IRC-Galleria

Sarahnam

Sarahnam

You were sorta punk rock, I grew up on hip hop, but you fit me better than my favourite sweater.

ouuuchhMaanantai 07.12.2015 22:07

Ihania nää lävistykset. Jäi naamaläväri villapaitaan kiinni ja repes kipeesti kun en huomannu sitä vaan otin paidan pois aika vauhdilla. Saa nähdä jääkö paha jälki. Hyi vittuuu tekee pahaa ajatellaki tota äksidenttiä.....

Dammmn :/Perjantai 13.11.2015 18:23

Menin rikkomaan repeat-nappulan youtubest ja puhelimest tän biisin takia, mutta oli se sen arvoista<3

Voi vitun ypKeskiviikko 09.09.2015 02:56

Voisitteko tehdä edes joskus jotain järkevää ja vaikka poistaa tämän feikkiprofiilin, jolla joku sikaäijä hikikomerossaan ratsastaa täällä lesbofantasioillaan lähetellen tytöille samaa läpinäkyvää kommenttia toinen käsi runkaten nysäkulliaan, toinen käsi näppäimistöllä kommentoiden "moi namu, ootko bi?? &lt;hymy&gt; " tai jotain muuta yhtä kuivaa.Opettelis edes kommentoimaan olematta noin saatanan läpinäkyvä mieheksi. Ja tuollahan on ainakin pari profiilia täällä ja se ei katso ollenkaan milloin mitäkin lähetteli ja ei tarvitse olla mikään Matlock tai Columbo, että näkee et nyt on sama epätoivoinen äijä parin feikkiaccountin takaa ähkimässä kiimassa tyttöjen profiileissa. Saako jo oksentaa.

HöhöhöMaanantai 24.08.2015 20:15

Ihmiset on hassuja, ei saa olla päivääkään rauhassa kun joku on jotain vaatimassa. Oli se sit rahaa tai omaa aikaa, tai olla harjoituskappaleena sun harrastuksen taidon kerryttämisessä. Ei jaksa miellyttää ihmisiä vaan et heille tulis hyvä mieli, varsinkaan jotain tyyppiä jolla ei mulle ole merkitystä, eriasia jos vaikka äiti pyytää jelppiä, oon vaan onnellinen sit jos voin ja osaan olla avuksi. Ihmettelen miksi mulleki täällä laitellaan yksärillä pyyntöjä sun kuvailujen kohteeks ja pyydetään tutkii sun kotisivuja, mikset laita julkisena jolloin joku sellanen näkis kommentin jota oikeesti vois kiinnostaa sun kämäkameran edessä posettelu kuin jonain lihakimpaleena? Pelkääkö ne sitä kieltäytymistä ja yksärillä on helppo sit jatkaa haukkumislinjalla kun en suostunutkaan pyyntöön?

Jos sulla on talenttia, niin ihmiset tulee sun luokse kun huomaa kui mageita otoksia saat tyypeistä otettua, eikä täällä kinuta randomtyttöjä kameran eteen. Jos sulla on itsekunnioitusta, niin et ainakaan loukkaannu saatika ala mua haukkumaan (täältä nimittäin pesee takas vastalausetta ja haukuntaa kahtakauheemmin) jos mua ei vois vittuakaan kiinnostaa käyttää aikaani sun luo matkustamiseen et "pääsisin" sun kameran eteen mukamalleilemaan ja sinä esittämään jotain saatanan huippumallienkuvaajaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.06.2015 01:58

Helvetin kallis tuo HBO:n maksu kk (se mikä on vähänku Netflix & Viaplay), pakko ostaa se koska Sinkkuelämää <3 heips elämälle, tervetuloa makuuhaavoille &lt;peukku&gt;

:DDDDDTorstai 11.06.2015 15:57

Toimi "nussittuna nukkuisit paremmin" Kankaanniemi, oletko ollut kenties entisessä elämässäsi kissaeläin?
Yhtä hölmön näköinen, kuinka voi eläin muistuttaa jotain ihmistä noinkin paljon.

fakkkKeskiviikko 20.05.2015 03:21

Unettomuus vaivaa, aamusin ois niiiiin jees päästä vetäsemään aamulenkki (varsinki kun koulu alkaa vasta yhdentoista aikaan), mut eihän se unettomuus voi mulle aamulenkiks muuttua. Väsyneenä huomenna kouluun hoitaa pari juttua ja sit kotiin torkut, ja illalla heittämään kunnon hikirääkki. Jos nyt sais hoidettuu tän unirytmin terveelle mallille, ni pääsis aamuisin sekä iltaisin lenkille. Rakastan lenkkeilyä, mun uus intohimo<3 ois kai sitä ihan fiksuu nyt hiipparoida peiton alle, eikä vaa lusmuilla täällä galtsussa :')

sick!!!!!Tiistai 19.05.2015 04:47

Katsoin allaolevan videon jokunen aika sitten ja on suurin motivaattori miksi ryhdyin vegaaniksi. Suomessakaan ei ruuaksi koituvia eläimiä pidetä kovin nätillä tavalla. Tuo eläintenkohtelu on todella julmaa enkä halua olla osallisena tuollaisiin juttuihin millään tavalla. En myöskään osta meikkejä joita on testattu eläinkokein, en käytä maitotuotteita kuin vaan vegaaneille tarkoitettuja, en syö karkkia muutakuin niitä jotka on myös vegaaneiden arvoille sopivia yms...Tuon videon ihmisiljetykset sais kokea tismalleen saman ja vähän enemmänkin ku nuo tuntevat viattomat eläimet, nuo sadistisia mielitekojaan purkavat ihmishirviöt ei ansaitsis mun silmissä kuin kivuliaan kuoleman ja kaatopaikalle hautapaikka.
Katso video omalla vastuulla, jos sulla on vähänkään taipumusta myötätuntoon ja eläinrakkauteen, niin tuon videon aikana luultavasti kärsit henkisesti jonkinsortin kipua sisimmissäsi.

Yeah... Why?Keskiviikko 29.04.2015 03:38