, Rosea ja Emmua.
Ihan oikeesti, jotain rajaa, vaikka nuoria ja tietämättömiä tytönhupakoita ollaankin.

Käytiin kesäkuun vikalla viikolla (to) kattomassa kämppää ja oltiin ihan notta jees. No sanottiin sitten tälle välittäjälle, notta pitäs saada maanantaina (3. päivä) tietoa, että onko homma go-go vai no-go.
Viime perjantaina soitin välittäjälle, josta ei siis ollut kuulunut mitään. "Joo vuokranantajan mielestä olette liian nuoria, pidätte liikaa meteliä ja sotkette paikat". Selevä.
No soitti sit kuitenkin tänään: "Vuokranantaja haluais tavata teidät. Tänään. Kello neljä"
Ahaa, eli ilmeisesti kämpän vuokraus olisikin ajankohtaista?
Minä ja Mirka (ainoat, ketkä tällaisella varoajalla ja töiltämme ehdittiin) mentiin sitten tapaamaan välittäjää ja vuokranantajaa. He olivat nyt siis liikkeellä asenteella, että mehän olemme käytännössä jo muuttaneet koko kämppään. Vuokranantaja kyseli yksityiskohtaisesti huonejärjestyksistä, kodinkoneista yms. Oli mm. kieltämässä naulojen hakkaamisen seinään ("Sitten ne täytyisi maalata ennen seuraavaa vuokralaista" No shit?).
Kertoi myös hyvin yksityiskohtaisesti, että 21:00 jälkeen ei saisi soittaa lainkaan musiikkia, ovia ei saanut laittaa kovaäänisesti kiinni, suihkussa käynti oli siinä ja siinä jne. Natsinaapurit.

Oltiin siinä sitten lähdössä, kun sitten sanoin että voisimme muuttaa syyskuun 1. päivä. Haha :D Kriisin paikka tuli sekä vuokraajalle että välittäjälle. "Mmmmitä, elokuussahan teidän piti muuttaa". Niin.. Niin piti, JOS ois otettu yhteyttä ja näytetty vihreetä valoa. Välittäjä vielä sanoi että "Ettekö muka ole irtisanonu asuntoanne?" NO EI VITTU OLLA, KU EI OO SEURAAVAA TIEDOSSA OLLUT TÄHÄN HETKEEN MENNESSÄ. Siis oikeesti?
Yritti vielä syyttää meitä viivästelystä ja myöhästymisestä.
Eikös se välittäjä saa sitä palkkaa ihan sitä varten, että hankkii sen vuokralaisen, eikä niin päin että MINÄ soittelen kun ei ARVON ROUVASTA ole mitään kuulunut?

</avautuminen>

Tein sikahyvää currykanaa ja keitin riisit. Sit viel suklaajälkkäriä. Kyllä mun kämppiksenä kannattaa olla!

ps. Kekkonen on ihan hölmö pikkukiffa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.