IRC-Galleria

SRT-4

SRT-4

jouni.pictures.fi & www.facebook.com/Jounipicturesfi

Blogi

« Uudemmat -

Säätöä.Sunnuntai 01.08.2010 16:44Piilottelin kansioita täällä, koska tulen vähentämään tämän palvelun käyttöä radikaalisti. Kuviani voi käydä katsomassa jatkossa kotisivuillani osoitteessa jouni.pictures.fi

Kirjoitan myös päiväkirjamaista blogia kuvauksistani osoitteessa jouninvalokuvausblogi.blogspot.com
"...Myydään tai vaihdetaan taas yksi helvetin ooppeli.

Ja tämä todellakin taitaa olla suoraan helvetistä.


Hyvää autossa on:

-ehjä ja suhteellisen tuore tuulilasi

-uudet lisävalot

-uudet kaijutinjohdot etuovissa

-ainakin kuskinpenkissä toimiva lämmitys

-jokaisen tehdyn reissun jännittävyys

-taattu huomio jokaisen ääntäkuulevan keskuudessa

-pakoputkesta tuleva savu lähes samaa sävyä auton kanssa

-sateen jälkeen saat automaattisesti suihkun lähtiessäsi autolla liikkeelle

-koko perheen seurapeli. Mikä hajoaa seuraavaksi ja kenen vuoro korjata

-pintapelleiltä erottuu ruosteen vähyydellä muista ooppeleista

-kaikki ovet, ikkunat ja luukut kestää itsekseen kiinni

-voittaa ehdottomasti surkein omistamani auto-tittelin

-Kaikki turvavyöt toimivat


Huonot puolet :

-Lämppärin puhallin ei toimi

-koneen lämpömittari ei toimi

-kilisee

-kolisee

-toisinaan puuttuu tyhjäkäynti

-toisinaan taas liian innokas tyhjäkäynti

-nykii pintakaasulla

-nykii myös isommalla kaasulla

-täristää jarruttaessa

-täristää kiihdyttäessä

-täristää kovemmissa nopeuksissa

-bensamittari muissa maailmoissa (näyttää noin varttitankkia kun laittaa mukamas tankin täyteen)

-toisinaan savuttaa

-toisinaan savuttaa enemmän

-takarengas vuotaa hieman (saatan paikata jos jaksan, luultavasti jätän paikkaamatta)

-joku haukannut kuskin ovipahvista palasen

-oik.takaovi ei aukea keskuslukon avustuksella

-joskus käy kolmella

-huolloista ei mitään tietoa

-syö öljyä

-syö bensaa

-kattovuotaa (koitin tiivistää silikonilla, lopputulos ei tiedossa)

-haisee ummehtuneelle (ostin randomhajusteen-->haisee vielä pahemmalle)

-hihnat vinkuu

-joskus vaatii pitkänkin startin että käynnistyy, mutta aina on ominavuin käynnistynyt

-3antennia, mutta soittimelle saakka ei tule yhtään antennijohtoa

-Avain irtoaa virtalukosta auton ollessa käynnissä

-joku silponut/varastanut auton omat mankanjohdot

-keula töpätty johonkin=puskuri ei istu kunnolla paikalleen


MYYDÄÄN TAI JÄTETÄÄN MYYMÄTTÄ TARJOUSTEN PERUSTEELLA. Voidaan myös vaihtaa johonkin jännään ja toimivaan juttuun. Ei myöskään ole pakko myynnissä, vaikka tervejärki käskeekin polttaa tuon roviolla ja haudata kilometrin syvyyteen.


Lisätään vielä, kun kerran mieleen tuli, että jos ei ole tarjota vaihdossa mitään moottorilla kulkevaa tieliikenne kelpoista niin myydään viikonloppuna vasta. Kyllä kovempaakin jätkää varmaan vituttaisi kulkea 50km työmatkaa jalkapatikassa.


Päivitellään luultavasti päivittäin uusien vikojen muodossa.


Päiv. 29.09

Vetarit kolkottaa.

Katto ei enää vuoda niin pahasti, eli suihkun saamisen mahdollisuus heikkeni. Jokainen voi ihan itse päättää onko se plussaa vai miinusta.


Päivitys 30.09

Eilen illalla kävin uskomatonta muukalaislegioonalaishenkeä uhkuen ja tietenkin emännän painostuksesta kaupassa ooppelilla ja totesin kulkuneuvon pitävän kylmästä ilmasta. Lämpötila lähenteli nollaa ja ooppeli lopetti nykimisen lähes täysin. Puhaltimen toimimattomuudesta johtuen hävisi kyllä näkyvyyskin siinä samalla. Suosittelen esim. laskettelulaseja ja tiivistä huppua pää ikkunasta ajaessa. Eikä varmaankaan haittaa ole hinausauton numeron laittamisesta matkapuhelimen pikavalintoihin.


Aamulla selvästi havaittavissa lisääntynyttä savutusta, joten voitelu on kunnossa. Myös auton ulkonäössä on tapahtunut huomattavaa parannusta. Mitä likaisempi, sen kauniimpi < 3.

Mielessä kävi puuttuvan koristekapselin asentaminenkin paikoilleen. Irroitin sen ruvetessani tutkimaan pyöräntienoilta kuuluvaa kilinää, mutta huomasin motivaation karanneen kapselin paikaltaan lähtemisen myötä. Pyydettäessä voin ottaa kuvia kaikki kapselit paikallaan. Ovat muuten käsittääkseni ehkä opel original teile-lisävarusteet, joten rahaa niihin on aikanaan joku laittanut kiinni runsaasti.


Tuosta hinta pyynnöstä vielä, että en ole ihan 100eurolla luopumassa. Sen verran pitää löytyä joka pojasta masokistin vikaa, ettei ihan ilmaiseksi katsastettua autoa kenellekään luovuta, vaan pitää sen vaikka itse pirua uhmaten.

Melkein voin varmasti vakuuttaa, että manaajalla käyttämällä tästä joku saa vielä mahdollisesti leimanloppumiseen saakka enemmän taikka vähemmän hyvän kulkupelin.


Huomasin myös tehneeni kattoon lommon tiivistäessäni sitä hienolla luvatta lainaamallani silikonipistoolilla. Silikonit sentään sain kylähullulta työkaveriltani maksutta. Tuli vielä talkoo avuksi levittämään sitä pitkin kattoa. Hyväntekeväisyys kunniaan, kunhan minun ei tarvitse sitä harrastaa Kitupiikkiraukkis kun olen, en tuhlaa edes omia silikonejani tähän laitteeseen.

Tänään ensimmäinen ostaja ehdokaskin kävi paikanpäällä tätä katsomassa ja otti selville että takapenkin turvavyöt toimivat, joten lisään sen auton positiivisiin puoliin.Päivitys 2.10

Tänään aamulla ooppeli toimi kuin kiimaisen teinin mulkku. Käynnistyi aamulla melkein starttaamatta eikä edes töihin ajaessa nykinyt. Eli lähes täydellinen alku paskalle päivälle. Mutta odotas perkele kun menin töissä työyhteisön kesken kehumaan miten hienosti ooppeli toimii, niin jokainen varmana arvaa miten sujui kotimatka. Tuntui ku olis kengurun kyydissä istunut. Joku paha henki tuntuu hiertävän meidän herkkiä välejä, ja jos joku tekee elämänsä erehdyksen ja herkässä mielentilassa sattuu nyt syyntakeettomana ostamaan tuon, niin varmaan loppuu oikuttelut siihen. Pelkkää vittuilua mua kohtaan. Taitaa ooppeli aavistaa mikä kiukkupussi siellä ratintakana istuskelee.

Pari tuttavaa joita joudun noin viitenäpäivänä viikossa tapaamaan huomauttelee samasta asiasta mitä itsekin olen epäillyt. Autonmyyjän rehellisyyttä ei palkita. Joten unohtakaa kaikki aiemmat pahat ja totuutta vääristelevät puheet tuosta koslasta ja keskittykää nyt alkavaan uuteen myyntipuheeseen.


Myydään hieno ja hyvin huollettu varmatoiminen henkilöauto vaikka perheen ykkösautoksi.

Ollut elämänsä ensimmäiset 15 vuotta iäkkäällä herrasmiehellä, joka on pitänyt autoa kuin kukkaa kämmenellä.

Jokaisen tehdyn matkan jälkeen auto on pesty niin päältä kuin sisältä. Joka keväinen ruostesuojaus on pitänyt huolta, että ruostepeikko on ja pysyy poissa. Huollot on tehty aina ajallaan ja öljyt on vaihdettu 5tkm välein. Huollot on suoritettu aina opel-merkkihuollossa, asiantuntevan ja valtuutetun opel huoltomiehen tekemänä. Maalipinta on vahattu vähintään kerran viikossa, riippuen viikottaisesta käytöstä.

Miehen perikunnan myytyä auton vanhalle leskirouvalle, on sillä suoritettu vain joka sunnuntainen kirkkomatka kylän hienoon kirkkoon, jossa on vasta pastorin pojan remontoima katto.

Naapuripitäjän oma mekaanikko Kaaleppi on jatkanut auton huoltamista. Ei ole sellaista vikaa tullut ettei Kaaleppi sitä olisi korjaamaan pystynyt. Aina on leskirouvan opel saatu parempaan iskuun kuin uusi.

Niin aika kului ja opel pysyi hyvin huollettuna. Kului samaan tahtiin aika leskirouvallakin ja iän karttuessa kylän nimismiehen myöntämä ajolisenssikin vanhentui ja opel pääsi turvalliseen paikkaan kuuluisan autokauppiaan pihamaalle odottamaan uutta omistajaa. Oli kauppiaalla, jota syntiset kateuden täyttämät nistit jobbariksikin haukkui, oikein kiiltävä verkkoaita suojaamassa ooppelia ja niitä muita hienoja autoja autoliikkeen pihassa. Kaunis 8neliömetrin kokoinen hirsinen toimistorakennuskin pihamaata oli kaunistamassa. Sieltä tämä loistoyksilö siirtyi sitten minun hallintaani. Huoltoja on jatkanut mallikaasti ja ulkonäöstä olen huolta pitänyt. Monet tuntemattomatkin tulleet kyselemään kaupungilla mistä olen moisen timantin itselleni löytänyt. Jakohihnakin on autoon vaihdettu ja todella monesti, joten tästä ei voi enää auto paremmaksi muuttua.

Nyt valitettavasti on vain elämäntilanteeni tullut siihen vaiheeseen, että minulta ei löydy mahdollisuuksia tämän helmen säilyttämiseen. Auto myydään vain asiasta ymmärtävälle ja alan harrastajalle joka osaa arvostaa sitä minkä on ajokikseen saanut. Ainoa pieni vika joka autossa ajoittain ilmenee on lämmityslaitteen puhaltimen ajoittainen hiljeneminen. Tämä on onneksi niin pieni vika ettei sen voi katsoa häiritsevän auton muuta käyttöä. Toisinaan kun opelin vierellä on istunut katselemassa auringon laskua kaikessa rauhallisuudessa, olen miettinyt että auto haluaa varmasti vain ajoittain hiljentyä muistamaan ja kunnioittamaan ensimmäistä omistajaansa.

Joten toivotan kaikki nöyrät ihmiset tervetulleeksi katsomaan tätä helmeä ja tulemaan kannattaville autokaupoille.


Siinä oli sitten ilmoituksen kiintiövalehtelut. Joten jos totuus kirpaisee, niin lue ylläoleva teksti jaa tee ostopäätöksesi sen perusteella. Vakuutan koko tarinan olevan täyttäpaskaa joten se ei kelpaa oikeudessa todisteena.Päivitys 4.10

Ooppeli taas puhdas ja ruma. Kiitos öisen sateen.

Krapulakin vaivaa, tänään en myy mitään. Älkää vaivautuko tänään soittamaan. En vastaa.


Päivitys 5.10

Krapulakeiju tiessään. Myydään ooppeli.


Päivitys 6.10

Tänään tehdään huoltoa. Tänään varastetaan firmalta ooppelille hieman puhdasta ja paksua diesel-öljyä ja vähennetään savutusta. Harkintaan laitettu lisävarustelu. Muun muassa jääraappa ja korvatulpat ovat kovin mielessä pyörineet ja uniini tunkeutuneet. Aamulääkitys unohtunut. Korjataan tilanne.

Vaihto ehdotusten määrää olen ihmetellyt. Ei edes puhkipiereskeltyjä kalsareita ole vaihdossa tarjottu. Tarjotkaa nyt jotain niin pääsen nauramaan naurettaville ehdotuksillenne.Tästä sopivasti vaikka tuning-aihioksi. Hiasee vaikka nokkapellistä maalit pois ja maalaa katon mustaksi ni kelpaa vaikka GTI-lehden etusivulle. Lisähinnasta voidaan vaikka päällystää alustamassalla koko auto ja vetästä kunnon laikkamadalluksen. Tarvittaessa myydään vaikka puuhun ajettuna taikka katolleen kaadettuna.


Tällä auton irvikuvalla on varmasti taivaspaikkakin avoin.Päivitys 8.10

Noniin. Päästiinhän siitä eroon. Mutta tottahan toki tuo itse paholaisen silmäterä jätti kirouksen päälleni leijumaan

Ja ei, päätäni ei kiristä minkään sortin vanne. Ooppelin myynnin jälkeen ei voisi mikään mennä paremmin. Muunmuassa halvaantunut kaivinkone+2neliömetrin kokoinen öljylampi töissä sen tänään todisti.

Mutta siitä asiasta jatkan sitten paremmin henk.koht. psykiatrini kanssa.


Tuon pikkumiehen joka olkapäälläni istuu, pyynnöstä jätän vielä ilmoituksen luettavaksi ja kerrottavaksi jälkipolville.


Mutta mitä me tästä opimme? Emme jälleen yhtään mitään. Todetaan vaan muiden vainoharhaisten kesken, ettei tätä maata eikä rikasta vanhaa leskeä todellakaan rehellisyydellä peritä.

Se on asenteesta kiinni.


Kiitos ja anteeksi..."

30.07.2009 Ekoja laajiskokeiluja.


24.01.2008

4x4-magazine 5/09Torstai 03.09.2009 15:14

Noniin virallisesti huomenna eli 4.9. ilmestyvässä 4x4-magazinessa on koko aukeaman juttu tämän vuoden Finland Offroad Tourista. :D

Nyt vain jokainen hakemaan oman numeronsa lehtipisteistä!! ;D
poika ullakolla yksinään
isän ladattu ase kädessään
rinta raastaa julma tuska
kättä polttaa kylmä rauta

yksin istuu miettien
tätäkö on elämä ihmisen
ilma täynnä pelkoa
tuskaa ja epätoivoa

hiljaa ovat kiusaajat
vaikeina he pois katsovat
vanhemmat arkun vierellä
kynttilät ja kuva pöydällä

miksi teitte hänelle tämän
hän olisi valinnut elämän
lapsi häpeän lävistämä
poika mullan peittämäanssi gröhn & timo rautiainen

Kopiointia.....iha salee!! :DTiistai 14.07.2009 01:26

Huomasimpa sattumalta että tämän päivän iltatytön kuva on jotenkin kauheen tutun tyylinen.......ihan kuin kuvaaja olis matkinu mun eräiden kuvien tyyliä.........mutta tehnyt sen selkeästi huonommin! :D

http://www.iltalehti.fi/iltatytto/

Kopiointia.....iha salee!! :DTiistai 14.07.2009 01:26

Huomasimpa sattumalta että tämän päivän iltatytön kuva on jotenkin kauheen tutun tyylinen.......ihan kuin kuvaaja olis matkinu mun eräiden kuvien tyyliä.........mutta tehnyt sen selkeästi huonommin! :D

http://www.iltalehti.fi/iltatytto/

Kalusto päivitystä....jälleenLauantai 18.04.2009 18:20

Eilen tuli taas lisää kuvaus romua. Kävin noutamassa verkkokaupasta uuden Sigma 170-500mm F5-6.3 APO DG:n Tuo tulee lähinnä konsertti ja tapahtumakuvaukseen. Saattaapa jokunen luontokuva tulla otettua. Niin ja tietenkin kuuta vois taas kuvailla uudelleen. Tarkkuus voi kyllä kasvaa aika radikaalisti polttovälin pientyessä. :) Tänäin tossa aamupäivällä tuli käytyä pikaiseen lentokentän laidalla kokeilemassa tuota uutta telezuumia monopodin kanssa. Eihän noi ekat kuvat mitään yyber huippuja ollu mut ihan käyttökelposia. :)

Kamerat:

+ Pentax K20D
+ Pentax K100D
+ Pentax ME-Super(Filmirunko)

Objektiivit

+ smc-DA18-55mm f/ 3,5-5,6
+ smc-FA50mm f/ 1,4
+ Sigma 28mm f/ 1.8 EX DG ASP.
+ Sigma 50mm f/ 2.8 EX DG Macro
+ Sigma 70-300mm f/ 4-5.6 APO DG Macro
+ Sigma 170-500mm F5-6.3 APO DG
+ Tamron AF 28-75mm F/2.8 SP XR Di
+ Tamron AF 18-200mm F/3.5-6.3 XR LD Di-II

Muuta:

+ Sigma EF-530 DG ST PA-PTTL (salamalaite)
+ 2xSigma EF-530 DG Super PA-PTTL (salamalaite)
+ Sto-Fen Omni-Bounce salamaheijastin OM-C valkoisena ja kullanvärisenä

Perjantaina kattoon Fast and Furious! :DKeskiviikko 08.04.2009 13:40

Perjantaina illalla pitäis mennä kattomaan toi Hurjapäät 4:n Flamingossa. :) Kuka lähtee mukaan? Mulla olis yks ylimääränen lippu? ;)

Kopioitu nixu20:ltaTiistai 24.03.2009 09:44

Jos näkisit minut poliisiautossa pidätettynä, minkä rikoksen luulisit minun tehneen? Vastaa kommenttikohtaan ja laita sitten viesti eteenpäin ja katso mitä rikoksia sinä saisit..
« Uudemmat -