IRC-Galleria

SaNNa-blondy

SaNNa-blondy

Olisinpa rikas, enkä vain kaunis

Matkalla maailmalleLauantai 22.04.2006 14:59

Tiddidiiii!

Milano, siis ihan oikee Italian Milano!!, kutsuu mua jo ensi viikon sunnuntaina. Ei satu halvimpia mahollisia lentolippuja, mutta vähän alle kahdella sadalla selvittiin. OON NIIN MEHUISSANI!!

Maailman valloitus alkaa siis sunnuntaina 30.4. (joo tiiän, missataa wappu, mut meillä tulee olee paaaaljon omaa kivaa) Tampereelta lennettäessä Frankfurtiin. Saksan maalla sivistäydytään yön yli ja koitetaan löytää oikea terminaali. Kuulin että Frankfurtin kenttä on joku isoin ja et siellä ei oikein voi siirtyä muuten ku jollain terminaali- junilla ja busseilla. O_o
Maanantaina 1.5. päästään sitten vihdoinkin lentämään sinne Milanoon ja kauniisti pedikaaratyt varpaamme pääsevät koskettamaan Italian maaperää oletettavasti klo 9.30.

Ja siitä se sitten alkaakin! Eli aivan mahtavan päheetä ja siistiä ja kaikkea!! En pysy pelihousuissani kun vaan tärisen ja odotan. Laura on siinä mielessä paras mahdollinen matkakumppani, että se on helposti houkuteltavissa hölmöihin juttuihin ja se on ihan yhtä matkustus-neitsyt ku minäki!

Palautuminen reissulta alkaa lauantaina 6.5. lentämällä iltasella ensin Frankfurtiin ja sieltä etenemme Tampereelle sunnuntaina 7.5. Puol kuuden aikaan Tampereelta pitäis sompailla kotiinkin vielä (onneks niitä junia menee niin hyvin<3) .

Tärisyttääää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.