IRC-Galleria

STT-1

STT-1

ba7ebbak ana.. kteer <3ne

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

BrysselissaTorstai 05.07.2007 17:38

Jumitetaan taalla siis sitten... eilen lento helsingista brysseliin meni hyvin ja ajallaan jne. Mutta ei voi kuin sanoa etta Brysselin kentta on ihan perse. On niin iso etta terminaalista A terminaaliin B kestaa kavella turvatarkastuksen lapi jtn puoli tuntia.

Me hyvalla luulolla istuttiin siis terminaalissa A jonne Finnair meidat dumppasi, kaytiin pizzalla ja shoppailtiin koska taululle ei tullut ilmoitusta etta mista lentomme lahtee. Taululla luki koko ajan terminaali B. Terminaalissa B on 98 porttia.

Kun viimein taululle tuli tuo B1 mista lennon piti lahtea kavelimme siis tuon puoli tuntia A:sta B:hen jossa meille ystavallisesti ilmoitettiin etta lento on jo suljettu ja turvallisuussyista meita ei enaa oteta koneeseen, koska turvatarkastus kestaa n.30min ja meidan liput oli myyty jo toisille ihmisille! ETTA NAIN ERAALLA LENTOYHTIOLLA JONKA NIMEA EN EDES AIO SANOA AANEEN. Saimme kuulla infosta, etta kaksi lentoyhtiota aloittaa check-inin 3 tuntia aiemmin turvallisuussyista ja lennon porttia ei ilmoiteta kuin tietyssa paikassa, joten sita pitaa osata todella etsia.

Lentokoneen lahto itsessaan oli myos huvittava naky. Poliisi, palokunta, paikallinen FBI (hheeheheh) vahti konetta kiitoradalle asti terroristien pelossa, ja portilla seisoo miehet konekivaarien kanssa... Tuota ei ihan Finskin porteilla nay.

Noh, tulipahan tutustuttua Brysselin yoelamaan. Aika laimeata. Dj oli ihan perseesta vaikkakin soitti musiikkia maailman joka laidalta, jopa suomalaista. Bisse oli hyvaa!

Nukuttiin muutama tuntoi lentokentan lattialla ja mentiin sitten takaisin keskustaan, jonne paasee todella katevasti junalla... ja pummilla! Aamiaiseksi patonkia ja kahvia seka turistikierros.

Mutta nyt tuo ukko ahdistelee niin kovin etta pakko menna.... Ja netissa oleminen maksaa 4 euroa per 20 minuuttia. Junalippu 2.5 egee ja bisse 3 egee.

Etta repikaa siita huumoria, kukkuu!

Brysseli vaikenee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.