IRC-Galleria

SRT-4

SRT-4

jouni.pictures.fi & www.facebook.com/Jounipicturesfi

Lordi voitti euroviisutSunnuntai 21.05.2006 04:19

40 vuotta siihen meni, mutta sitten kun se tehtiin niin tehtiin tyylillä ja ennätys pisteillä. Kukaan muu ei ole KOSKAAN ENNEN saannut 292 pistettä euroviisuissa!

Yleensä en liikutu tälläsestä, mutta nyt pitää myöntää että on tippa linssissä! =D

Uusi kameraLauantai 18.02.2006 15:08

Eilen ostin uuden digikameran (Panasonic/Lumix DMC-FZ5EGM). Eihän tuo oo vielä mikään järkkäri mut onpahan ainakin ihan eri tasonen kuin vanha digipokkari. :)

YstävänpäiväTiistai 14.02.2006 13:34

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Pitkästä aikaa sellanen päivä että oikeestaan mikään ei ota päähän ihme sinänsä. :D

Idazu haastoiPerjantai 10.02.2006 10:40

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. - Pidän väreistä punainen ja valkoinen autossa. :D
2. - Viljelen outoa huumoria.
3. - Laitan ihmisiä mustallelistalle liiankin helposti tietyssä mielentilassa
4. - Arvostelen pissiksiä pelkän ulkonäön perusteella. XD
5. - Luen horoskooppeja

Haastan seuraavat henkilöt:

*coming soon*

- Chrishy
- IANTHE
- BlackSoul
- Les
- ^naksu^^

Yliaktiivisuutta!Maanantai 23.01.2006 10:13

Pitkästä aikaa aamuvuorossa ja täys vauhti päällä. Olis ehkä pitäny ottaa se punanen pilleri aamulla. Tää on vaarallista, kun alkaa möläyttelemään asioita mistä VOIS pitää suunsa kiinni! Lauantaina olin käymässä yhen kaverin kanssa Redarissa. Teki kyllä ihan hyvää edes joskus käydä jossain "Ulkonakin". :) Toisaalta kotona ei tuu mitään vahinkoja eikä törmää vääriin tyyppeihin!!

Tänäin KonalaanMaanantai 16.01.2006 14:31

Tänäin alkaa kuuden viikon tuuraus Konalassa. Muten sattukaan että pääsin sisätöihin just tän "kylmimmän" talven ajaks!? :D

Perjantai 13. päiväLauantai 14.01.2006 01:55

Kyllä huomaa että on perjantai 13. kun kaikki tuntuu olevan tänäin niin vaikeeta. Tulee möläyteltyy kaikkee iha päätöntä ja telotuu itteensä joka paikkaan. Tänäin tullu varmaan koko kuukauden edestä mustelmia. :D

Vuoden vaihdeSunnuntai 01.01.2006 21:14

Hyvät uudetvuodet vaan kaikille, jost tätä nyt kukaan lukee ;)

Tulipa sitten taas oltua laivalla. Taisi olla kyllä viimeinen kerta kun käytän kysesen "etelä maalaisen" varustamon palveluita. Mua ei todellakaan kiinnosta mennä laivalle saamaan huonoa palvelua, juomaan hyperkalliita juomia/pulloja, jotka kaiken lisäksi ei aina ollu edes iskemättömiä. Toisaalta sitä saa mitä tilaa. Nähtyäni sen älyttömän örvellyksen mitä suomalaiset harrastivat, mutta onko sitä sitten aina pakko leimata kaikki suomalaiset noiden mätäpaiseiden takia. Kyllä sitä hauskaa voi pitää ilman lattioille kuseskelua, vessojen laatoitusta ja muiden matkustajien illan pilaamista.

Krabulaa! Perjantai 30.12.2005 14:13

Eilen tulin Tallinnan risteilyltä ja vieläkin on pientä Krapula pirua liikkeellä. Huomenna pitäs lähteä käymään samanlaisella risteilyllä mut tosin eri laivalla.

Eilen totesin että elämä on täynnä pieniä valintoja.....vaatetuksen suhteen. ;)

Kirotus häriä ja laivamatkailua! :DKeskiviikko 28.12.2005 15:28

Joo elikäs korjailin muutamassa paikkaa ihan järkyttäviä kirjotus firheitäni. Koskakaohan mäkin opin kirjottamaan Suomea! *LOL* Noh mutta ELÄMÄ ON! ;D

Joo ja tänäin pitäis lähtee tallinnan risteilylle pitkästä aikaa. En ees muista koska oon viimeks ollu laivalla sekoilemassa. Saas nähä miten tuo pieni tyylin vaihdos vaikuttaa. Eräs kaveri kyllä tietää mitä tarkoitan. ;) Noh nyt pitää ottaa takasin tää pitkä tauko oikein kahteen kertaan. Eli en kerkiä tuon risteilyn jälkeen olla maissa kunnolla edes kahta päivää, kun lähden uuden vuodenristeilylle!