IRC-Galleria

STT-1

STT-1

ba7ebbak ana.. kteer <3ne

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

No kukkuu!! Perilla ollaan vihdoinkin taalla maaseudun rauhassa Kfar Canassa, 5km Nazarethista suunnilleen...

Nyt taytyy kylla kertoa etta oon saanut niin turvallissustarkastuksista tarpeekseeni vahaksi aikaa, etta kukkuu vaan!! Check in alkoi eilen paikallasta aikaa 17.30 ja siita alkoi 3 tuntiakestava turvallisuustarkistus. Kaikki matkalaukut purettiin, kaikki purkit avattiin ja testattiin ilmeisesti jossain mikroaaltouunissa, vaatteet riisuttiin ja kamalat kuulustelut, puhelimet tsekattiin eika vessaankaan saanut menna ilman turvamiesta. JOTTA siina matkustamisen riemua ja helppouta. EN EDESVIITSI jatkaa aiheesta, mutta lensimme siis varmasti maailman tarkimmin vartioidulla lentoytiolla maailman tarkimmin vartioituun maahan???

Taalla maalla on ihanan rauhallista, ollaan syoty ja nukuttu koko paiva. Niin ja koko suku on tullut ihmettelemaan tata suurta ihmetysta, blondi on tullut taloon. Ja arvatkaapas vaan kuka joutuu puhumaan arabiaa. La illaha illallah, ei voi muuta sanoa. Niin ja anoppi napitti mun paidan napit kaulaa myoten kiinni, heh!

Meidan talo ei ole viela ihan valmis. Ikkunoita puuttuu, mutta makuuhuoneemme on valmis ja viihtyisa. Nakymat on kylan yli vastapaisille kukkuloille,kaunista... suunnittelen taalla jo ikean sohvien hankintaa tv-huoneeseen. Talo on siis appivanhempien ylakerrassa ja siina 5 huonetta ja keittio seka pari suihkua/vessaa, muuta siis keskenerainen... ehka seuraavan kerran sitten paasen sisustamaan!!

Huomenna mennaan Nazaretia katsomaan. Oon paassyt koko suvun suosioon jo nyt ja aikovat jarjestaa minulle isot juhlat. Ja tiedossa on siis shoppailua... tanaa on perjantai ja kylassa on ollut haita. Ihmiset ampuvat milla lie aseilla ilmaan ja tulittavat ilotulitteita. Hih.

Olen juonut noin 10 kuppia arabialaista kahvia tanaan, saas nahda miten uni tulee... Niin ja ruoaksi oli viininlehtikaaryleita ja muita dolmia seka lammasta. Kieli on mennyt menojaan jo monta kertaa. Appiukko on luvannut valmistaa pian lampaan paata... ja Aiman uhkasi syottaa minulle seka kivekset etta aivot. Yak! Noh, kaikke apitaa maistaa ainakin kerran, sanoi keittion tati.

Nyt taa lahtee, tisbah ala her, hyvaa yota!

ps. paiva oli niin kuuma ettei ulos tehnyt mieli ja ilta on tosi tuulinen ja kylma. Outoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.