IRC-Galleria

pläh.Torstai 15.12.2005 15:04

no onpas taas kivvaa, jäin kottiin ku on niin kurja olo... saattaiskohan johtua siitä että istuin eilen yöllä ulkona 40minuuttia odottamassa linja-autoa?? en ikinä opi lähtemään roopelta ajoissa...
eilen oli VIIMEINEN bändikerho tämän vuoden puolella!!!!! :,( mutta oli tosi kivaa kuitenkin. heikin on parempi tulla meidän kanssa hengaileen keväälläkin!

näin heikistä aika omituista unta viime yönä... tai no pääosassa oli sellanen neljän tytön joku hirviöporukka, ne oli muka hulluja goottinoitia ja suoritti kaiken maailman rituaaleja. käveltiin niiden ohi vissiin paulan kanssa ja mää katoin niitä että voi helvetti miks tollasia on olemassa ja ne rupes huuteleen meidän perään kaikkea "vittu mitä nää kyyläät! ette uskalla tulla lähemmäs! mepä käytiin kommentoimassa teille irc-galleriaan, lällällää vähän te ette mahda meille mitään!!" paula oli että just lähetään ja mun oli tietysti ihan pakko jäädä aukomaan niille päätä.
kävi jotenkin ilmi että heikki veti niille jotain noitakerhoa. heikki itse istui jonku pöydän takana jotaki papereita täyttämässä ja mää vaan katoin että wtf, neljä pikkutyttöä yhessä huoneessa hyödyntämässä kaiken maailman itsekeksittyjä kidutuslaitteita joilla ne vahvisti itseään, ja kaikkea muuta kirottua sälää mitä ne oli saanu aikaan.
kaikista hurjinta oli ne kissanpennut :D siis tosi lutuisia pikku kissimirripalleroita mutta heti ku ne huomas sut niin ne hyökkäs kimppuun ja yritti repiä silmät päästä. vastasyntyneet ei ollu niinkehittyneitä, ne hyökkäs aina käden kimppuun.
puhuin heikin kans, ja se näytti jotaki lappusia missä lukee kaikki suoritettavat toiminnot että voi olla noita. se huusi niille tytöille että ne on vieny tämän ihan liian pitkälle ja että ne lappuset pitää hävittää ikiajoiksi. heikki kuitenkin sujautti ne omaan kassiin ja hipsi paikalta pois.
mun oli tarkoitus lähteä viettämään joulua roopen ja sen perheen kanssa, me oltiin meidän mummun luona ja ne hoputti että pitäis mennä jo. mää olin yhden noitatytön kanssa (se oli aika epätrue sillä oli kullanvaalea polkkatukka ja siniset silmät) ja huusin sille kun se oli järkyttänyt jonkun luonnon tasapainoa tai jotain ja se vaan märisi ja me koitettiin hätistellä niitä kissoja pois meidän kimpusta.
kävi lopulta ilmi, että kissojen emo oli koira, ja kun koira saatin paikalle jostakin niin kaikki oli hyvin. tyttö pakkaili tavaroitaan ja me naureskeltiin hulluna ja sillä oli tosi nätti mekko laukussa (se oli jonkun niistä muista tytöistä, jonka nimi oli joku angeliina tai jotain.) se sano että kaikilla oli juhlapuku mukana jos ne olis kutsuttu linnanjuhliin.
tytöt lähti kotiin, roope oli mulle vihainen ku en ollu tullu ajoissa ja mulla oli kädet täynnä raapimisjälkiä. THE end.

vähän kait oon pro, eilen kävin ostamassa joululahjajuttuja ja sitte jätin ne kaikki roopelle (toivottavasti... paska jos ne jäi linja-autoon/pysäkille) pitäis varmaan mennä sinne liikuntatunnille ku se on heinäpäässä, että saisin sen pussin takaisin ja voisin vaikka käydä muutenkin ostoksilla. pitää laittaa vaan pennuille ruoka valmiiksi.

nyt kyllä meen juomaan jotakin lämmintä ja olemaan ihan völlääjä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.