IRC-Galleria

Älä katso paholaista silmiin.Maanantai 05.11.2007 17:32

Näinpä viime yönä jännää unta, Saatana tuli tapaamaan mua. Se tosin näytti enemmän keskiaikaiselta versiolta, kun nykyaikaiselta pukki-ihmiseltä. Tai oikeastaan niitten sekoitukselta. Vihreä iho, parta ja sorkat ainakin muistan.

Oudointa siinä oli kuitenkin silmät. Se pystyi jotenkin kutistamaan pupillinsa, jollon sitä oli mahdotonta katsoa silmiin. En ole ihan varma miksi se tuli mua tapaamaan, mutta taisin olla itsekkin muuttumassa paholaiseksi. Seuraajaksi? Eikä sekään ollut aina sellainen. Se sanoi muuttumisvaiheessa olleensa monta päivää ihan shokissa, kun vihdoin näki/ymmärsi kaiken selvästi. Jonkinlainen valaistuminen siis.

On muuten jännää katsella googlen kuvahaussa, kuinka monia erilaisia näkemyksiä luciferista on. Varsinkin nuo vanhemmat maalaukset. Ihan lohikäärmeestä kauniiseen naiseen.

http://www.paradiselost.org/img/10-ma.html

Kuvassa (jos oikein käsitin) se keihästä pitävä punertava hahmo on saatana, joka taistelee Kuolemaa vastaan? Nainen siinä keskellä on Synti. En tiedä mikä juttu tuo on, mutta pitää ottaa selvää...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.