IRC-Galleria

DingKeskiviikko 28.02.2007 12:22

Ihanaa...helmikuun viiminen päivä:)
Mä inhoon helmikuuta...

Huomenna on maaliskuu ja kevät on jo lähempänä:)
Huomenna myöskin hyppään junaan ja lähden Ouluun...ihkuaaaa:)

Kotona:)Torstai 25.01.2007 11:40

Tulin reissusta eilen ja on ihanaa olla taas kotona.

Matkalla oli mukavaa:)
Ensimmäinen päivä meni amsterdamissa, ihmetellen elämänmenoa:), sieltä sit kone kohti Ämerikkaa ja Detroittia...sain siinä vaiheessa tarpeekseni jo jenkkien turvatarkastuksista (olin jopa pomminhaistelulaitteessa!!!)(kattokaa mua..näytänkö siltä, että kannan laukuissani pommeja???)..Detroitista matka jatkui Los Angelesiin.Suoraan lentokentältä matkasimme Hollywoodin Sunsetille, House of Bluesiin kattoon NOFX:n keikan..oli ihan sika hyvä!!!Kyl ne jätkät osaa!!!

Los Angelesissa oli aluksi kylmä...ei siellä pakkasta ollu, mutta kylmää kuitenki. Aurinko kuitenki paisto joka päivä (jaksaa taas odottaa täällä kevätaurinkoo). JOka päivä oli jotain ohjelmaa, saan kiittää matkan onnistumisesta "maailman parasta guidea";)!Näin Los Angelesin varjopuolet ja rikkaiden asuinolot. Voin kertoa, että en oo koskaan nähny niin paljon kodittomia(en edes Lontoossa)...ja ihan oikeesti..mun sydämeen sattu kun näin miten ne asuu ja elää.En oo muuten edes koskaan maailmalla ollessa pelänny mitään, mutta nyt oikeesti pelkäsin, kun ajeltiin yöllä L.A:n Downtownissa ja siellä oli ne tietyt kadut täynnä epämääräsen näköistä jengiä..huih!Rakastuin East LA:n, vaikka kyllä sekin tuntu iltasin/öisin aika villiltä kaupunginosalta.En tiiä mikä siinä paikassa oli, mutta jokin vaan sykähdytti.Söin siellä myöskin maailman parhaan Burriton:)

Yhtenä päivänä lähettiin "maaiman parhaan guiden" kans Meksikoon, Tijuanaan.Voi kiesus.Iha jees, mutta siellä kyl oli aika villin lännen meininki. Meinas mennä hermot kaikkien myyjien kans, "buy something what you don't need"..aaargh!Käytiin syömässä ja juomassa (aaah..margaritoja..;)ja nautittiin lämmöstä.Mää olin kyl melkonen valkonaama kaikkien niiden meksikaanojen keskellä:)...hauskinta(?) oli kuitenki se, että kun lähdettiin Meksikosta (meil oli auto Usan puolella)ja mentiin tulliin, siellä oli n.kilometrin pituinen jono.Siellä sit odoteltiin ja jonoteltiin.Kun tuli mun aika mennä tullimiehen puheille, olin varma etten pääse koskaan enää takas Jenkkeihin vaan joudun jäämään Meksikoon myymään itteeni(:)...tullimies kyseli niin tarkkaan mun kaikki lennot euroopasta jenkkeihin,kaks kertaa kysy et mistä olen kotoisin ja mitäs mää teen meksikossa ja jenkeissä, osoitteet jne. SE OLI HIRVEETÄ!Sydän hakkas niin lujaa ja hiki alko valuu.Mut onneks vastasin sen tulliäijän kysymyksiin oikein (miksi en ois vastannu?) ja pääsin takas jenkkilään. Tuntu kuin ois kotiin tullu.

Reissun viimeisinä päivinä suunnattiin Las vegasiin..kattoon taas NOFX:n keikkaa.En hirveesti tykänny vegasista, jotenki se oli jo liikaa.Tietysti siellä nyt pari päivää menee vaikka päällään:)NOFX soitti hyvin, keikka oli loistava ja fiilis katossa:)...!!!

Nyt siis taas kotona, aah, suomalaista kahvia, oma sänky ja lunta maassa.Eilen illalla saunoin hyvin ja nautin HILJAISUUDESTA.Tää on just parasta.On ihanaa käydä reissussa, mutta on ihanaa aina palata kotiin:)!

Vuosi 2007Tiistai 02.01.2007 22:42

Se on sitte taas uus vuosi ja uujet kujeet..

Olen lähdös rapakon takana käymään 11.päivä..ihanaa!!!
Los Angeles ja Las Vegas...hier ai kam;)
Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

Vuosi 2007Lauantai 30.12.2006 11:50

Lupaan:

*kuntoilla enemmän
*lopettaa tupakoinnin
*ajatella järkevämmin
*vähentää kaatamista =ryyppäämistä
*olla parempi ihminen


................................
................................
................................

helevetti..ihan liikaa lupauksia..jos tässä ois ne oikeet lupaukset mitkä pystyn pitään;)-...

*yrittää olla parempi ihminen;)


kuullostaa hyvältä;););)


Häpi nyy jear tu ool :)!!!!!!!

Joulu on taas...Perjantai 15.12.2006 12:42

Ei seitura!

Missä lumi????Ei joulua oo, jos ei oo lunta...!!!!

Ens tiistaina valmistun sosionomiksi..hienoa..on sitä kolme ja puol vuotta pakerrettukki!
On varmaan aika siisti fiilis saada se v*tun paperi kouraan ja olla ammattilainen ;)

Lauantaina juhliin valmistumista,jipii:)


p.s. jos joku haluaa et mun kuvat muuttuu tääl galleriassa niin vois ostaa mulle vaikka joulu-valmistujais- tai synttärilahjaksi digikameran..edellinen on jossain ...menny hukkapiiloon tai jotain:):)

p.s.s. ei sit mitään halpaa paskaa ;);););)

KrapulaLauantai 18.11.2006 14:54

Mulla on krapula ;)

OppariPerjantai 17.11.2006 15:18

Eilen palautettiin meijän opinnäytetyö:)
Valmistuminen lähenee:)
Tänään vedetään kunnon kännit...:):)
Juon itteni pöydän alle:)

Vidudus!Tiistai 22.08.2006 17:10

Tänään on sellanen "mua vituttaa koko maailma"-päivä!
Oon töis ja en jaksa tehdä mitään...istun siis koneen äärellä ja nettaan:)
Ei sitä aina jaksa olla niin terävänä!
Haluaisin lähtä jonnekki kauas pois..jonnekki palmupuiden alle kattoon taivasta ja unelmoimaan paremmasta elämästä:)!
Saisinkohan elämääni täyttymystä jos lähtisin reppuselässä kiertään maailmaa?Olisin vaan jossain aina vähän aikaa ja sit seuraavaan paikkaan...jotenki munsta tuntuu, että ei munsta kumminkaan olis siihen..en tiiä,kun en oo kokeillu!Jotain nyt kuitenkin tarttis tehä..(töitä ei nyt kuitenkaan ;)..
Onko ihminen koskaan onnellinen?

ONNEA ISOVELI!Keskiviikko 16.08.2006 11:55

Minun isoveli täyttää tänään vuosia :)
Kauhiasti onnea!
Olet rakas!