IRC-Galleria

Sadepeura

Sadepeura

Be happy while you're living, for you're a long time dead.

Uutisia oikeasta elämästä!Sunnuntai 29.11.2009 21:22

Jossa ei varsinaisesti tapahdu mitään uutisoimisen arvoista, mutta uutisoin silti.

Eilen annoin Kirstenille heijastimen. Musta on lievästi sanottuna huolestuttavaa, ettei se ollut nähnyt sellaista ennen ja se oli tosi hämmentynyt siitä narusta ja hakaneulasta. Positiivista kuitenkin on, että se oli sen mielestä tosi mielenkiintoinen ja kiinnitti sen kiitollisena reppuunsa. Se on nykyään pyöräillessään tosi epäluuloinen autoista, joka ei välttämättä ole ihan huono juttu.

Tänään heräsin, kun Kirsten soitti mulle kirkolta ja kysyi oonko vielä kotona. Sitten se neuvoi mua löytämään AUSDS:n haisevat paidat ja ilmoitti Graemen hakevan mut. Se tuli tietenkin juuri, kun olin päässyt suihkusta ulos ja jouduin pyyhe päällä, saappaat jalassa juoksemaan avaamaan alaoven, koska meidän summeri ei toimi. Tai siis se pitää kyllä sen äänen, mutta se nappi ei avaa alaovea. Se pyyhe kyllä oli tosi iso, koska se on Miriamin. Ei sillä, että Miriam olisi iso, se on tosi pieni, mutta jostain syystä sillä on isoja pyyhkeitä.

Tänään olin myös joululahjaostoksilla! Tosin ostin valmistujaislahjoja, sekä yhden sekalaisen joulu/uusivuosi/synttäri/valmistujais/joulu/tupari/lahjan, joka ei välttämättä ole noita kaikkia, niistä saa sitten vaan valita mikä se on. Ja lisäksi sain tosi tyhmiä ideoita loppulahjoihin. Lisää saa ehdottaa, että mitä annan Miriamille, Lizille ja Kirstenille. Musta tuntuu, että Kirstenille ostan heijastimia. Kuusenpalloja ostan yleensä kaikille aina, joten ehkä on ihan ookoo, että ostan kaikille vain kuusenpalloja, mukeja, heijastimia ja suklaata. Noita tuollaisia aina annan kaikille. Lisäksi Sadulle ostin tosi upean lahjalisäyksen. Se ehkä tietää muutenkin jo mitä saa lahjaksi. Jännittävää tämä joulunaika. Etenkin nyt kun tajusin, että on ihan okei ostaa kuusenpalloja, suklaata ja heijastimia lahjaksi!

Oho, luulin, että mulla olisi enemmän uutisia. No nuo tuntuvat nyt tärkeimmiltä. Voisin toki vielä selittää mun synttäreistä ja koulutehtävistä ja siitä, että mun kädet ovat ihan jäiset nykyään aina. Mutta ehkä vielä seikkailen elämässä vähän lisää ja kerron sitten noista enemmän. Hippihirellei!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.