IRC-Galleria

Nothing else compares....Lauantai 03.06.2006 15:18

Oon ollut vähän kipeänä. Tai no "vähän". Ihan täysillä. Onneksi nyt näyttää, että hittolainen, tässä jäädään vielä henkiin.

Kaikki muu sosiaalinen elämä on ollut totaalisen seisahduksissa, mitä nyt Marcello ja Saija ovat kipeää piristäneet ja pitäneet huolta, että mielialassa on muutakin kuin harmaata. :)
Vielä ensi viikko kotosalla, odottamista. Keskiviikkona pääsen toteuttamaan yhtä suurta unelmaani, vaikka olenkin vähän puolikuntoinen siihen, mutta toivottavasti keho olisi sen verran "avoin", että tavoitteeseen päästäisiin. Edes fiilispohjalta.

Helsingin reissu taitaa kuitenkin jäädä (EOU ja Charon Tavastialla). Kuten myös Sauna-Open-Air. Harmillista, mutta keuhkot pitää saada nyt kuntoon. Kyllä tälle kesälle ehtii vielä kirmata. Siitä oon ihan varma.

Noh, olenpas ehtinyt tällä viikolla David Eddingsin Belgarionin tarun neljänteen osaan, Rivan Kuningatar odottaa yöpöydällä minua. Kiven Vartija, Ennustusten Aika ja Velhojen Taistelu on luettu alkuviikosta. Ihanaa. Maailma, joka imaisee minut täysin mukaansa.
Ja dvd:t ovat hehkuneet kuumana soittimessa. Ostin itselleni Megadethin Arsenalin, joka on muistuttanut minua monesta upeasta asiasta nuoruudessani.

"Feeling paranoid
True enemy or false friend?
Anxiety's attacking me, and
And my air is getting thin
Feeling claustrophobic
Like the walls are closing in
Blood stains on my hands and
I don't know where I've been
Once you committed me
Now you've acquited me
Claiming validity
For your stupidity
I'm chomping at the bit
I'm sharpening the axe
Here I come again, whoa!
Sweating bullets"
~Megadeth - Sweating Bullets~


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.