IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 11.07.2008 14:38

Aika outo ilta. Olin ilmeisesti jutellu jonkun tytön kanssa facebookissa. En kehdannu ihan kaikkia juttuja enää lueskella, kun oikeinkirjoituskin alkoi menemään miten sattuu. Olin tosiaan ajatellut saunan jälkeen ottaa yksi rentouttava kalja. Otin sitten toisenkin. Otin myös unilääkkeen, että saisin nukutuksi enemmän kun viimeöisen tunnin. Sitten sainkin kuningasidiksen juoda kannabisabsintti loppun!

Olin vissiin aika sekaisin, kun anniinan kanssa puhelimessa olin selittänyt jostain vitun paholaisista, jotka kiipeilee täällä seinillä. En muista varmasti. Pitäisi soittaa ja kysyä. Se sitten halusi roudata mut kotiinsa.. Heräsin aamulla kauniaisista ja hoipertelin töihin.

Olo tosiaan oli aika sekava. Esimieskin huomasi sen ja otti puhutteluun. Selitin ihan mielestäni totuudenmukaisesti, että lääke se varmaan vähän vielä nupissa vaikuttaa. Käski lääkäriin, kun en hänestä ollut työkunnossa.

Lääkärissä tapahtui jotain outoa. Työpaikkalääkäri katseli vanhoja juttuja, ja alkoi epäillä masennusta. Sain lähetteen Peijaksen sairaalan psykiatriselle. Ja päivän sairasloman masennuksesta :) Olisin kai saanu enemmänki, mutta sanoin ettei tarvita kun kesäloma alkaa. Lopuksi vielä puhalsin 0,54.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.