IRC-Galleria

Tänään rypäsin melkein pyörällä ku tulin heppailemasta, kun jonku koira, semmonen sheferin näkönen, (en oo kyl ihan varma rodusta) tuli takaa ja en kuullu sitä, ja kun se oli kohdalla niin tämä alkaa haukkumaan. Meitsi oli hiinä ja hiinä ettei sudän hypänny kurkkuun, ku säikähdin niin kamalasti, ja se oli sen näkönen et ottaa nilkasta kiinni kanssa. Mut onneks se ei sit kuiteskaan ottanu eikä lähteny seuraan sen enempää.

Sit toisen kerran säikähdin töissä, ku olin Bricksissä tänään, niin siellä työkaveri pudotti kelmurullan hyllyn päältä ja minä, kuinka ollakaan siinä vieressä, tein jotain puukolla. Et puukko oli kädessä, ku se rulla putos pään päältä viereen lattialle kamalalla räminällä. Ihan ajatuksissani tein jotain, en nyt kyllä muista mitä, mut kuiteski et hyppäsin melkein kolme metriä ilmaan.

Pikkusen on käsi muuten paskana. Se on vielä enemmän nyt ku oli eilen. Ei kärsi edes pyöritellä olkapäätä et vertyis edes ihan vähän. Kun ei kärsiny äsken edes puukolla leikata mitään, ja tässä kirjottaminenkin ensin puudutti ja nyt alkaa sattumaan tuohon olkapäähän. Pitäiskö kenties mennä lääkäriin sen takia?? Mitäpä se lääkärikään sille mahtaa, ei mitään. Antaa vaan jotain kipulääkkeitä tai jtn..Ei hyvä, pitäis mennä suoraan hierojalle, et sais koko selän aukeemaan, ku ihan jumissa.. Mut ei taida löytyä aikaa, olisko vapaaehtoisia??:P Hinnasta voidaan neuvotella sit..:D

Mut mie lähen nyt nukkumaan, niin jaksaa huomenna ehkä riekkua, jos jaksan lähtee jonnekin, Liepeelle paikalliseen ehkä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.