IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

ViroiluaPerjantai 25.10.2013 14:09

Yees, netti toimii taas!! Melkein viikko ilman nettiä, aikamoinen saavutus. (miinus kännykällä ja kirjastossa käynnit). Tässä tekstissä kerron ratkiriemukkaasta Tallinnan-matkastamme, jonne lähdimme tiistaina Viltsun ja Akin kanssa.

Ilta aloteltiin mukavasti Amarillossa ja siinä Rautsikan olutbaarissa ja lähdimme sompailemaan Katajanokalle jalkaisin. Pienen kiertelyn ja ylimääräisten lenkkien jälkeen saavuimme satamaan ja pääsimme laivaan. Pienet alottelujen jatkumot hytissä ja sitten ryntäsimme laivan pubiin. Alottelujuomana toimi Breezerin lisäksi siittiön muotoinen kermalikööripullo (kaikkee ne keksii!).

Saimme kuitenkin pettyä laivan yöelämään, jossa Kari Vepsä tahditti vanhemman väen tunnelmaa. Muuta nuorisoa ei oikein ollut, mitä ihmettelimme. Tiistaipäivä ehkä oli, mutta luulisi nyt, että sinne olisi pari nuorisoporukkaa syyslomallaan eksynyt...mutta ei. Sehän ei tietenkään humalaa estänyt vaan pämppäsimme aina yli kolmeen asti.

Herätys 06:30 tuhannen krapuloissaan. Viltsu oli aivan pois pelistä, minä siinä välissä ja Aki lähti laivasta paremmilla oloilla. Tunnin hohhailun jälkeen ja kaljakärryä kantavan Arjen Sankarin laatoitusoperaation jälkeen, lähdimme terminaalista keskustaan. Huono olo +märkä, pimeä ja tuulinen Viro ei tehnyt aamusta mitään herkkua. Jotenkin saimme kuitenkin aikamme kulumaan, istuen eri ruokapaikoissa ja ostoskeskusten penkeillä ja tietysti harhailemassa kaupungilla. Hyh, mikä reissu.

Super-Alko tottakai kuului asiaan, mihin minun toimestani jäi peräti 134 euroa. Nyt muuten viina riittää. Kantamoiset ilmaisen kyydityksen avulla terminaaliin ja sitten vielä hotkaisemaan jotain pientä purtavaa keskustaan. Sanoisin, että kaikista vastoinkäymisistä huolimatta onnistunut reissu! Ei mitenkään ihmeellinen, mutta hauska ja antoisa.

Jumalauta. Ei helvetti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.