IRC-Galleria

Vielä reilu viikko töitä.Torstai 17.07.2008 17:51

Enää olis reilu viikko töitä shellillä, ens viikon sunnuntaina on viimenen vuoro, tosin en ymmärrä et miks on laitettu sunnuntai-maanantai välinen yö, koska en periaatteessa sais enää palkkaa siltä 2 tunnilta, mikä menee maanantain puolelle, mut kai pomo tietää paremmin. Toivottavasti. Tunnin päästä pitäis lähtee ajeleen kohti Jkl:llää ja Bricksiä ku siellä olis vuoro taas..:) jee..:D Sieltä sentäs pääsee ihmisten aikoihin kotiin.
Mitähän sitä huomenna keksis illalla ku olis vapaata?? Tilikin tulis..:D Lauantaina olis taas selillillä töitä, ihan tylsää, ku Syviksessä olis hyvät tanssit, Syke. Harmittaa.. No tiistaina paukasen Pian luota melkein suoraan Revontuleen, ku siellä on Antti Raiski.:D Muita tulossa???:D
Sunnuntaina olis heti aamusta lähtö kohti Järvenpäätä ja Keravaa, ku Pian luokse meen viettään lomaa..:D tai mitä lomaa?? Mulla ole mitään lomaa, mut vapaata kuiteskin..:D Sain sunnuntain työvuoron vaihdettua, ku on serkun rippijuhlat Järvenpäässä ja Tuija on mummon ja papan kanssa menossa sinne, niin pääsen niiden kyydissä sinne päin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.