IRC-Galleria

ripari - BANAANI LEIRIMaanantai 11.06.2007 19:00

tulin, näin, voitin, ja pahasti kusetettiin.

dodih, viikon siellä olin keskellä ei mitään, ilman yhteyksiä sivistykseen (paitsi känny).. ei telkkaria, ei radiota, ei normi musiikia ( vaan näit kirkko biisejä) se oli tuskaa.. mutta onneks meillä oli hyvät tyypit leirillä ja iha parhaat isoset! :D ( banaani leiri nimi tuli siitä että joka hiton ruokaa oli tungettu banaaneja, puhumattakaan siitä että me käyttäydyttiin ku apinat, ja pappiki pommitti meitä banaaneilla OIKEESTI! )

ekana päivänä heti Katin kanssa vaan mentiin rannalle ja hypättii veteen hetken mielijohteesta vaatteet päällä.. sitten aiheutettiin "tulva" meiän huonekäytävälle, ku vaatteista valu varmaa 100 litraa vettä sinne.. sitte siitä huvista tuli kiellettyä.. ;D nooh..
sitten saatiin meidän pienryhmän ( jonka nimi oli btw EVOT!!!) kanssa Milka (isonen) iha paniikkiin, ku ruvettiin filosofioimaan sille kuolemasta ja maailmanlopusta nii paljon et seki meni iha sekasin (meistä puhumattakaan)

Sitten Katin Pian ja viivin kanssa siellä separoitiin ( aika pahasti)
ja niitä separointeja en ny tähän viitti ees kirjottaa ;) ( tai noh esimakua : .. "olet aina alasti ku sinne tullaan"- NIIN MItäs se yöllinen tosiaan olikaan?? O.o" )jah jah.. Koettiin ehkä elämämme parhain/pahin/ nerokkain/ilkein/mahtavin kusetus ikinä! - ja ei siitä sitten sen enempää ;D siitä ei puhuta.. muuta kuin:
"on kivaa olla sika" ( Milka ja muut isoset HÄVETKÄÄ! xD törkeetä tommonen. että haistakaa runkut banaani.. ;D )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.