IRC-Galleria

Sadepeura

Sadepeura

Be happy while you're living, for you're a long time dead.

On siis kevät.Tiistai 02.02.2010 04:58

Tuuli ei tuule mutta sade kyllä jaksaa,
kevät - Pystynkö mitään enää antaan,
konkurssin koin, en haluu enää maksaa.[i/]

On siis kevät ja koin konkurssin varaamalla lentolipun Saksaan! Pitää kyllä mahdollisesti vielä varata se paluulippukin. Se valitettavasti oli jo kallistunut siitä, mitä se viimeksi oli, kun katsoin. :/ Mutta en voi oikein saapumisaikaa tai paikkaakaan kauheasti muuttaa, kun varasin jo bussilipun takaisin sieltä lentokentältä. Olisi ehkä ollut fiksumpaa varata se vasta, kun mulla on se itse lentolippu.

Sinä tarjosit salmiakkia,
minä olin hölmö, panin peliin koko elämän,
vaikka tarjosit vain salmiakkia,
minä olin hölmö, panin peliin koko elämän.


Piti laittaa lisää lyriikoita, jos joku vaikka ei vielä tuosta alusta hoksannut, mistä laulusta on kyse. Se jostain syystä alkoi soimaan mun päässä, kun ajattelin, että nyt on kevät ja teen näitä kaikkia kevätsuunnitelmia.

Ja mulle siis tarjottiin tikkareita, jotta menen huomenna aamulla varhain laittamaan messukojun pystyyn ja mainostamaan tanssiyhdistystämme Freshers' Fayreen. Mun ehkä jo ihan senkin takia pitäisi olla jo nukkumassa. Mutta piti tulla kertomaan tänne, että menen Saksaan! Ja se vie vain viikon mun elämästäni, joten mulla on vielä kaksi pääsiäislomaviikkoa jäljellä! Mitähän sitä silloin tekisi?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.