IRC-Galleria

Safri

Safri

tii tii tii dii tiidi tii diidi dii!
Nakkisormet teki nyt sitten pahimman mahdollisen virheensä...tuli painettua hiiren nappia hieman liian aikaisin..meni sitten 52 Miljoonaa euroa yhdellä kertaa...nyt ei sitten juhlita hetkeen...pitäis kalustoa uusia, muutta menee varmaan seuraavalle tilikaudelle tämäkin projekti...LAINAA EN OTA SEN TAKIA...tästäkin "tapaturmasta" huolimatta TTD RULES!!!

FisketorpetPerjantai 15.06.2007 20:41

Tänään sitten saavuttiin takaisin Brandöseen :) vielä olis voinu pitempään olla maarianhaminassa, mutta ei voi mitään..lähdettävä on kun kerran kautta oli jo varattuna :P Hieman tylsää on täällä...tosin on meillä nyt asiat paremmin kuin viimeksi..nyt on jopa ruokaa ja pelikortitkin! Huomenna sitten matka kotiin jatkuu! :)

Mariannnhamina!Torstai 14.06.2007 20:55

Lopultakin päästiin reissun kohteeseen..tänään on ollut varsin sivistävä päivä..kävin nimittäin tutustumassa kastelholman linnaan..vaikka linna ei mikään iso olekkaan, ei 5 euroa suinkaan ole liikaa maksua siitä, että pääsee näkemään maisemia korkealta muurien päältä!

Tänään vuorossa on tutustuminen Ahvenanmaan "pääkaupunkiin". Noin 10 000 asukkaan kaupunki on erittäin viihtyisä ja merihenkinen. isoja kauppoja ei täältä oikein löydy ja kaupungin keskustassa on pieni kävelykatu, jonka varrella on jokunen putiikki ja kahviloita. Kaikista parasta täällä on kuitenkin meren ranta, jossa on mukavasti ravintoaloiva ja kahviloita, eräs thaimaalainen ravintola jossa kävimme oli vanhassa laivassa! Mahtava kokemus sekin! Hotelli jossa nyt ollaan on erittäin hyvin varusteltu ja on hintalaatu suhteeltaan reissun paras paikka. Ehkäpä sitä vielä hyvinkin pian tulen tänne takaisin! ;)

ÅlandKeskiviikko 13.06.2007 22:00

Tänään sitten saavuttiin Ahvenanmaan saaristoon, helppoa ei tänne tulo kuitenkaan ollut..hieman oli hankaluuksia lossi/lautta yhteyksien kanssa...mutta onneksi selvittiin lautalle ajoissa. Nyt ollaan sitten kalastajan torpassa yötä..tosi kaunis paikka..vuokrattiin sauna, eli kohta sitten päästään uimaan mereen! Veden lämpö tällähetkellä 17 astetta.

Huomenna sitten lautalla kohti Maarianhaminaa, tulossa aikainen herätys..lautta lähtee satamasta klo 8...ja on perillä joskus 10 jälkeen :) sitten alkaakin kova ruotsin puhuminen :P saa nähdä mitä siitäkin tulee!

EDIT: merivesi oli kylmempää kuin luulin...brrr...mutta olipas tosi hyvä sauna, kaunis ilma ja mahtavat maisemat! :)

Kristiinankaupunki, Rauma, Turku ja SaloKeskiviikko 13.06.2007 03:19

Päivä kaksi käynnistyi hieman huonosti nukutun yön jälkeen...syynä oli hieman liian kylmä huone, joka vielä paikalle tullessamme tuntui mukavan viileältä. Kaikin puolin majapaikasta jäi hyvä fiilis..varsinkin kun tottui axe:n hajuun, joka huoneessa oli kun siihen menimme. Tulevan aamiasen jälkeen oli aika palata tienpäälle. Ensimmäinen pysähdys tapahtui kristiinankaupungissa. Kyseinen "mesta" on erittäin mukava ja kodikas "puutalojen kaupunki". Wc:n löytäminen oli aluksi pienoinen ongelma, mutta onneksi sekin sitten järjestyi ;) kävimme kahvilla paikallisessa kahvilassa, olipas hyvää kakkua siellä! Matkaa jatkettiin 2 tunnin jälkeen raumalle, jossa pysähdyimme syömään...hieno kaupunki tämäkin..lyhyen rauman vierailun jälkeen suuntasimme turkuun, jossa kävimme mm. Elokuvissa. Nyt sitten päivän päätteeksi olen tässä "Pii-Hotellin" huoneessa valmistautumassa huomisen seikkailuihin...joten..hyvää yötä kaikille!

Tänään Vaasassa.Maanantai 11.06.2007 23:35

Voi vitsi! Ihana vapaus koitti sitten tänään, kun startattiin auto jyväskylästä kohti uusia seikkailuita...minne se tie viekään...Aluksi se voi meidät ainakin tänne vaasaan...yöpaikka on tälläkertaa 1800-luvulla rakennettu puutalo..ihan kiva kun on vain meitä varten tämä talo...ja aamiainenkin toimitetaan suoraan huoneeseen! :) Tänään sitten käytiin katselemassa hieman vaasaa...nättiä on täällä meren rannalla...ahh.. Onpas kivaa..ihana vapaus!

Että tällänen...Keskiviikko 09.05.2007 02:02

Kirjoita 10 tuntemasi ihmisen nimet alle. Älä lue jäljessä tulevia kysymyksiä ennen nimien kirjoittamista! Tehtävään saa haastaa myös muita, jos haluaa.

1. Erno
2. Markus
3. Tinza
4. Niina
5. Sari
6. Aleksi
7. Miia
8. Tomi
9. Tuomo
10. Johanna

Nyt vastaa kysymyksiin niin, että vastaukset koskevat aina kyseistä numeroa vastaavaa ihmistä.

Missä ja milloin tapasit ensimmäisen kerran 10?
- Joskus 2004, seurakunnalla

Mitä tekisit, jos et olisi koskaan tavannut 3?
- Tjaa-a..varmaan samaa kuin nyttenkin...

Oletko koskaan nähnyt 4 itkevän?
- en

Olisivatko 6 ja 8 hyvä yhdistelmä/pari??
- JOOH! vois olla kyllä aika kova meininki sitten :D

Mikä tekee 7 erityisen?
- On aina oma itsensä ja sanoo asiat suoraan :)

Kuvaile 9:
- Sellanen ahkera ja keskustelua herättävä tyyppi :D

5 lempimusiikki?
- Hengellinen (oisko joku Petri Kosonen)

Voisitko koskaan asua 1 kanssa samassa kämpässä?
- No tottahan toki :)

Mikä on 2 toinen nimi?
- Tero, ja tiedän vielä kolmannenkin..mutta sitäpä ei tässä kysytä.. :D

Oletko koskaan halunnut vakavaa suhdetta 6 kanssa?
- No en, enkä harkitse :D

Mitä mieltä olet 3?
- ilopilleri jonka seurassa ei oo koskaan ollu tylsää!

Mikä on parasta 10?
- Iloinen asenne ja hyvä huumori :)

Voisitko kuvitella riiteleväsi verisesti numero 8 kanssa?
- No enpä usko, on sen verran rento heppu kyseessä :D

Miten tapasitte 5 kanssa viimeksi?
- Käytiin kahvilla sunnuntaina :)

Paras piirre 2?
- Loistava muusikko, jolla on ihan mahtava tilanne huumori! "Olen Dia!" *reps*

Luuletko pitäväsi yhteyttä 1 kanssa koko loppuelämäsi ajan?
- takuulla

Olen taksikuski, en NÖRTTI!Keskiviikko 02.05.2007 22:02

Huhhahhei! Sainpas taas yhden Webbisivusto hässäkän valmiiks..vaikka en oo ees mikään kunnon datailija :D (enkä siis sen takia halua että minua sanotaan NÖRTIKSI! :P). Toivotaan nyt että tämä hienoakin hienompi HTML/CSS sivusto kelpaa asiakkaalle.. :)

Todettakoon nyt että tämä saa luvan olla viimeinen websivu projekti, koska ei riitä enää aikaa LEPÄÄMISEEN..taidan siis olla hieman työnarkomaani tai jotain...positiivista tässä projektissa kuitenkin on se, että siitä saan peräti jonkunlaisen korvauksenkin.. :P mutta silti..tämä on viimeinen projekti, PISTE! Jos tietokone hommia olisin halunnut tehdä, niin varmaan olisin sillon hakenut jonnekkin alan kouluun..eniveis..hieman välillä ottaa pattiin myös tämä jatkuva mikrotukena oleminen...pitää varmaan muuttaa numero maksulliseks, kun aina vaan soitellaan "kun kone on jumissa", "ei lähde käyntiin", "mese ei toimi", "kone ei mee nettiin", "Wlan ei toimi"...

Huh..tulipahan taas purkauduttua :D tekee välillä hyvää..onneks on tää Päiväkirja olemassa ;P

Voi sen tiukkapipo.. :PPerjantai 20.04.2007 01:13

Tiukkapipoilu on kovaa hommaa nykyään..varsinkin jos asuu tälleen kaukana Pohjois-Karjalassa..ei oo kovin helppoa olla pienen "tiukkapipoisen" puolueen nuorisopiirin puheenjohtajistossa. Varsinkin jos alueella ei pahemmin kyseisen puolueen aate saa nuorilla kovin isoa kannatusta..YRITÄ SIINÄ NYT SITTEN TOIMIA NUORISOPIIRISSÄ!!! :/

Mutta siis..pointti tälle kokohommallehan on se, että tulee hieman reissattua (ihan kun ois joku paraskin biesnesmies :D), kun on puolueen nuorisopiirissä niin monessa jo mukana..ensi kuussa sitten alkaa reissaaminen Etelä-Suomessa, joten tehdäänpä pientä listausta että muistaa olla eri paikoissa ajallaan:

28.4.2007: Turku (Nuorisopiirin 25 v. Juhla)
11.5.2007: Tampere (Kansainvälisten Asioiden Jaoston Kokous)
18.-19.5.2007: Turku (Puoluekokous/Hallituksen kokous)

Turhauttavan paljon menee rahaa junalippuihin tms.. :/

Koodeilta uusi sinkku :)Lauantai 24.03.2007 02:08

Huomasinpa tuossa että 51koodia on julkaissu uuden sinkun nimeltään "Pimeyttä kaunein värjäät" :) kuulosti erittäin hyvältä <3 innolla odotan uutista uuden levyn tulemisesta.. =)