IRC-Galleria

Vappu ja Oulu :)Tiistai 29.04.2008 20:21

Mää lähen vapun viettoon Ouluun:)!!!
Aion syyä jäätelöö ja juua siiderii.
Aion pittää hauskaa:)!
Onpa mukavaa:)!

Ihana päivä=)Lauantai 19.04.2008 23:46

Olin frendin kans tänään Turussa ja Raisiossa.Shopattiin ja oli kivaa=)!
Tän viikonlopun oon ollu kiltisti selvinpäin kun ens vkloppuna on sitte isot partyt:)!
Yks kaveri täyttää 30 vee ja ollaan järkätty sille ylläripileitä=)!
Ihanaa kun tulee kesä..nautin niin paljon auringosta=)!
Nyt saunomaan ja juomaan greippilimsaa:)

Kauhia ilima!JA KÄRPÄT ON MESTARI:)!Sunnuntai 13.04.2008 11:57

Ulkona on ihan kauhia ilima!Mää nousin jo ylös sängystä ja ajattelin et vietän päivän ulukona, mutta eihän tuonne voi mennä...vettä sattaa ja on kylymä:(!Keittelin tossa pannullisen kahavia ja kattelin keittiön ikkunasta ja pihalla oli tosi paljon talitintin poikasia(?)..onko ne jo nyt syntyny?Mää en oo mikään lintutieteilijä niin on vaikia sanua.Mutta ne oli tosi pieniä talitinttaroita:) ja söpöjä:)!Huomasin just et ei oo enää ku 16 päivää niin lähen Ouluun viettään vappua.Mää olen viimeks vuonna 2001 viettäny vappua (siis ollu frendien kans ja juonu simaa;)...sen jälkeen oon aina ollu vaput töissä niin on tuo juhliminen jääny väliin.Eipä se oo kyllä haitannu.Oulussa on vappuna aina ihan sikana jengiä.Kaikki oululaiset ja kaikki lähiseudun ihmiset tulee kaupungille ja meininki on ku ois jossain suurilla festareilla,ihmisiä on ihan joka paikassa.Ei löydy paikkaa missä voi olla rauhassa...mutta se on ihan kivaa, aina kerran vuodessa.(Toinen tapahtuma on kyllä Oulun valkosipuliyö...Oulun väkiluku kasvaa sillon varmaan 100 000 ihmisellä;)...ja nythän siellä on tietysti KärppäJUHULAT..oli aika siistiä ku pohojosen pojat vei taas "pojan" kotiin.Mää olen kyllä henkeen ja vereen Kärppäläinen, asun sitte ihan missäpäin maailmaa tahansa:)!!!Pitää laittaa tänään Kärppien paita päälle ihan voiton kunniaksi:)!!!Nyt pittää hakia kahavia ja surffailla netissä päivän uutiset:)!Pus Pus ja niin etespäin :)

<3 Saabie

Laihdu laihdu laihdu....paskat ;)Lauantai 12.04.2008 13:52

Mää en oo koskaan ollu mikään laihduttaja,mää vaan aina kevennän ruokailuja & liikun enemmän kun vaatteet alkaa puristaan. En kyttää itteäni peilistä tai ramppaa puntarilla paniikissa.Käyn tällähetkellä 2 kertaa päivässä lenkillä...aamulla&illallla.Siitä tulee hyvä olo.Herään aamuisin klo 06 ja heitän verkkarit jalkaan ja käyn n. puolen tunnin lenkin . Oon huomannu, että oon paljon energisempi koko päivän.Muutenki aamulla on ihanaa, kun aurinko alkaa nousta ja linnut lauleskelee:)!Illalla sit käyn n. 1 1/2 - 2 tunnin lenkin..sit suihkuun (tai saunaan) ja on ihanaa vaan lösähtää sohvalle ja kattoo tyhmiä ohjelmia telkusta.Mää kuitenki rakastan pizzaa (onneksi lähimpään kotipizzaan on matkaa n. 18 km) ja mäkkärin hampurilaisaterioita (lähimpään mäkkiin on n. 80km)! Sillon kun asuin vielä Oulussa ja rotuaarilla, niin hain mäkistä juustohampin ja söin sen kävellessä (mulla oli aina niin kiire;)...siellä asuessa muutenki kävelin koko ajan joka paikkaan.Nykyään pitää auton kans mennä jokapaikkaan, koska välimatkat on niin pitkiä.Mutta se tästä mun "laihduttamisesta".Onneksi tuota itsetuntoa on tullut joka vuosi enemmän ja tähän ikään mennessä sitä hyväksyy jo oma kroppansa.Ja miksi tuijottaa koko ajan peiliin kun maailmassa on paljon muutakin mukavaa (&järkevämpää) tekemistä:)?

NKOTBTorstai 10.04.2008 00:23

Eilen oli Ilta-Sanomissa juttu, että New Kids on the Block palaa.IIIK!Ihkuu!!!Sovittiin jo Kaabien kans, et lähtään tekeen "pojille" semmosia "juttuja" mistä ei edes osannu haaveilla vielä vuonna 1991 ;);)!!!Jokainen saa miettiä ihan itte mitä tuolla tarkoitetaan;)!!!

MörrimöykkyLauantai 05.04.2008 15:38

Aamulla heräsin hehkeenä sohvalta,menin vessaan ja katsoin peiliin...siellä näkyi mörrimöykky!Miten niin oon päässy käymään?..eilenhän olin ihan rinsessa,hiukset hyvin ja hiano pilemeikki:)!Jääkaapista löyty puolikas pizza,oluttölkki ja paketti kepappia.Olkkarin toisella sohvalla makas toinen rinsessa, joka oli myös yön aikana muuttunu ihan joksikin muuksi.Lompakossa oli ihan selvästi vieraillu joku...se kuuluisa krapulakeijuko?

Tällähetkellä olotila on ihan jees.Loppu pizza on syöty.Pannullinen kahvia juotu.Elämä jatkuu taas.


p.s. Eiliset pileet oli ihan loistavat:).Hauskaa oli:)Kiitokset osanottajille:)
Tänään bileet.Huomenna krapula.Niinhän se aina menee:).

Tämmönen fiilis tänään ;)Keskiviikko 02.04.2008 12:15

EROHAKEMUS AIKUISENA OLEMISESTA

Täten julistan erohakemukseni aikuisena olemisesta. Olen päättänyt ottaa uudelleen vastaan 8- vuotiaan vastuun..
Haluan käydä Hesellä kuin neljän tähden ravintolassa.
Haluan leikkiä mutalammikossa ja keräillä kiviä.
Karkit ovat parempia kuin kolikot, koska niitä voi syödä.
Haluan maata ison puun alla aurinkoisena päivänä ja juoda limsaa. Haluan palata takaisin yksinkertaiseen aikaan; silloin tunsin värit, kertotaulun ja loruja, mutta en tiennyt kaikkea, enkä välittänytkään tietää. Olin vain iloinen ja tietämätön kaikesta, mikä saisi minut
huolestumaan. Haluan pitää maailmaa hyvänä ja uskoa kaikkien rehellisyyteen ja hyvyyteen. Haluan ajatella, että minulle kaikki on mahdollista. Todennäköisesti kaikki ongelmat ovat yksinkertaisia ja innostun uudelleen pienistä
asioista. Haluan elää yksinkertaisesti, unohtaa tietokoneet ja paperityöt ja masentavat uutiset. Unohtaa rahan riittämisestä huolehtimisen. Haluan uskoa iloiseen ilmeeseen, ystävällisyyteen ja halauksiin. Uskon oikeudenmukaisuuteen ja rauhaan, haluan haaveilla ja käyttää mielikuvitusta ja tehdä lumienkeleitä.

Siis tässäpä saat Visakorttini, autonavaimet, laskuni, nyt sanon itseni irti aikuisuudesta. Jos haluat jutella lisää, sinun on ensin saatava minut kiinni, sillä:"hippa"!

Kuud Nait WööldKeskiviikko 02.04.2008 01:18

Mun Kultsi lähti tänään oikeen ulukomaille.Ikävä jo nyt, mutta silti jotenki mukavaa olla yksin:)
Tytöt tulee perjantaina meille ja me pidetään tyttöjen ilta:)..saunotaan, juuaan juhlajuomia, syyään sipsejä ja nautitaan elämästä.Illan teema on: POJAT ON TYHMIÄ.HEITELLÄÄN KIVILLÄ NIITÄ!


Nyt mää painun pehkuihin.Väsyttää iha hulluna.Öitä:)

Aurinko:)Lauantai 29.03.2008 16:49

Aurinko paistaa:)IHANAA!Pakko olla vaan ulkona ja ottaa jokainen auringonsäde vastaan:)