IRC-Galleria

Sadepeura

Sadepeura

Be happy while you're living, for you're a long time dead.

Enää 12 päivää jouluun!Tiistai 01.12.2009 18:13

Tänään sain avata upean Fame-suklaakalenterini ensimmäisen luukun, jee! Alan tykätä tuosta kalenterista aina vaan enemmän. Kaupan valikoima oli vähän huono, joten tuo oli paras vaihtoehto.

Mutta joulu on oikeasti ihan tosi pian! 11 päivää aattoon, eli AUSDS pikkujouluihin, ja sitä ennen vaikka mitä tehtävää. Huomenna on yli pitkä tanssitunti, seitsemästä kymmeneen, ja sitten lauantaina on SUSCDF taas. Tänä vuonna se ei ole itsenäisyyspäivänä, mutta kai sitä silti voi verrata Linnan juhliin tänäkin vuonna. :D Eilen olin katsomassa highlandtunnilla niiden osuutta esityksestä. Se näytti aika jännältä!

Ja viikon päästä mulla on synttärit. Mä en ole enää sittenkään ihan varma, onko hyvä idea pitää synttäreitä. Mutta vähän myöhäistä perua, koska olen jo puhunut aiheesta mun kutsuvieraslistalaisille.

Ja sitten pitää 9. päivä palauttaa kirjoitelmaessee, jota en ole vielä aloittanutkaan ja 11. päivä worksheet, jota onneksi olen aloittanut vähän. Kuudes osan jopa tehnyt. :D Mutta nyt olen vain lusmuillut, kun huomasin, että mulla onkin aikaa saada kaikki valmiiksi! Ja jos nyt lusmuilen vaan niin ei mulla sitten tietenkään ole aikaa. Eilenkin olin vain joululahjaostoksilla taas koko päivän Sannin kanssa. Oli sentään sosiaalista shoppailua, kun olen nykyään tosi epäsosiaalinen. Tai ehkä aina olen ollut, mutta nyt ei ole oikein kauheasti ketään, joka sosialisoisi mun kanssa niin aktiivisesti.

Ehkä mun pitäisi taas kirjoittaa itselleni viikko suunnitelma, se toimi ihan hyvin silloin pari viikkoa sitten. Kirjoitan sen ehkä erilliseen merkintään, niin tästä ei tule niin pitkä.

PS. Tiia oli kuukausi sitten vielä täällä<3!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.