IRC-Galleria

Rastaotukka

Rastaotukka

JOO SIIS MEIKÄ O VITU HUIPPU JÄTKÄ!!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Touhutonttu Katri!Lauantai 22.11.2008 15:21

Miksi se mennee aina niin, että teloo vaan ittesä ku tekkee jotaki? Tää on niinku iha hanurista!

NO:
Eilen oli aivan superkiva junamatka Helsingistä Ouluun. Taisin rakastua. :D No en aivan.
Tutustuin yhteen tosi mielenkiintoseen hipin retkuun ja jotenki tuli vaan heti sellanen olo, että meillä on palijo yhteistä! Kun saavuin Ouluun, lähin lähes suoriltaan Tiialle moikkailemaan ihmisiä. <3 Sieltä sitten lähin Garageen EUROILLE!! Tulihan sitä vähän otettua sitten sitä hoolia, ehkä vähän liikaakin. :D Minulla oli rahaa 34e, kun menin Garageen ja tuossa hetki sitten kun kurkkasin lompakkooni, siellä oli hurjat 1.1e JA NEHÄN OLI EUROT! Taisin minä vähän tequilaakin juoda, hehe. :D Laulettiin Lauran kanssa karaokea ja omistinkin I will stayn Kuosille. Huusin siihe mikkiin, että "TÄMÄ PIISI ON KUOSILLE"
Voivoi! Sitten kotimatka:
Äitin kanssa sovittiin, että tultaisiin yheltä yöllä kottiin, mutta päästiinkin kotia vasta neljältä. :D
Pyöräillessä kotiin kaaduin miljoona kertaa ja polvi aukesi. Lumessa oli ihania verilänttejä ja SUKKAHOUSUT MENI RIKKI! En vaan osannu pyöräillä. Ja joku mieski tarjosi apuaan, mutta eikun mehä mennään aiva itte! :D
Sitten kun päästiin kotia niin mää kömyän portaissa ja polovesta vaan tullee verta ja Elisa juuri tuossa huomautti, että villasukatki oli veressä. : / Voivoi. Niiin, niin marssin sitten suoraan äitin makkariin silleen "Therve" äiti sitten kysyi, että olenko humalassa, no minähän olin, silimät Oulu-Kajaani! Sitten äitini kysyi missä olen ollut, no minähän vastasin, että paarissa. No sitten äiti kysyi, että mihinkäs paariin sitä alaikäset pääsee ja minähän siihen sitten vastasin, että "Enphäs kherro" :D
Voivoi, nytte on hirviä rapula ja telekkarissa joku huutaa, että "Apua, apua". Sais joku tulla muaki auttamaan, ei tää luonnistu näin! Ei todellakkaan!

Mutta tämä oli tässä! Oli aivan vitun hauskaa ja tommosia iltoja sais olla enemmänki, iliman tietysti niitä reikiä polvissa ja milijoonia mustelmia.

Äitin kanssa vielä tännää poristiin puhelimessa ja nauroin vaan koko ajan ku se selitti, että ei noin voi toimia, jankutijankuti... Niin naureskelin vaan ja höpötin omiani, hehe, niin äippä sano vaan, että sää kuulostat IHA isältäs. :D Niinpä, isältä pojalle ja tyttärille ja naapurin Hilleville sekä kaikille muille sekopäille.
Isi sannoo aina, että ei musta missiä tuu. :D


Kiitos.


P.s Meidän on Janin kanssa puhuttava vakavasti tästä minun alkoholinkäytöstä.

P.p.s Tuntuu kun olisin vieläki päissään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.