IRC-Galleria

Haaste vastaanotettu, vihdoin!Keskiviikko 01.02.2006 23:43

Tehtävänanto: Paljastaa viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat (muutamat) ihmiset, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt päiväkirjaansa. Ilmoitan haastamieni ihmisten nimimerkit tämän viestin loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän päiväkirjaansa haasteesta.

Oon oottanu tätä lähes kaksi viikkoa, ajattelin jo, ettei kukaan rakasta minua :(
Suvii haastoi minut siis listaamaan 5 omituista tapaani.

1. Minulla on pakkomielle sulkea näyttö vähintään yöksi/poissaollessa, joskus jopa puoleksi tunniksi katsoessani televisiota. Ärsyttää kun kaikki konettani käyttävät (mm. kämppis <3) eivät sitä tee..

2. Jemmaan aina kotona nukkuessani rintsikat tyynyn alle. Tapa on opittu esiteini-iässä silloiselta idolilta, henkiseltä mentorilta Anna Mäkiseltä.

3. Meikkaan aina suu auki, olen yrittänyt pitää sitä kiinni, mutta varsinkin silmät (ja ripsarin laitto!) on mahdotonta meikata suu kiinni.

4. En ikinä, _ikinä_ käytä torkkua. Herään herätyskellon ensimmäiseen piippaukseen (Nokialainen: piip, piip, pipipi, pipipi voimistuen) ja pyrin mahdollisimmaan nopeaan toimintaan herätyksen lopettamiseksi.

5. Eteisen valon tulee olla päällä kun tulen kotiin, muuten on niin pimeä ja kaadun kenkämäärään :(Ja haaste lähtee seuraaville:

Tana
Jili
Hakkapee
Mimmu84
Snige

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.