IRC-Galleria

SRT-4

SRT-4

jouni.pictures.fi & www.facebook.com/Jounipicturesfi

ZoomailuaKeskiviikko 26.12.2007 00:57

Kunnon zoomi on ihan kiva joskus. :D

http://naurunappula.com/1474/Zoom

Hyvaa joulua...Maanantai 24.12.2007 03:00

...ja onnellista uutta vuotta vaan kaikille tutuille ja vähän tuntemattomammillekkin!! :)

Australiassa isoja hämähäkkejä! :DTorstai 20.12.2007 10:51

Taas naurunappulasta. :D

"Australiassa hämähäkitkin ovat nin isoja että niillä on HP palkit!"

http://naurunappula.com/56453/1192728426172.jpg

Kuvakulma eroja!! :DTorstai 20.12.2007 10:48

Bongasin tän naurunappulasta! :D Kannattaa miettiä millä polttovälillä kuvaa! XD

http://naurunappula.com/35919/objektiivien_erot.jpg

Valokuvaajan arkea.Tiistai 18.12.2007 11:34

Mitäpä sitä ei tekis tai menis hyvän kuvan eteen........ :D

http://www.riemurasia.net/jylppy/displayimage.php?pos=-26173

Väsyttää.....Perjantai 14.12.2007 17:49

Ei pysty ymmärtää miten ihmistä voi väsyttää näin paljon kuin mua nyt! *haukotus* Meinaan sammua tänne duuniin.

Taas vähän merkintää.Perjantai 14.12.2007 09:24

Tänäin tuleekin vähän pidempi päivä duunissa. Tulee oltua 07-18 duunissa. Väsyttää iha sikana tällei hypätä illasta aamuun. Tänäin valmistuu vihdoin Jimnyn panssarointi. Muutama kuva löytyykin panssareista galleriassa.

Tällästä tänään. Perjantai 07.12.2007 14:56

Oli ihan pakko kopioida tää kun näin yhellä toisella käyttäjällä täällä. Taitaa vaan olla joillekkin ihan liian todellista. Saipahan ainakin mut ajettelemaan että ehkä se ajatus suvunjatkamisesta tulevaisuudessa saa jäädä vähäks aikaa. XD

Jos vauvakuume iskee...

o Nainen: harjoittele äitiyttä pukeutumalla aamutakkiin, jonka vyön alle tunget papusäkin. Pidä säkkiä vatsaa vasten seuraavat 9 kk. Tämän jälkeen poista 10 % papusäkin painosta. Mies: harjoittele isyyttä poikkeamalla apteekkiin. Kumoa lompakkosi sisältö tiskille ja pyydä farmaseuttia käymään siihen käsiksi. Siirry sitten lähikauppaasi ja järjestä niin, että palkkasi maksetaan suoraan myymäläketjun pääkonttoriin.

o Jotta osaisit varautua tuleviin öihin, kävele ympäri huonetta viidestä iltapäivällä kymmeneen illalla kantaen märkää kassia, jolla on painoa 3,5-5,5 kiloa. Iltakymmeneltä laita kassi pois, aseta herätyskello soimaan puoliltaöin ja mene nukkumaan. Herää kahdeltatoista ja kävele märän kassin kanssa ympäri olohuonetta yhteen saakka aamuyöllä. Laita herätyskello soimaan kolmelta. Koska et saa unta, nouse kahden aikoihin juomaan vettä. 15 minuuttia vaille kolme mene takaisin sänkyyn. Nouse ylös, kun kello pärähtää soimaan kolmelta. Lauleskele pimeässä neljään saakka. Laita herätyskello soimaan viideltä. Nouse ylös. Tee aamiaista. Jatka samaa rataa seuraavat 5 vuotta. Näytä iloiselta.

o Koverra meloni ontoksi ja tee sen kylkeen reikä. Ripusta meloni roikkumaan narunpätkästä kattoon ja laita se heilumaan edestakaisin. Ota kulhollinen puuroa ja yritä lusikoida sitä liikkuvaan meloniin matkien samalla lentokonetta. Jatka kunnes olet käyttänyt puolet puurosta. Kaada loput syliisi. Olet nyt valmis syöttämään 1-vuotiasta lasta. Harjoitellaksesi leikki-ikäisiä varten hiero banaania sohvaan ja hilloa ikkunaverhoihin. Piilota kalapuikko stereoiden taakse ja jätä se sinne muutamaksi kuukaudeksi.

o Pienten lasten pukeminen: Aloita hankkimalla mustekala ja verkkokassi. Yritä sitten tunkea mustekala verkkokassiin siten, että sen kaikki lonkerot pysyvät kassin sisällä. Aikaa voi käyttää koko aamupäivän.

o Heitä haaveet urheiluautosta ja osta tilava perheauto. Perheauton huolto: Osta suklaajäätelöä ja laita se hanskalokeroon. Jätä jäätelö sinne. Tunge kasettisoittimeen 10 mk:n kolikoita. Murenna takapenkille jättipakkaus suklaakeksejä. Viimeistele auto juoksuttamalla haravaa pitkin kumpaakin kylkeä.

o Valmistaudu uloslähtöön. Odota vessan ulkopuolella puoli tuntia. Mene ulos etuovesta. Palaa takaisin sisälle. Mene ulos. Palaa takaisin sisälle. Mene taas ulos ja kävele/ota spurtti jonkin matkaa tielle päin. Käänny takaisin talolle. Kävele takaisin tielle päin. Maleksi tietä pitkin hitaasti viiden minuutin ajan. Pysähdy matkan varrella tutkimaan jokainen tupakantumppi perusteellisesti, samoin purukumit, likaiset nenäliinat ja kuolleet hyönteiset. Kilju ääneen, että kärsivällisyytesi alkaa olla lopussa, kunnes naapurit ilmestyvät pihalle tuijottamaan sinua. Olet valmis viemään lapsesi kävelylle.

o Poikkea kauppaan ja ota mukaasi jotakin, mikä muistuttaa mahdollisimman paljon alle kouluikäistä lasta - vuohi käy hyvin. Mikäli aiot hankkia enemmän kuin yhden lapsen, ota mukaan useampi vuohi. Tee viikon ostokset päästämättä vuohia hetkeksikään silmistäsi. Maksa kaikesta, mitä vuohet syövät ja tuhoavat.

o Opettele ulkoa kaikkien teletappien ja prätkähiirten nimet. Kun huomaat laulavasi muumien tunnussäveltä suihkussa, sinusta on tullut kelpo isä/äiti.

o Toista kaikki sanomasi ainakin viiteen kertaan.

o Ennen kuin lopulta ryhdyt hankkimaan lapsia, etsi käsiisi pariskunta, jolla on jo jälkeläisiä. Arvostele ääneen heidän kasvatusmetodejaan, lyhyttä pinnaansa ja sitä, miten huonoja he ovat asettamaan rajoja kurittomille ja huonotapaisille lapsille. Neuvo, miten he voisivat korjata lastensa unirytmiä, tehostaa pottaharjoittelua ja parantaa villikkojensa pöytätapoja. Nauti täysin rinnoin, sillä tämä on viimeinen kerta elämässäsi, kun tiedät kaiken!

Taas uusi meseviirus liikkeelläMaanantai 03.12.2007 22:32

SORI KAIKKI JOILLE ON TULLU MUN NIMISSÄ SPÄMMIÄ!! KUULIN ASIASATA JUURI ÄSKÖN!! JOS HOMMA JATKUU NIIN KERTOKAA MULLE HETI!!!!!

En lähetä KOSKAAN roskapostia, linkkejä taikka tiedostoja ilman etukäteis tietoa kenellekkään!!!


Tuossa linkki viruksesta kertovaan uutiseen taloussanomissa.

http://www.taloussanomat.fi/palvelut/2007/11/26/Messenger-k%E4ytt%E4ji%E4+uhkaa+uusi+virus/200729968/382?rss=4