IRC-Galleria

Pää kipiä=(Lauantai 21.04.2007 23:08

Määpä kävin eilen Pillin kaa baaris ja nyt on ollu pää kipiä.Vähä buranaa,ulukoilimaa ja jaffaa niin kyllä se tästä=)

10 päivää Ouluun=)

p.p.s.Sunnuntai 01.04.2007 23:02

Ois kauhiaa jos äidinkielenä ois ruåtsi ;)

Huhtikuun eka =)Sunnuntai 01.04.2007 23:01

Ihanaa..huhtikuu=)
Kesä taas lähempänä=)

p.s. aamulla oven takana kävi pari noitaa..huih=)

Kaabien synttärit=)Keskiviikko 28.03.2007 11:17

...oli eilen..Onneaaaaaa, oot iha paras...=)!!!!

p.s. ajattele, ollaan oltu 11 vee ku ollaan tavattu !!! Ja nyt ollaan..ööö..vähä vanhempia;)

Ou mai gaad ;)Perjantai 23.03.2007 11:54

Kävin tekemässä testin..

http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/henkkoht/julkkiskone/?ref=msn


ja tulos oli: Hannele Lauri


OU MAI GAAD!!!!!
Eiiiiiiiiiiii

Höpöpööö:)Torstai 15.03.2007 11:12

Voiko aamu enää paremmin alkaa....istuin takapihalla aamukahvin ja körssin kans ja kattelin auringonnousua:)! Oli niin hilijasta ja ihanaa! Tämmösistä asioista pitäis osata nauttia useamminkin!

Eilen siivosin jo grillikatosta ja itse grilliä...pitäis päästä alottaan grillauskesä(tai kevät kai se vielä on..:)

IHANAAAAA...KESÄÄÄÄÄÄ :)

Elämä on ihanaa :)Maanantai 12.03.2007 11:44

Kauhian hyvä fiilis päällä.Kai se on tuo kevät, joka saa aikaseksi tän tunteen:)
Virtaa on niin ettei tiiä mihin sen käyttäs:)

Pitäis päästä taas reissuun..matkakuume päällä:)

*Kahvia ja tupakkaa*

DingKeskiviikko 28.02.2007 12:22

Ihanaa...helmikuun viiminen päivä:)
Mä inhoon helmikuuta...

Huomenna on maaliskuu ja kevät on jo lähempänä:)
Huomenna myöskin hyppään junaan ja lähden Ouluun...ihkuaaaa:)

Kotona:)Torstai 25.01.2007 11:40

Tulin reissusta eilen ja on ihanaa olla taas kotona.

Matkalla oli mukavaa:)
Ensimmäinen päivä meni amsterdamissa, ihmetellen elämänmenoa:), sieltä sit kone kohti Ämerikkaa ja Detroittia...sain siinä vaiheessa tarpeekseni jo jenkkien turvatarkastuksista (olin jopa pomminhaistelulaitteessa!!!)(kattokaa mua..näytänkö siltä, että kannan laukuissani pommeja???)..Detroitista matka jatkui Los Angelesiin.Suoraan lentokentältä matkasimme Hollywoodin Sunsetille, House of Bluesiin kattoon NOFX:n keikan..oli ihan sika hyvä!!!Kyl ne jätkät osaa!!!

Los Angelesissa oli aluksi kylmä...ei siellä pakkasta ollu, mutta kylmää kuitenki. Aurinko kuitenki paisto joka päivä (jaksaa taas odottaa täällä kevätaurinkoo). JOka päivä oli jotain ohjelmaa, saan kiittää matkan onnistumisesta "maailman parasta guidea";)!Näin Los Angelesin varjopuolet ja rikkaiden asuinolot. Voin kertoa, että en oo koskaan nähny niin paljon kodittomia(en edes Lontoossa)...ja ihan oikeesti..mun sydämeen sattu kun näin miten ne asuu ja elää.En oo muuten edes koskaan maailmalla ollessa pelänny mitään, mutta nyt oikeesti pelkäsin, kun ajeltiin yöllä L.A:n Downtownissa ja siellä oli ne tietyt kadut täynnä epämääräsen näköistä jengiä..huih!Rakastuin East LA:n, vaikka kyllä sekin tuntu iltasin/öisin aika villiltä kaupunginosalta.En tiiä mikä siinä paikassa oli, mutta jokin vaan sykähdytti.Söin siellä myöskin maailman parhaan Burriton:)

Yhtenä päivänä lähettiin "maaiman parhaan guiden" kans Meksikoon, Tijuanaan.Voi kiesus.Iha jees, mutta siellä kyl oli aika villin lännen meininki. Meinas mennä hermot kaikkien myyjien kans, "buy something what you don't need"..aaargh!Käytiin syömässä ja juomassa (aaah..margaritoja..;)ja nautittiin lämmöstä.Mää olin kyl melkonen valkonaama kaikkien niiden meksikaanojen keskellä:)...hauskinta(?) oli kuitenki se, että kun lähdettiin Meksikosta (meil oli auto Usan puolella)ja mentiin tulliin, siellä oli n.kilometrin pituinen jono.Siellä sit odoteltiin ja jonoteltiin.Kun tuli mun aika mennä tullimiehen puheille, olin varma etten pääse koskaan enää takas Jenkkeihin vaan joudun jäämään Meksikoon myymään itteeni(:)...tullimies kyseli niin tarkkaan mun kaikki lennot euroopasta jenkkeihin,kaks kertaa kysy et mistä olen kotoisin ja mitäs mää teen meksikossa ja jenkeissä, osoitteet jne. SE OLI HIRVEETÄ!Sydän hakkas niin lujaa ja hiki alko valuu.Mut onneks vastasin sen tulliäijän kysymyksiin oikein (miksi en ois vastannu?) ja pääsin takas jenkkilään. Tuntu kuin ois kotiin tullu.

Reissun viimeisinä päivinä suunnattiin Las vegasiin..kattoon taas NOFX:n keikkaa.En hirveesti tykänny vegasista, jotenki se oli jo liikaa.Tietysti siellä nyt pari päivää menee vaikka päällään:)NOFX soitti hyvin, keikka oli loistava ja fiilis katossa:)...!!!

Nyt siis taas kotona, aah, suomalaista kahvia, oma sänky ja lunta maassa.Eilen illalla saunoin hyvin ja nautin HILJAISUUDESTA.Tää on just parasta.On ihanaa käydä reissussa, mutta on ihanaa aina palata kotiin:)!

Vuosi 2007Tiistai 02.01.2007 22:42

Se on sitte taas uus vuosi ja uujet kujeet..

Olen lähdös rapakon takana käymään 11.päivä..ihanaa!!!
Los Angeles ja Las Vegas...hier ai kam;)