IRC-Galleria

Safri

Safri

tii tii tii dii tiidi tii diidi dii!

voi elämä...Perjantai 19.10.2007 15:48

ihanaa päästä viettämään viikonloppua kohta...aamutkin vähenee kaiken lisäksi vielä hyvää vauhtia. :)

Tänään olis sitten tiedossa ainakin konsertissa käynti..ja ehkä maken kanssa käydään ottamassa joitakin tekotaiteellisia kuvia :D

TOP 5 kuunnelluimmat biisit (Viikko 42)Perjantai 19.10.2007 15:26

1. Nightwish: Bye bye Beatiful
2. Nightwish: Candence of her last breath
3. Suburban Tribe: Silent Rain
4. Irina: Liiba Laaba
5. SafriDuo: Samb-Adagio

Kaupunkia, raato-radiota ja "AAMUJA!!"Torstai 04.10.2007 00:45

Komennus kaupungille toi erittäin mukavaa vaihtelua varsin tylsään oleskeluun täällä armeijassa...kävin pitkästä aikaa radio rex:llä, oli mukava nähdä sitä mahtavaa porukkaa!

Radiotyö jatkuu myös armeijassa..pääsin toimittamaan "Ruotu-radiota" ensimmäinen juttukeikka oli tänään 1/07 9kk miesten lähtöjuhla..tuli ihan hyvää jälkeä...AAMUJA huutoja kuului kyllä joka välissä :D

Noh, Maanantaina sitten joensuuhun tekemään suoraa lähetystä radioon...siihen asti....AAMUJA KAIKILLE! ;)

Hajamielinen.......Maanantai 17.09.2007 03:21

Kasarmilla jälleen :) ainut vaan että meinas ensin avaimet unohtua..piti käydä ne kotoa hakemassa..onneks ei oltu vasta ku niinivaaran kohdalla :D No..unohdin sit kuitenkin puhelimen laturin ja tuntolevyn kotiin! Hyvin menee! :P

Mikähän lie sekoittanut jääkärin pään.. ;P

HesburgeriiiiiiLauantai 15.09.2007 01:32

"MITÄ HELVETTIÄ MEIDÄN KIRJURIT TÄÄLLÄ TEKEE?!"
"Ollaan komennuksella ja ei oo keretty syödä niin tultiin tänne".
"Meinasittekos vielä kasarmille takaisinkin mennä?!"
"Niin olisi tarkoitus"
"No menkää sitten syomään siitä"

Että tällästä tälläkertaa :D

Lauantai...WTF!? :DLauantai 08.09.2007 03:26

Ei hitsi..on varmaan mennyt päivät pahemman kerran sekaisin..oon eläny torstai päivässä..ilokseni sainkin huomata että tänään onkin jo lauantai...kyllä se aika menee nopeasti :D

Eilen (siis perjantaina) oli mukava liikunta tuokio, näitä lisää kiitos! Pelattiin mm. Jalkapalloa ja koripalloa, ja tietty oli power combat:ia...MAHTAVA LIIKUNTA MUOTO TÄYTYY SANOA..tai sitten se johtui siitä vetäjästä, joka oli varsin vetävän näköinen ;)

Aika täällä armeijassa menee tosi nopeasti ja on ollut ihan sairaan kivaa! (varsinkin nyt kun on flunssa... :P) vielä ei ole oikeastaan kertaakaan "ottanut päähän" täällä olo..eikä tämä kiinniolo viikonloppukaan ole yhtään huono juttu.

Osasto MyrkkyMaanantai 06.08.2007 00:52

Huomenna alkaa sitten ensimmäiset taisteluharjoitukset :) pääsee sitten "Osasto Myrkky" näyttämään osaamistaan ;P

Toisaalta voihan olla että sitä tulee jäätyä kasarmille harjoittelemaan kirjurin hommia (sen saan tietää tänään kun saavun kasarmille), eli "pahimmassa" tapauksessa, en lähdekkään ampumaan pyssyillä, vaan istuskelen toimistossa paperihommissa :D eikös sitä sanota että "Kynä on miekkaa terävämpi"? ;)

Eniveis..ihan kiva on taas kasarmille palata mukavan viikonlopun jälkeen! :) tulossa taas yksi toiminnan täyteinen viikko, ja torstaina "käytös koulutusta" koko JK:n porukalle :P

AI NIIN!!! NELJÄ VIIKKOA JO TAKANA INTTIÄ!

Nakkisormet teki nyt sitten pahimman mahdollisen virheensä...tuli painettua hiiren nappia hieman liian aikaisin..meni sitten 52 Miljoonaa euroa yhdellä kertaa...nyt ei sitten juhlita hetkeen...pitäis kalustoa uusia, muutta menee varmaan seuraavalle tilikaudelle tämäkin projekti...LAINAA EN OTA SEN TAKIA...tästäkin "tapaturmasta" huolimatta TTD RULES!!!

FisketorpetPerjantai 15.06.2007 20:41

Tänään sitten saavuttiin takaisin Brandöseen :) vielä olis voinu pitempään olla maarianhaminassa, mutta ei voi mitään..lähdettävä on kun kerran kautta oli jo varattuna :P Hieman tylsää on täällä...tosin on meillä nyt asiat paremmin kuin viimeksi..nyt on jopa ruokaa ja pelikortitkin! Huomenna sitten matka kotiin jatkuu! :)

Mariannnhamina!Torstai 14.06.2007 20:55

Lopultakin päästiin reissun kohteeseen..tänään on ollut varsin sivistävä päivä..kävin nimittäin tutustumassa kastelholman linnaan..vaikka linna ei mikään iso olekkaan, ei 5 euroa suinkaan ole liikaa maksua siitä, että pääsee näkemään maisemia korkealta muurien päältä!

Tänään vuorossa on tutustuminen Ahvenanmaan "pääkaupunkiin". Noin 10 000 asukkaan kaupunki on erittäin viihtyisä ja merihenkinen. isoja kauppoja ei täältä oikein löydy ja kaupungin keskustassa on pieni kävelykatu, jonka varrella on jokunen putiikki ja kahviloita. Kaikista parasta täällä on kuitenkin meren ranta, jossa on mukavasti ravintoaloiva ja kahviloita, eräs thaimaalainen ravintola jossa kävimme oli vanhassa laivassa! Mahtava kokemus sekin! Hotelli jossa nyt ollaan on erittäin hyvin varusteltu ja on hintalaatu suhteeltaan reissun paras paikka. Ehkäpä sitä vielä hyvinkin pian tulen tänne takaisin! ;)