IRC-Galleria

Safri

Safri

tii tii tii dii tiidi tii diidi dii!

Hajamielinen.......Maanantai 17.09.2007 03:21

Kasarmilla jälleen :) ainut vaan että meinas ensin avaimet unohtua..piti käydä ne kotoa hakemassa..onneks ei oltu vasta ku niinivaaran kohdalla :D No..unohdin sit kuitenkin puhelimen laturin ja tuntolevyn kotiin! Hyvin menee! :P

Mikähän lie sekoittanut jääkärin pään.. ;P

HesburgeriiiiiiLauantai 15.09.2007 01:32

"MITÄ HELVETTIÄ MEIDÄN KIRJURIT TÄÄLLÄ TEKEE?!"
"Ollaan komennuksella ja ei oo keretty syödä niin tultiin tänne".
"Meinasittekos vielä kasarmille takaisinkin mennä?!"
"Niin olisi tarkoitus"
"No menkää sitten syomään siitä"

Että tällästä tälläkertaa :D

Lauantai...WTF!? :DLauantai 08.09.2007 03:26

Ei hitsi..on varmaan mennyt päivät pahemman kerran sekaisin..oon eläny torstai päivässä..ilokseni sainkin huomata että tänään onkin jo lauantai...kyllä se aika menee nopeasti :D

Eilen (siis perjantaina) oli mukava liikunta tuokio, näitä lisää kiitos! Pelattiin mm. Jalkapalloa ja koripalloa, ja tietty oli power combat:ia...MAHTAVA LIIKUNTA MUOTO TÄYTYY SANOA..tai sitten se johtui siitä vetäjästä, joka oli varsin vetävän näköinen ;)

Aika täällä armeijassa menee tosi nopeasti ja on ollut ihan sairaan kivaa! (varsinkin nyt kun on flunssa... :P) vielä ei ole oikeastaan kertaakaan "ottanut päähän" täällä olo..eikä tämä kiinniolo viikonloppukaan ole yhtään huono juttu.

Osasto MyrkkyMaanantai 06.08.2007 00:52

Huomenna alkaa sitten ensimmäiset taisteluharjoitukset :) pääsee sitten "Osasto Myrkky" näyttämään osaamistaan ;P

Toisaalta voihan olla että sitä tulee jäätyä kasarmille harjoittelemaan kirjurin hommia (sen saan tietää tänään kun saavun kasarmille), eli "pahimmassa" tapauksessa, en lähdekkään ampumaan pyssyillä, vaan istuskelen toimistossa paperihommissa :D eikös sitä sanota että "Kynä on miekkaa terävämpi"? ;)

Eniveis..ihan kiva on taas kasarmille palata mukavan viikonlopun jälkeen! :) tulossa taas yksi toiminnan täyteinen viikko, ja torstaina "käytös koulutusta" koko JK:n porukalle :P

AI NIIN!!! NELJÄ VIIKKOA JO TAKANA INTTIÄ!

Nakkisormet teki nyt sitten pahimman mahdollisen virheensä...tuli painettua hiiren nappia hieman liian aikaisin..meni sitten 52 Miljoonaa euroa yhdellä kertaa...nyt ei sitten juhlita hetkeen...pitäis kalustoa uusia, muutta menee varmaan seuraavalle tilikaudelle tämäkin projekti...LAINAA EN OTA SEN TAKIA...tästäkin "tapaturmasta" huolimatta TTD RULES!!!

FisketorpetPerjantai 15.06.2007 20:41

Tänään sitten saavuttiin takaisin Brandöseen :) vielä olis voinu pitempään olla maarianhaminassa, mutta ei voi mitään..lähdettävä on kun kerran kautta oli jo varattuna :P Hieman tylsää on täällä...tosin on meillä nyt asiat paremmin kuin viimeksi..nyt on jopa ruokaa ja pelikortitkin! Huomenna sitten matka kotiin jatkuu! :)

Mariannnhamina!Torstai 14.06.2007 20:55

Lopultakin päästiin reissun kohteeseen..tänään on ollut varsin sivistävä päivä..kävin nimittäin tutustumassa kastelholman linnaan..vaikka linna ei mikään iso olekkaan, ei 5 euroa suinkaan ole liikaa maksua siitä, että pääsee näkemään maisemia korkealta muurien päältä!

Tänään vuorossa on tutustuminen Ahvenanmaan "pääkaupunkiin". Noin 10 000 asukkaan kaupunki on erittäin viihtyisä ja merihenkinen. isoja kauppoja ei täältä oikein löydy ja kaupungin keskustassa on pieni kävelykatu, jonka varrella on jokunen putiikki ja kahviloita. Kaikista parasta täällä on kuitenkin meren ranta, jossa on mukavasti ravintoaloiva ja kahviloita, eräs thaimaalainen ravintola jossa kävimme oli vanhassa laivassa! Mahtava kokemus sekin! Hotelli jossa nyt ollaan on erittäin hyvin varusteltu ja on hintalaatu suhteeltaan reissun paras paikka. Ehkäpä sitä vielä hyvinkin pian tulen tänne takaisin! ;)

ÅlandKeskiviikko 13.06.2007 22:00

Tänään sitten saavuttiin Ahvenanmaan saaristoon, helppoa ei tänne tulo kuitenkaan ollut..hieman oli hankaluuksia lossi/lautta yhteyksien kanssa...mutta onneksi selvittiin lautalle ajoissa. Nyt ollaan sitten kalastajan torpassa yötä..tosi kaunis paikka..vuokrattiin sauna, eli kohta sitten päästään uimaan mereen! Veden lämpö tällähetkellä 17 astetta.

Huomenna sitten lautalla kohti Maarianhaminaa, tulossa aikainen herätys..lautta lähtee satamasta klo 8...ja on perillä joskus 10 jälkeen :) sitten alkaakin kova ruotsin puhuminen :P saa nähdä mitä siitäkin tulee!

EDIT: merivesi oli kylmempää kuin luulin...brrr...mutta olipas tosi hyvä sauna, kaunis ilma ja mahtavat maisemat! :)

Kristiinankaupunki, Rauma, Turku ja SaloKeskiviikko 13.06.2007 03:19

Päivä kaksi käynnistyi hieman huonosti nukutun yön jälkeen...syynä oli hieman liian kylmä huone, joka vielä paikalle tullessamme tuntui mukavan viileältä. Kaikin puolin majapaikasta jäi hyvä fiilis..varsinkin kun tottui axe:n hajuun, joka huoneessa oli kun siihen menimme. Tulevan aamiasen jälkeen oli aika palata tienpäälle. Ensimmäinen pysähdys tapahtui kristiinankaupungissa. Kyseinen "mesta" on erittäin mukava ja kodikas "puutalojen kaupunki". Wc:n löytäminen oli aluksi pienoinen ongelma, mutta onneksi sekin sitten järjestyi ;) kävimme kahvilla paikallisessa kahvilassa, olipas hyvää kakkua siellä! Matkaa jatkettiin 2 tunnin jälkeen raumalle, jossa pysähdyimme syömään...hieno kaupunki tämäkin..lyhyen rauman vierailun jälkeen suuntasimme turkuun, jossa kävimme mm. Elokuvissa. Nyt sitten päivän päätteeksi olen tässä "Pii-Hotellin" huoneessa valmistautumassa huomisen seikkailuihin...joten..hyvää yötä kaikille!

Tänään Vaasassa.Maanantai 11.06.2007 23:35

Voi vitsi! Ihana vapaus koitti sitten tänään, kun startattiin auto jyväskylästä kohti uusia seikkailuita...minne se tie viekään...Aluksi se voi meidät ainakin tänne vaasaan...yöpaikka on tälläkertaa 1800-luvulla rakennettu puutalo..ihan kiva kun on vain meitä varten tämä talo...ja aamiainenkin toimitetaan suoraan huoneeseen! :) Tänään sitten käytiin katselemassa hieman vaasaa...nättiä on täällä meren rannalla...ahh.. Onpas kivaa..ihana vapaus!