IRC-Galleria

Aamulla sai kirmata sydämensä kyllyydestä Theesenin A2-joukkueen vasemmalla laidalla ensimmäiset 45 minuuttia. Joukkuekaverit olivat yllätys yllätys tyytyväisempiä otteisiini kuin itse, mutta pakko myöntää ettei se huonosti mennyt. Pari hyvää maalipaikkaakin siunaantui, mutta ei vieläkään uponnut. Siksi ei missään tapauksessa voi olla täysin tyytyväinen. Vastustaja, saman seuran B1-joukkue, johti ottelua puoliajalla 0-1, mutta heti toisen jakson alkuun tuli tasoitus. Lopputuloksesta ei ole mitään tietoa, sillä kiiruhdin toisen jakson alussa valmentajan kanssa juteltuani suihkuun ja sitten oikopäätä Schüco-areenalle seuraamaan Arminia Bielefeldin ottelua.

Tunnelmaa ei Südtribunessa puuttunut, vaikkakin Arminia pelasi erittäin huonosti. Ensimmäisellä jaksolla he esiintyivät ihan ok, mutta toisesta jaksosta ei pelillisesti paljon kerrottavaa jäänyt. 3 maalia joukkueet sentään saivat aikaan toisella neljävitosella, valitettavasti Augsburg teki niistä kaksi.

Tunnelma oli hieman erilainen kuin Suomen kentillä, vaikka katsojia olikin "vain" 13500. Suurin osa tästä määrästä oli Eteläpäädyn seisomakatsomossa. Kannustuslaulut ja vihellyskonsertit liikkuivat vähän eri desibeleissä kuin esimerkiksi Saviniemessä. Augsburgin kannattajiakin oli paikalla suurinpiirtein 100.

Schüco-areenalla kuvattua materiaalia löytyy sille varatusta albumista, sieltä saa hieman kuvaa täkäläisestä fanikulttuurista.