IRC-Galleria

Matkapàivàkirja osa ILauantai 12.04.2008 16:44

Huuh, eilen rantauduttiin tànne Italiaan. Ryanair ei tarjonnu maksutonta ruokaa, joten kàrsittiin nàlkàkuoleman partaalla Annin kanssa koko matka. Loppupààssà lentokone heitti kuperkeikkaa myrskypilvien vuoksi. Mut pààstiin sentààn laskeutuun ehjin nahoin.
Eka ilta oltiin Brianin kanssa vaan tààllà nàiden kotona. Syòtiin pastaa ja oltiin koneella. Perhe on tosi mukava, vaikkei ne enkkua oikeen puhukkaan.

Tànààn oli sit eka koulupàivà, jouduttiin meneen noiden kanssa tunneille. Ekana oli fysiikkaa, sitten italiaa ja sit viimeseks filosofiaa. Suomalaiset tylsisty takarivissà sillà aikaa, kun italialaiset "opiskeli" eli vaihto kuulumisia.
No sit ylitylsàn filosofian tunnin jàlkeen pààstiin pois koulusta ja làhettiin Brianin kanssa ostaan leipàà ja sit tultiin kotiin syòmààn pastaa, taas. Nyt hengailen tàssà koneella kun Brian làhti hommaileen jotakin.

Noin tunnin pààstà làhetààn rautatieasemalla ja napataan juna Milanoon. Sinne shoppaileen ! Tàllà hetkellà ei onneks sada, mut pilvià lòytyy vaikka muille jakaa. Illalla sit suunnataan vissiin jonnekkin syòmààn ja sen jàlkeen discoileen. Jeshh, mut tàllàstà tànààn.

Edit, klo: 18:57 (Italian aikaa)
Milano oli jees! Sòin aitoo italialaista jààtelòò, se oli namnamia! Varsinkin kun aurinko paisto ja oli tosi làmmin. Kàytiin paikallisessa McDonaldsissaki (tietysti) mut ostettiin ihan vaan kahvia. Ja normaalia kahvia ei saa sit kirveellàkààn. Mut ihanjees. Kierreltiin me jotain kauppojaki, mut ei ne ollu mitenkààn silleen erikoisia. Huomenna mennààn kai yhteen shopping centteriin called Metropoli ! Vihjasin Brianille et se nàytti kivalta, niin se sano vievànsà mut sinne. : ) Ja sit huomenna aamupàivàllà opetellaan kuulemma vàhàn salsaa ja sit se vie mut huomen illalla johki baariin called Heavystone Café vàhàn salsaileen!

Nyt tultiin tosiaan kàymààn kotona ja ruvetaan pian valmistautuun iltaa varten. Mennààn ekana aitoon oikeaan italialaiseen pitseeriaan. ;D Ja sen jàlkeen Massimo heittàà meidàt jonnekkin "music baariin" jossa on jonkun nàkòset bileet. Brian sano, et sisàànpààsy maksuun kuuluu yks drinkki ja kun tiedustelin, ettà minkàkòhànlainen drinkki tàà mahtaa olla niin se sano ettà "Very alcoholic. But don't worry." Ettà saa sitten nàhdà. :D Muut drinkit on sit maksullisia.
Hiiohoi, np. Bob Dylan - The Hurricane. Lòytyhàn tààltà koneelta ihan kuunneltavaakin musiikkia, kun suurin osa on tota Britney osastoa. Britney Spearsia ja Dimmu Borgiria samalla koneella. Mikà meni vikaan?

Huomisiin. C ya, m8s! Ha.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.