IRC-Galleria

STT-1

STT-1

ba7ebbak ana.. kteer <3ne

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Maajussiksi Israeliin?Torstai 19.07.2007 00:45

Enpa taas keksinyt muutakaan otsikkoa.

Juuh... Taalla sita vaan ollaan. Ja mita ihmetta olen tehnyt?? Viimeiset paivat olen lahinna maannut ja nukkunut. En tiia mika ihme mua vaivaa, mutta nukuttaa sairaasti koko ajan. Voisin nukkua 24/7. Yhtenakin paivana herattiin jotain 10-11 aikaan, syotiin ja lahdettiin Haifaan. Haifassa kaytiin pyorimassa vahan ja uimassa ja sitten nukuttiin rannalla puun alla. Ja kun tultiin kotiin niin menin suoraan nukkumaan muutamaksi tunniksi...

Samana paivana oli muuten ruoaksi lampaan paata. Odotin etta se paa olisi ollut kokonaisena, mutta eikun siita oli revitty vaan lihat ja kieli irti ja keitetty jogurtissa. Yok, en tykannyt. Oikeesti kielikin oli ku jotain hyyteloa...

Ja sukuloinnista. Eraana paivana kaytiin kahteen kertaan yhdella siskolla, toisella siskolla kahvilla, veljen vaimolla ja toisenkin veljen vaimolla. Ja oliko lie sama paiva kun kaytiin myos serkulla... Ma en oikeesti ehka kohta enaa kesta! Suku on paras? Ehka, mutta tallainen suomalainen itsekseen olija kaipaa vahan etaisyytta. A:kin oli sita mielta etta ma en pystyisi varmaan asumaan nain lahella sukulaisia... No, en tiia. On se kivaa, mut on se aika arsyttavaakin!!

Tanaan oli taas kyyhkysta ruuaksi, nyt enkylla syonyt sita vihreaa limakeittoa mita sen kanssa tarjoillaan... Hyi helkutta! Muutenkin olen syonyt aivan aarimmaisen pienia annoksia ruokaa, koska sita tyrkytetaan koko ajan ja joka paikassa ja toiseksi, mulle tulee ihan hirvean paha olo siita. Bakteerikanta on varmaan sen verran erilainen... Ja sita paitsi, ei taa ruoka nyt mitaan kovin kummoista ole... Tietysti niille joille taa on sita kotoista ruokaa ne on innoissaan limakeitoista sun muista, mulle maistuu vaan osa. Ja mina olen tunnetusti erittain kaikkiruokainen!!

No jos siita ruoasta nyt sitten puhutaan niin nama ihmiset rakastaa tayttaa kaiken jollain. Munakoisot, kesakurpitsat ja viininlehdet on niita yleisimpia. Sisaan tungetaan riisia ja lihaa ja jotain pahkinan tapaista. Toinen on tama jogurtissa uittaminen... ja kolmas leipien kanssa dippaaminen ja paallystaminen. Mun lempparia on kylla leipa mika on paallystetty lihalla ja kanalla... torkeen hyvaa, mutta niin oljyista etta mulla valui oljyt kasivarsia pitkin kun soin. Mutta ei se niin nuukaa ole.

Tanaan meidan piti menna huvipuistoon, mutta se oli suljettu. Joten mennaankin sitten kohta jonnekin ravintolaan syomaan jotain... Ihanaa! Nimittain ei oikein maistunut se limakeitto ja kyyhkynen.

Sain tanaan kahdet kengat lahjaksi. Ja aiemmin viikolla sain yhdet kengat... A:n siskot ovat ostaneet mulle vaatteita ja yhdet kengat. A osti yhdet kengat ja kaverinsa antoi toiset mulle lahjaksi.... Kaveri kun sattuu omistamaan kenkakaupan. Uuuuuuuu.... Ihania kenkia... Niita ei voi olla liikaa!

Kokkasin muuten lasagnea ja korvapuusteja tassa eraana paivana. Kyllapa sita ihmeteltiin kun kukaan ei ollut edes koonaan kuullut sanaa lasagne. Ja kylla siita puhuttiinkin sitten monta paivaa viela. Hassua kylla naiden ihmisten makuun se oli muka liian raskasta... siis naille ihmisille jotka tunkevat oljya joka soppaan??? Appiukko kylla tykkasi kovasti, joten joudun ehka tekemaan sita toistekin. Korvapuustit menivatkin sitten paremmin kaupaksi...

Toinen tarkea puheenaihe on ollut Brasilia-Argentiina futismatsi. Ja voi sita juhlaa kun Brasilia voitti. Ilotulitusraketteja ammuttiin ilmaan ja uusintaa tollotettiin tv:sta viela monta kertaa.
Argentiinan kannustajat sita vastoin eivat puhuneet sanaakaan koko jalkapallosta enaa sen jalkeen.

Mmm... Ollaan kayty kitkemassa puutarhaakin parina paivana. Anoppi ja appiukko ihmettelivat kun mina tarkkana tyttona kitkin pienemmatkin versot... tosi siistia jalkea mutta sairaan hidashan ma olen... Perfektionisti? En tiia... mutta appi lupasi antaa minulle maansa jos jaisin israeliin ja anoppi uhkasi ostaa kolme lehmaakin! Voi kiesus, voitteko kuvitella mua lypsimassa lehmia joka aamu ja ilta? Se siita myyntitykin urasta... Ja huvittavaa on myos sekin etta A ja appi miettivat ostavansa 25 paksuna olevaa lammasta.... eli siis kohta niita on 50!

Tanaan olen muuten nahnyt vain yhden kihla/haakuvakansion! Jokainen pariskunta kun menee kihloihin tai naimisiin ne tekevat isojen bileiden lisaksi valokuvakansion, ja pahimpina paivina olen selannut kolme kansiota lapi ja katsonut videoita...

Taalla tytto ja poika tapaavat toisensa yleensa jonkun sukulaisen esittelemana. Ja jos ne tykkaavat toisistaan ne menevat kihloihin ja sen jalkeen saavat tavata toisiaan perheen lasnaollessa kunnes paattavat menna naimisiin. Eras mun ikainen nainen kertoi tavanneensa miestaan 10 kuukautta kaksi tuntia viikossa, ja sitten menivat naimisiin.

Haat kestavat kolme paivaa. Ensin on henna-bileet naisille ja sitten miehille ja kolmantena paivana on haat. Morsiammesta otetaan noin tuhatviisisataa valokuvaa ja ne kaikki tungetaan siis tahan kansioon, jota sitten esitellaan kaikille vieraille. Hih! Vannon etta morsiammena olo Suomessa on paljon helpompaa... Taalla kun joutuu tanssimaan yksinaan kaikkien edessa ja yhdessa muiden kanssa monta tuntia, valilla on toki joku breikkikin.

Etta simmoista...

Paljon on viela tekemista. Pitaisi menna shoppaamaan tuliaisia joku paiva, mutta kukaan ei ole vienyt. Ja sitten haluan viela leikkauttaa hiukseni... Se on taalla puoli-ilmaista!

Mutta nyt taytyy menna! Moro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.