IRC-Galleria

ReG

ReG

I'm just a fucked-up girl who's lookin' for my own peace of mind.

Blogi

« Uudemmat -

year 2009Maanantai 14.12.2009 23:12

Vuoden vaihde lähestyy ja nyt on aika tehdä tämän vuoden yhteenveto.

IHMISSUHTEET:

1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana?
no... joo

2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt?
kyl

3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana?
no, enpä ole (tai ei ole ainakaan mitään mainitsemisen arvoista)

4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta?
no se nyt ainaki et ns. tutustu Henkkaan uudestaan.. ja sitten aika mahtavat olivat nuo kuusi päivää johon sisältyi sekä Infected Mushroomin keikka että Prodigyn keikka, oli mahtavaa.

5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana?
vaikka kuinka monen, tietääkseni.

6. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana?
no toivottavasti ainaki. inhoan osittain sitä ihmistä joka oon jossai vaihees ollu.

7. Oletko lihonnut?
kai

8. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana?
joo, ehkä. en ole varma

9. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana?
e

10. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana?
en

TURHANPÄIVÄINEN ÄLYKKYYS:

1. Kuka oli paras uusi tuttavuus?
emt

3. Synnyttikö kukaan läheisesi?
juu no tutut tuntuvat kokoajan pyöräyttävän noita muksuja...

4. Kuoliko kukaan läheisesi?
joo...........

5. Missä maissa kävit?
öh... Ruotsissa? ei muuta

6. Mitä haluaisit vuodelta 2010 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2009?
no ensinnäkin tahdon oppia ymmärtämään itseäni... mut, mä tahtoisin myös löytää jonkun....

7. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2009?
6.11. toi ny tuli mieleen...

8. Vuoden suurin saavutuksesi?
opin edes osittain ottamaan itteä niskasta kiinni joidenkin asioiden suhteen

9. ...ja suurin epäonnistuminen?
no, pienistä kivistä on kasaantunut aikamoinen vuori. eli niinkään yhtä ei voi sanoa. mutta mä osaan epäonnistua, joten se on yleistä ja tuttua joten myös mahdollista unohtaa helpommin. :D

10. Kärsitkö vammoista?
en ole telonut enää muutamaan vuoteen itseäni

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit?
hmm... tv? ei. tavaroita omaa elämää varten? eh... en mä tiedä......

12. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta?
hei nää on vaikeita! mä en osaa sanoa!

13. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta?
MONENKIN!!

14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi?
tavaraan!

15. Mistä innostuit eniten?
ehkä yksinkertasesti siitä et on mahtavaa olla taas Henkan kans tekemisis... ja paremmissa väleissä ku ikinä.

16. Vuoden 2009 ihmiset:
hhä?

17. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi?
onnellisempi

18. Lihavampi vai laihempi?
eka

19. Rikkaampi vai köyhempi?
eka

20. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän?
eläväni... ei ikää enempää... mutta enemmän kokemuksia

21. ...entä vähemmän?
no ei olis tarvinnu olla niin useasti niin idiootti :D

22. Miten aiot viettää joulun?
varmaan töissä... huonoja kokemuksia jouluista nykyisin. tuntuu yliarvostetulta koko joulu.... kun itse asettuu aloilleen jouluna, tulee vaan huonoja asioita mieleen...

23. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi?
no mut miten sit muut jutut menis jos jotain välistä muuttais..? ...antaa olla vaan. mutta onhan noita hetkiä mitä tahtois hieman korjailla..

24. Rakastuitko vuonna 2009?
en

25. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli?
öh

26. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit?
no, nyt tullu tuo Friends...

27. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan?
en, vihasin vuosi sitten ja vihaan vieläkin. :D noei... viha on liian voimakas sana

28. Mikä oli paras lukemasi kirja?
en lukenut yhtään kirjaa....

29. ...entä musiikillinen löytö?
Infected Mushroom, noin niinku ihan kunnolla. ja Happoradio on mahtava, ja Michael Jackson

30. Mitä halusit ja sait?
töitä, ystävän...

31. Mitä halusit, muttet saanut?
semmosta ihmistä kenestä mä tykkäisin ja kuka tykkäis musta :>

32. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi?
hmm.. enpä muuten tiiä...

33. Mitä teit syntymäpäivänäsi?
Jessen luo pirskeet järjestettiin, kutsuttii oikeastaan kaikki... MEITÄ OLI SIT KAIKENKAIKKIAAN VIISI VAIN, mutta kiitos teille.

34. Ketä kaipasit?
muutama kaveri on vähän tahattomasti kaikonnut... on ollut tosi ikävä.. ja sitten eräs exä... ja taas kavereita... ja sillai.

MUUTA:

1. Kuinka monta ihmistä olet suudellut vuoden aikana?
en määä tiiä

2. Oletko joutunut tappeluun?
e

3. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana?
kyl

4. Oletko juonut "perseitä"?
kylkyl :S

5. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin?
KYLLÄ!!!!!

dilemma?Keskiviikko 14.10.2009 02:53

voisko joku ystävällisesti kertoo et mitä muutosta mussa/muissa on tapahtunut….?

tällä hetkellä mä oon valehtelematta tekemisissä vaan parin kaverin kanssa, ja kyseiset ei edes asu samalla paikkakunnalla kun minä itse. kuitenki nään heitä vähintään kerran viikossa. mutta sitten taas esmes Nummelassa käyn päivittäin lukuisia kertoja mut silti en mä siellä nää ketään kaveria. tai jos nään nii se on sitä että ajetaan autolla ohi ja ehkä moikataan.

sitte Nummelaan avattiin uus baari, sitä enne uus keilahalli... en kummassakaan oo käyny, vaikka tiedän että kavereita sielä kuitenkin ravaa tuon tuosta (baarissa ainakin). juuri sillon kun tää uus baari oli avattu, satuin siinä iltasella olemaan Nlassa (tuolloin tuli vielä nähtyäkin jotain porukkaa joskus) siinä oli muitakin ihmisiä ja varmasti paskanjauhannan aikana tuli myös se sanottua et "illan viimene keikka heitetty ja nyt ei oo sitte enää tänää mitää muuta ku peukaloiden pyörittelyä".. no, muut siinä olevat sitte höpisi Antonioon menosta ja näin, ei tullut mieleenkään mua pyytää. pitääkö aina lähteä vetämään pää täyteen tai ainakin pakko yks juoda jos baariin menee? ...ilmeisesti.

itseasiassa yksi tuttavani sanoi että heti hänen juomisen lopettamisen jälkeen monet kaverit vaan katosi jonnekin eikä pitänyt enää yhteyttä. onko mun kohdalla käynyt sama juttu ku ei enää toi joka viikko viinan kans läträäminen kiinnosta ni ei sitte mun seura kiinnosta muita. onko se ainoa sosiaalisen elämän ehto että viikottain vedetään lärvit ...ja sit voi käydä viikon aikana kahvittelemassa sen varjolla että pui viikonlopun tapahtumia kun kukaan ei muista kaikkea ja sitten että kuka teki mitä ja kenen kanssa?

muistan mm mun viimesimmät synttärit... alkuun karsin listaa että ketä pyytäis, mut loppujenlopuks se meni siihen että pyysin kaikkia ja sanoin vielä että kaverinkin saa ottaa mukaan jos ei yksin tahdo tulla, tai jos olen epähuomiossa jonkun unohtanut. no, mun synttäreillä oli sit kaikenkaikkiaan viis ihmistä koko illan aikana. ja niihinki synttäreihin tuli panostettua (enkä edes vaan minä) järjestystä muuteltiin että kaikki mahtuu, mä leivoin, syötävää ja juotavaa oli ihan kirjaimellisesti vaikka muille jakaa, kyyditykset oli järjestetty ja kaikkea. mut ei. ja sitten tietty viimesin kun jotain yritti järjestää, laivareissu. ihan täys fiasko. mulla oli 12 hlölle risteily ja kyydityksetkin jossain määrin jo hoidettu (taksi) mut sekin meni sitten siihen että sielä oli sitten kaikenkaikkiaan kaks ihmistä (yks mun lisäks). ymmärrän joo et viikolla joidenkin on mahdotonta lähteä jonnekin ja näin... ja joillain ei ole rahaa (sanoin kyllä lainaavani mut ymmärrän myös sen että joillain on niin paljon velkoja ettei voi lainatakaan) mut ku sit tuli myös tätä että "en mä lähde ku ei sekään lähde", siis häh?! (ja jotkut ei sitä suoraan sanonut mut huomasi kyl jotai samankaltaista syytä olevan) ...luulin et pyysin mun kavereita. ja eikö se sit riittäis, noei, okei.

mä tykkään älyttömästi järjestää kaikenlaista mut nyt ku on neki menny aikalailla päin ..ttua ni ihan ku innostais enää sen kummemmin kokeilla et tuliskohan nyt sit joitain messiinkin... seuraavan kerran sitten mun 21v synttärit… katsotaan mitä niistä tulee, vai tuleeko mitää. jos ei ni oli kyl viimene kerta ko mitää järjestän. ehkä sit just ja just voin jotkut pienet kakkukestit pitää ku täytän 50v., ellen satu ajaa kolarii ja kuolla sitä ennen.

sillon ku mulla viel oli auto, ni lähes joka viikonloppu mun puhelin soi ja soittoo tuli useestaki suunnasta, kuskiksi kyseltiin ja yleensä lähdinkin. ei mulla ollut sitä vastaan mitää, päinvastoin tykkäsin siitä hommasta. no, sit auto siirty linttaliiterin omistukseen ja sit olinki ilman omaa autoa. nää soitot alko vähenemää ja vähenemää kunnes loppu kokonaan. kyllä mulla oli ja on mahdollisuus päästä liikkumaan vaikka omaa autoa ei olekaan. ja ylipäätänsä sekö sitten olikin ainoa syy pitää yhteyttä et tos on kuski joka aina lähtee ajamaan, eikai?

äkkiseltään noin yleisesti tää vaikuttaa vaan mun marinalta että minä olen kotona ja minulle pitää soittaa ja minua pitää pyytää ja minä minä minä. ei nyt ihan niin kuitenkaan…

viel tos jotkin ajat sitten päivittäin, tai lähes päivittäin soittelin ja laittelin viestiä ihmisille ja kyselin kuulumisia ja tekemisiä ja ruinasin kahville ja ties mitä. keikkojen jälkeen jäin Nummelaan palloilemaan johonkin parkkiin et joku vois vaik ohimennen tupakille tulla tai jotain.... mut siinä vaiheessa ku tajuu et sä oot aina se joka soittaa sä oot aina se joka kysyy kuulumisia ja sit et kaverit vaan ajelee ohi ni alkaa vähä miettii... sit tein tätä et jos en vähään aikaan otakkaan johonki ihmiseen yhteyttä, ni ottaako se muhun sitte ku ei musta kuulu, ja jos ni millä asialla. no aikalailla se meni sitten siihen että ei mulle kukaan soitellu. ja sit jos puhelin soi, kysyttiin kyytiä, tai rahaa lainaan tai jotain muuta yhtä ihanaa.

mä oon monesti ja monelta kuullut tän selityksen et "sä oot aina töissä". mun duuni on sinänsä hanurista et tavallaan oon kokoajan kiinni, mut kuitenkin pääsen vaikuttamaan mun työhöni siltä osin et millon menen seuraavalle keikalle. ja jos mua jonnekin pyydetään ni kyl mä sitten myös vapaata saan.
ja kuitenki, aina ehtii tupakalle ja helposti kahvillekin.

noin muuten en vapaata pidä jos ei mitään tekemistä ole tiedossa koska mä en tykkää istua vaan himassa pyöritellen peukaloita ku sit tulee mm nää tämmöset ajatukset päähän ja alkaa lievästi sanottuna hajottaa. eli suomeks sanottuna mä teen töitä ku hullu pitääkseni pääni kondiksessa (vaik hölmöltä tuo kuulostaa mut se auttaa) tässä työssä kun ei sitten ehdi ajattelemaan omia asioita sen kummemmin ku on tuolla liikenteen seassa.

syy miks tänne kirjoitan on aika yksinkertainen. oikeastaan lähes kaikki kuitenki käyttää Naamakirjaa joten eiköhän mene tämä viesti perille. ja myöskään en kenellekään henk.koht mietteistäni sen kummemmin sano koska uskon että kyseiset immeiset kyllä tästä tekstistä itsensä tunnistavat (elleivät ole tyhmempiä kun luulin). ja joskus oon kuitenkin joko enemmän tai vähemmän suoraan eri ihmisille harmitellut tilannetta mut ei mua kyllä ole noteerattu yhtään sen enempää.

joten... menisköhän mun viesti paremmin kirjoitettuna ihmisten kalloon et ilman näitä muutamaa kaveria ja sit mun aikaavievää työtä olisin ihan hajoamispisteessä miettiessäni et "onko mussa vikaa vai/ja onko kaikki paskaa"... en kuitenkaan ihan viitsi sille linjalle lähteä et tää olis vaan niin vääristynyttä ja sisäänpäin kääntynyttä porukkaa, uskon aina parempaan huomiseen (vitun sinisilmäisyys).

mun tarkoitus tässä ei oo haukkua ketään eikä loukata tai muuta vastaavaa (siksi ei mm nimiä missään) mut vetäkää herne-maissi-paprikat nenään jos siltä jostain kumman syystä tuntuu, mut se ei ole mun tarkoitus vaan omaa näkökulmaa asioista pyrin tuomaan esille. enkä nyt väkisin tässä hae sitä että mun puhelin alkais soimaan ja viestiä pukkaa mut olishan se kieltämättä ihan kiva että saisin joskus päivässä jonkun muunkin viestin kun vaan pankista tilitiedot vähän yli kuus.

ja sit viel yks miete… tarviiko yhteydenotto aina jonkun kunnon syyn?

joo ei mulla tällä erää muuta…
Reg kuittaa ja lähtee nugguu

kopioituTiistai 22.09.2009 20:30

1. Anna arvosana ulkonäölleni asteikolla 4-10 ?
2. Halaisitko minua ?
3. Jos heräisit vierestäni, mitä sanoisit ?
4. Voisitko koskaan satuttaa minua ?
5. Voisitko koskaan rakastaa minua ?
6. Mitä sanoisit jos muuttaisin pois ?
7. Mitä tekisit, jos seisoisin ovesi takana ?
8. Mitä tekisit, jos kuolisin ?
9. Välitätkö minusta ?
10. Kopiothan tämän itsellesi, että pääsen kostamaan ?

heräteostoksiaKeskiviikko 01.07.2009 05:04

pistin just menemää reilut 250e tost noin vaan...
nyt alkoi sit about 10 päivän odottelu... ;P

ei kellään olis lahjottaa mulle 500e?Torstai 25.06.2009 21:50

mä tahtoisin kovin ostaa uuden puhelimen... ja sopiva on jo löytynytkin... semmonen pikkuvika vaan on, ku ei oo tuota rahaa niin kovin ollenkaan....

happoradio on aikas jees!Tiistai 05.05.2009 15:02

kumpaa sinä pelkäät
melua vai rauhaa
kumpaa sinä kaihdat
yksinäisyyttä vai laumaa

miksi sä itket kun naapurissa
jonkun lapsi nauraa

olet syvää vettä
luoksepääsemätön vuori
unohdettu ullakko
olet titaaninen kuori

miksi sä itket kun naapurissa
onkun lapsi nauraa

miksi sä itket kun radiossa
joku rakkaudesta laulaa

puhu äänellä jonka kuulen
sanoilla jotka ymmärrän
runoilla jotka käsitän
sinuun tarvii tekstityksen
salaisuuksies selittäjän
kertojan kaikkitietävän
puhu äänellä jonka kuulen

olen yksinkertainen
aina selitystä vailla
sinä kartta monimutkainen
matka vierahilla mailla

miksi sä itket kun radiossa
joku rakkaudesta laulaa

puhu äänellä jonka kuulen
sanoilla jotka ymmärrän
runoilla jotka käsitän
sinuun tarvii tekstityksen
salaisuuksies selittäjän
kertojan kaikkitietävän
puhu äänellä jonka kuulen

puhu äänellä jonka kuulen

Delerium - After AllTiistai 21.04.2009 09:12

kaikki on olevinaa taas jotenki helvetin vaikeeta.. ja nyt en tarkota vaan omalla kohalla.

mut tällä kertaa mä vannon et asiat tulee muuttumaa, vaik oman elämäni kustannuksella.

katsellaan taas jokin kaunis päivä...

kiitos ja näkemiin.

[Ei aihetta]Torstai 19.03.2009 14:14

Löysin mun Baileys -pullon avattuna huoneestani ja koiran ihan prseet olalla. Nukkuu Laura nyt sitte humalaansa pois. Pirun juoppo!

f a k t aSunnuntai 08.02.2009 22:32

tieto on valtaa, mutta tieto lisää myös tuskaa

Long time, no ABC.Maanantai 26.01.2009 07:23

RAUNO REPOMIES

Tämä asia painetaan sitten villasella. Villasella painetaan. Sormien läpi katsotaan tätä sitten. Koirana veräjästä pääsen minä tästä. Veräjästä singahtaa koira. Villasella painettu koira. Sormien läpi näkee sen villasella painetun koiran kun se menee sieltä veräjästä. Villakoira menee. Sen näkee sitten silmällä siitä.

Homma on pulkassa... Pulkassa on homma... Pulkka on sininen, kohta tulee lumi ja pulkka kaivetaan esiin. Äiti tekee kaakaota ja lumihanki välkkyy kivasti. Keväällä pulkka laitetaan takasin talliin.

Isoisä ei naisten kanssa kranttuile, se tuuppaa vaikka juottovasikkaa jos sille pukee hameen.

KYÖSTI PÖYSTI

Tottakai mua kiinnostaa rakastella! Ei! Sanoinks mä sen ääneen? Ei rakastella, vaan keskustella! Keskustella syvällisesti. Panemisen ohessa. Ei panemisen, vaan rakastelun. Rakastelun... EI. Sori. Sä oot niin kaunis ja ihana... EI, olen mä parempiakin nähnyt... EN OLE! Tai siis olen, mutta niihin mulla ei ollu mahkuja. Sori... Sitä ihminen puhuu sekavia, kun on tissit mielessä. Keskustelu! Ja yömyssy, KYLLÄ!

Joo, kyllä mua seksi kiinnostais. Ai sanoinks mä sen ääneen?! En tarkottanu... Tai siis että ei kiinnosta. Eikun kiinnostaa. Ei! Tai, joo, mutta sitten vasta kun sä olet valmis antamaan... siis rakastelemaan. Eih! Jumalauta, sori, sitä rakkaus sotkee sanat. Ei! Ei rakkaus, mehän vasta tavattiin, en tietenkään ole rakastunut, ei paineita siitä. Öh, sori, mä sönkötän taas. Tätä se kiima teettää... Ei kiima, rakkaus! Ei, ei, ei kumpikaan. Yömyssy! Yömyssy kiinnostaa, kyllä. Vastauksena siihen sun kysymykseen: yömyssy kiinnostaa.

(Sami: Sä et ilmeisesti ole larpannut koskaan?) No en ole juu en. Mä olen nähnyt tissit tosin.

Eilen oli ravintola auki. Siellä oli myynnissä viinaa. Sitä sai rahaa vastaan. Voit arvata loput.

PEKKA ROUTALEMPI

Se on jännä miten ihmisellä pettää humalassa tuo arvostelukyky. Ei toikaan varmaan selvänä humalassa ajais.

DIALOGIA

Repomies: Pöysti, soitin lapsille ja kysyin, että pääsenkö niiden luo asumaan, kun vanhuus tulee. EN PÄÄSE! Kaikki sanoi, että niille on tulossa vieraita sillon.
Pöysti: Ai sillon, ku sä oot eläkkeellä?
Repomies: Just samaan aikaan, päällekäin! JUMALAUUUUTA!

Konstaapeli Seppo Rutanen: Tässä kontissa ne on olleet.
Pöysti: Onks mitään ajatusta siitä kuka ne on tänne tuonut?
Rutanen: Ei.
Pöysti: Entä kuinka monta niitä on ollut?
Rutanen: Ei.
Pöysti: Tiedätsä mitään?
Rutanen: En.
Pöysti: Tietääkö kukaan?
Rutanen: Ei.
Pöysti: Tiedätsä tämän?
Rutanen: Joo.
Pöysti: Haittaako sua että mä vittuilen sulle?
Rutanen: Sattuu se vähän.
« Uudemmat -