IRC-Galleria

VitsitTorstai 09.08.2007 06:37

että ossaa olla hankalaa. :P

Koitin vihdoi viimei käydä nukkumaa et josko se uni sais huijattua mua vaikka kaukana omasta pesästä ollaanki.

Olin jo autuaan raukeana patjalla olohuonees kirjahyllyn vieres. Kuuntelin kaikkia ääniä mitä nyt vieras talo päästääkää. Rupesin kuuntelee et korvan vieres joku rapisee. Ekana aattelin et Brutus heränny, mut sit järkiki jo sano ettei lapinkoira mahu kirjahyllyn alimmaisten kirjojen taakse.

Avasin silmät, ekana näin et jotai liikkuu. Sit näin semmosen parin sentin mittasen systeemin, ihanku mustan suomusen kielen tai pyrstön. Uloke kuitenki. Ja sit näin sen, mikä sitä työnsi ulos. JÄRETTÖMÄN kokonen koppakuoriainen. :| Siinä sit hyppäsin pystyy ja koitin valon kans tiirailla sinne kirjojen taakse. Siel oli toinenki, ehkä jopa viel isompi, ja se näytti karvaselta hämähäkiltä. Ötökät on kyl iha kivoja jos ne on pienempiä ku joku mariannekarkki, mut tommosten vieree en kyl rupee nukkuu. :/ Se niistäki unista sitte. Paitsi et oonha kyl heränny oravanki vierestä.. Mut se on oma lukunsa se.

Koht se kielevä koppis sitte kömpiä körryytteli sielt hyllystä tyytyväisenä ku maalimanomistaja SUORAAN mun patjalle. Se sai kyytiä..

Ja voin vannoa senki et vaikka siirtäisin patjaa ni se jättiöttiäinen tulee tasan tarkkaan perässä. Tai sit niit tulee viistoista.

Onko enää mitää mahollisuuksia unensaantiin? :| Väitämpä viel iha tosissani etten oo ennen pelänny ötököitä. Tuollekki tapaukselle olisin varmaa nimen antanu ja jutellu sen kans mukavia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.