IRC-Galleria

UniruhjeitaLauantai 30.08.2008 16:41

Näistä ei heru kuvaa sijainnin takia, mutta mulla on rintojen alla kaksi mielenkiintoista rivistöä pieniä pyöreitä painaumia. Ei mustelmia, vaan painaumia. Voisin kuvitella, että jos paitapuseron nappia painaisi pitkään ihoa vasten, siitä voisi jäädä moinen jälki. Mutkun ei oo nappeja missään, ei oo. Ja noita rinkuloita laskin olevan viisi selvästi näkyvillä olevaa.

WHAT HAPPEN?!½

Tekopyhyys kukoistaaTorstai 28.08.2008 16:54

Mua niin ahdistaa tänään taas ihmisten tahallinen ja tarkoitushakuinen ja vapaaehtoinen halpuus.

Ja jokainen kuvittelee olevansa maailman napa.

Menis mieluummin töihin kuuntelemaan kestojuorukelloja.

BB 2008Keskiviikko 27.08.2008 08:58

Ohjelma ei kai virallisesti ole vielä edes alkanut ja jo nyt tuntuu olevan selvää, että tämän vuoden vuosikerta on vain viinahuuruista pehmopornoa. Voi miten tylsää! Yksi on esitellyt suvunjatkamisvälineistönsä jo niin tarkoin kameroille, että tarkkanäköisempi on varmaan ehtinyt laskemaan häpärien lukumäärän. Toinen on leiponut rintojaan suurella autuudella ja esitellyt kurvejaan kuin.. noh.. niin. Yksi sammui jo oksennuskokkareet suupielissä vällyjen väliin.

Voi miten TYLSÄÄ! Ja tästä mä maksoin? REKLAMAATIO!

Miks Kanada on niin kaukana?Keskiviikko 27.08.2008 07:21

Äiti, äiti, miks?

:PTiistai 26.08.2008 01:01

Tän päivän saldo. Mulle on kiukuteltu, mua on ignorattu, mua on uhkailtu ja mulle ollaan oltu niin vihaisia, että piti jonkun ihan pää punaisena huutaa mulle.

Tällaiset päivät on enemmän sääntö kuin poikkeus. Siitä huolimatta mua pidetään DramaQueeninä.

Joku mättää isosti, enkä tajua mikä.

.. liian hyvääLauantai 23.08.2008 02:04

Poltin yhden.

Lisää mustelmiaLauantai 23.08.2008 01:35

Kuvia järjestyy sille joka nähdä tahtoo. Herätessäni mulla oli polvessa jännin mustelma ever. Kolme pistettä vieri vieressä, kolmion malliin.

Haluaako joku lainata mulle videokameran ja tripodin, vai joudunko ostamaan moiset?

Total randomnessTiistai 19.08.2008 10:40

Esimmäisen kerran Jyväskylässä käydessäni istuin juhlasalin lattialla jalat ristissä, kuin intiaani konsanaan - opiskelijahaalarit päällä - , ja Miska tuli ja kaatoi mut selälleni suudellen mua takaapäin väärinpäin. En tuntenut Miskaa tuolloin. Se oli kohtuullisen vaikuttava esittäytyminen ^-^

BAKA!Tiistai 19.08.2008 02:40

Olin niin väsynyt, että nukuin ihan viimetippaan saakka ennen töihin lähdön hetkeä illalla. Kun lopulta heräsin tuntia ennen lähtöä ei ollut nälkä joten UNOHDIN syödä mitään. Ja kun olin puoliunessa vielä lähtiessäni, niin pakkasin mukaan vain paniikkieväät. Mulla on mukana jogurtti ja kaakajuttusjuoma. Kotiin pääsen täältä.. joskus.

Mun on niiiin nälkä..

Päivän epämiellyttäviin havaintoihin lukeutuu taas ihmiskunta geneerisesti. Niin kauan kun mulla on jotain annettavaa muille, muhun suhtaudutaan iloisesti ja vähintään hyväksyvän yhdentekevästi. Mut kun ei, niin ei. Joskus tulee vielä sellainenkin päivä kun kukaan ei kiukuttele mulle, kukaan ei ole vihainen mulle taikka vääntele mun sanomisiani valkeasta mustaksi.

Mun tekee mieli kurkkumakeja :P~

Hyvä mieli :)Torstai 14.08.2008 20:23

Joskus se tulee kovin pienistä asioista. Tänään se löytyi hyväntuoksuisesta käsisaippuasta :)