IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.10.2007 07:42

Jeesus... Kello on kohta puol viisi aamulla, enkä saa nukutuks. Ei nämä yövuorot ole ennen tällasta tehny. Join tossa jouluolutta(!) ja giniä greippilimsalla lantrattuna, ja menin nukkumaan kun päätä alkoi särkeä, mutta näin sitten kävi. Helvetti!

Ne on jänniä ne yövuorot. Viime kerralla ku tulin kotiin, ni Louhelan asemalla näin hetken jotain vitun valoja ja tuntu et aika olis hidastunu. Toisaalta muutama yö sitten näin jotain perkeleen mustia mönttejä(?)

Miks edes kirjoitan tätä? En tiedä. Tässä on muutamien ihmisten kanssa ollu juttua kuinka ei mene parhaalla mahdollisella tavalla. Itellä on suht hyvä luottamus tulevaisuuteen, vaikka kohtuu hyvin menee nytkin. Oon melko saamaton ihminen, mut kuitenkin uskon et ite pystyn asioihin parhaiten vaikuttamaan. Ja mä aion tehdä niin. Jaksamista muillekin!

Pitäskö ottaa viel kalja? Mieli tekis. Toisaalta sinne nukkumaanki pitäs mennä, et ylihuomen jaksaa herätä ihmisten aikoihin. Vielä ku jaksais varata ajan sinne hammaslääkäriin. Mulle siis kasvaa ylimääränen hammas tohon oikean puolen kulmahampaan läheisyyteen, ja viisaudenhampaatki vois ehkä poistaa.

Metelin nettiradios soi Kuningas Pähkinä & Setä Tamu!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.