IRC-Galleria

Sarahnam

Sarahnam

You were sorta punk rock, I grew up on hip hop, but you fit me better than my favourite sweater.

Blogi

« Uudemmat -
Luultavasti tämä on viimeinen avautuminen tänne mitä teen *koputtaa puuta* mutta oikeasti, säälittää te, varsinkin mua ikäistäni vanhemmat jotka olette täällä edelleen aktiivisina, lisäilette kuvia jotta teille tuntemattomat voi antaa kehuja. Siis edelleen jaksatte ylläpitää profiilianne täällä aktiivisena, kuvatkin on muutamalla ressukalla ihan samoja heruttelukuvia (niin miehillä ku naisilla) kuin silloin pari vuotta sitten. Kannattaisiko siirtyä eteenpäin, miksi tuhlaatte tähän kuolleeseen paikkaan aikaanne? Mutta toisaalta ihan jännä pysähtyä parin nimeltämainitsemattoman profiilissa ja tuntea kuin aika olisi pysähtynyt.

Pientä muistelua tätä mestaa kohtaan kun tämä oli vielä in. Ikävä ihan älytön kun täällä oli silloin aikoinaan pari sanaseppoa aktiivisena (mm. pantsuman ja... ok ei tule tähän hätään muuta mieleen positiivisessa valossa), antoivat ihan uusia ajatusmalleja elämään ja pitivät etusivulla mielenkiintoa yllä erinäisissä provomielellä kirjoitetuissa blogeissa kun jaksoivat kiistellä hieman yksinkertaisempien ihmisten kanssa. Mutta kuka vanhoja muistelee sitä tikulla silmään. Itse nautin elämästäni suunnattomasti pienen tyttäreni kanssa <3 En olisi uskonut pari vuotta sitten kun lisäilin ahkerasti herukuvia tänne ja skitsoilin niihin tulleista läähätyskommenteista, että mun vieressäni tuhisee vielä joku päivä kaunis pieni rinsessa.

[Ei aihetta]Maanantai 25.01.2016 00:46

Kasvissyöjän taipaleeni taitaa olla loppuunkäyty, koska tuo pikkutyyppi vatsassa vaatii lihaa. Nää mieliteot on niin voimakkaita, voimakkaampia ku ikinä ja se on paljon mun tapauksessa. :') On ainakin hyvä syy lopettaa kasvissyöjänä oleminen, vaikka vähän harmittaakin.

ouuuchhMaanantai 07.12.2015 22:07

Ihania nää lävistykset. Jäi naamaläväri villapaitaan kiinni ja repes kipeesti kun en huomannu sitä vaan otin paidan pois aika vauhdilla. Saa nähdä jääkö paha jälki. Hyi vittuuu tekee pahaa ajatellaki tota äksidenttiä.....

Dammmn :/Perjantai 13.11.2015 18:23

Menin rikkomaan repeat-nappulan youtubest ja puhelimest tän biisin takia, mutta oli se sen arvoista<3

Voi vitun ypKeskiviikko 09.09.2015 02:56

Voisitteko tehdä edes joskus jotain järkevää ja vaikka poistaa tämän feikkiprofiilin, jolla joku sikaäijä hikikomerossaan ratsastaa täällä lesbofantasioillaan lähetellen tytöille samaa läpinäkyvää kommenttia toinen käsi runkaten nysäkulliaan, toinen käsi näppäimistöllä kommentoiden "moi namu, ootko bi?? &lt;hymy&gt; " tai jotain muuta yhtä kuivaa.Opettelis edes kommentoimaan olematta noin saatanan läpinäkyvä mieheksi. Ja tuollahan on ainakin pari profiilia täällä ja se ei katso ollenkaan milloin mitäkin lähetteli ja ei tarvitse olla mikään Matlock tai Columbo, että näkee et nyt on sama epätoivoinen äijä parin feikkiaccountin takaa ähkimässä kiimassa tyttöjen profiileissa. Saako jo oksentaa.

HöhöhöMaanantai 24.08.2015 20:15

Ihmiset on hassuja, ei saa olla päivääkään rauhassa kun joku on jotain vaatimassa. Oli se sit rahaa tai omaa aikaa, tai olla harjoituskappaleena sun harrastuksen taidon kerryttämisessä. Ei jaksa miellyttää ihmisiä vaan et heille tulis hyvä mieli, varsinkaan jotain tyyppiä jolla ei mulle ole merkitystä, eriasia jos vaikka äiti pyytää jelppiä, oon vaan onnellinen sit jos voin ja osaan olla avuksi. Ihmettelen miksi mulleki täällä laitellaan yksärillä pyyntöjä sun kuvailujen kohteeks ja pyydetään tutkii sun kotisivuja, mikset laita julkisena jolloin joku sellanen näkis kommentin jota oikeesti vois kiinnostaa sun kämäkameran edessä posettelu kuin jonain lihakimpaleena? Pelkääkö ne sitä kieltäytymistä ja yksärillä on helppo sit jatkaa haukkumislinjalla kun en suostunutkaan pyyntöön?

Jos sulla on talenttia, niin ihmiset tulee sun luokse kun huomaa kui mageita otoksia saat tyypeistä otettua, eikä täällä kinuta randomtyttöjä kameran eteen. Jos sulla on itsekunnioitusta, niin et ainakaan loukkaannu saatika ala mua haukkumaan (täältä nimittäin pesee takas vastalausetta ja haukuntaa kahtakauheemmin) jos mua ei vois vittuakaan kiinnostaa käyttää aikaani sun luo matkustamiseen et "pääsisin" sun kameran eteen mukamalleilemaan ja sinä esittämään jotain saatanan huippumallienkuvaajaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.06.2015 01:58

Helvetin kallis tuo HBO:n maksu kk (se mikä on vähänku Netflix & Viaplay), pakko ostaa se koska Sinkkuelämää <3 heips elämälle, tervetuloa makuuhaavoille &lt;peukku&gt;

:DDDDDTorstai 11.06.2015 15:57

Toimi "nussittuna nukkuisit paremmin" Kankaanniemi, oletko ollut kenties entisessä elämässäsi kissaeläin?
Yhtä hölmön näköinen, kuinka voi eläin muistuttaa jotain ihmistä noinkin paljon.

fakkkKeskiviikko 20.05.2015 03:21

Unettomuus vaivaa, aamusin ois niiiiin jees päästä vetäsemään aamulenkki (varsinki kun koulu alkaa vasta yhdentoista aikaan), mut eihän se unettomuus voi mulle aamulenkiks muuttua. Väsyneenä huomenna kouluun hoitaa pari juttua ja sit kotiin torkut, ja illalla heittämään kunnon hikirääkki. Jos nyt sais hoidettuu tän unirytmin terveelle mallille, ni pääsis aamuisin sekä iltaisin lenkille. Rakastan lenkkeilyä, mun uus intohimo<3 ois kai sitä ihan fiksuu nyt hiipparoida peiton alle, eikä vaa lusmuilla täällä galtsussa :')
« Uudemmat -