IRC-Galleria

Sadepeura

Sadepeura

Be happy while you're living, for you're a long time dead.

Sunnuntai.Maanantai 07.12.2009 02:38

Oli rankka mutta ihan kiva päivä. Aamulla en herännyt herätyskelloihini, mutta ne olivat mun sängyssä, kun Kirsten herätti mut. En syönyt aamupalaa ja kärsin siitä sitten kirkossa.

Mutta kirkon jälkeen Liz ruokki ja lämmitti mua niin tilanne parani hurjasti. Tehtiin myös paketteja vanhuksille. Kirsten täytti ja paketoi ne, Liz toimi auttavana kätenä ja mä söin ja katsoin. Sitten nukuin sunnutaitorkut, kunnes Kirsten hakkasi mua tyynyllä ja kysyi suunnitelmaa loppupäiväksi.

Laralla piti olla Ki:lau-kahvilassa pre-leaving party, jonne mua ei oltu kutsuttu, mutta mentiin tosi myöhässä sinne ja havaittiin sen kahvilan olleen poikkeuksellisesti suljettu tänään niin ei mentykään sinne. Mä vaadin kyllä kahvia silti, koska aina olen itsenäisyyspäivänä juonut kahvia ja katsonut, kun presidentti kättelee ihmisiä, joten menimme baariin, jossa oli kahvinkeitin ja Liz osti mulle kahvia ja Kirsten presidenttinä kätteli Liziä. :D

Sitten haimme Subwaysta ruokaa, mutta siellä ei saanut enää siihen aikaan istua sisällä, joten mulla oli taas lihapullaongelmia. Ne eivät vain voi pysyä siellä sisällä, jos en saa istua.

Nyt olen ollut kotona ja tutkaillut mun joululahjaostoksia ihmisille. Surkeimmat lahjat ikinä. :D Mitäs eivät esittäneet toiveita. Onneksi sanoin, että ne saavat jotain tosi kummallista, jos eivät kerro, mitä haluavat. Tosi säälittäviä lahjoja!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.