IRC-Galleria

Sadepeura

Sadepeura

Be happy while you're living, for you're a long time dead.

Maassa taas rauha.Tiistai 12.01.2010 15:32

Kirjoitan nyt lyhyesti. Tai se ainakin on tavoite; saa sitten nähdä, mitä tästä tulee.

Joululoma oli suurimmaksi osaksi aika loistava.

Pääsin pulkkamäkeen. Laskimme uuden vuoden aattona joen jäälle ja tietenkin Anna ja Satu puskivat minut kävelemään ensiksi sen jään yli, joka ratisi ja jostain kumman syystä välissä tuntui aika märältä. Kukaan meistä ei kuitenkaan pudonnut jäihin. Ja takaisin tullessa pujottelimme lumisen kuusimetsän poikki. Anna johti kulkuetta ja välillä tuntui, että se ei itsekään tiedä minne olemme menossa, kun kuljimme ympyröissä. Mutta ne maisemat! En tiennyt että sellaista voi olla.

Pääsin myös luistelemaan! Kahdesti. Ensimmäisellä kerralla idiootin kanssa, jolla oli aivan uudet luistimet joita ei oltu ikinä teroitettu. Terät olivat oikeastaan aika pyöreät. Ja toisella kerralla idiootin kanssa, joka oli aamulla keksinyt pukea päälleen vain farkut (ja hupparin ja takin) sinne seitsemäntoista asteen pakkaseen. Mutta kuitenkin!

Näin myös monia ihania ihmisiä. Maria, Lenaa ja Jasminia tosi tosi pitkästä aikaa. Tuomasta, Tomia, Maijua ja Annaa vähän vähemmän pitkästä aikaa, mutta siitä tuntui tosi pitkältä. Ja Anna, Satu ja Tiia viihdyttivät mua suurimman osan lomasta.

Ajoin myös pitkästä aikaa ja tosi paljon! 1450 kilometriä auton kilometrimittarin mukaan. Ja tulkaa vain sanomaan, että eihän se ole mitään, mutta kahdessa viikossa ja mulle se oli. Kuitenkin suurin osa tuosta on jotain Mäkkärin autokaistaa ja liikenneympyröiden ympäriajoa, kun Sadun kanssa taas vähän ajelimme Helsingin suunnalla. Ajelin kyllä Tiiankin kanssa Myrkystä jotain maailman epämääräisintä mutkaista ja pimeää metsätietä pyrkiessämme Loimaalle sillä aikaa kun Satu ei katsonut mun huoneessa elokuvaa Pitkä Kuuma Kesä.

En nyt ole varma unohdinko jotain oleellista. Jos unohdin, olen siitä pahoillani enkä tehnyt sitä tarkoituksella.

PS. KISSAA kiitän. Onhan se sentään suurempi kuin Sadun koira.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.