IRC-Galleria

Lähtölaskenta alkoi.Perjantai 21.11.2008 11:04

Niin se vaan aika menee liian nopeesti. Enää vajaa kuukausi siihen, kun PITÄÄ olla Levillä. Ja vielä pitäis keritä tekemään vaikka sun mitä. Taitaa jotain jäädä tekemättä, uskoisin niin. Keravalle ja Kuopioon pitäis keritä, tosin meinasin pitää joulukuun kaks ekaa viikkoo vapaata, et vois sillon pölähtää ensin toiseen ja sit toiseen. Et varautukaa Pia, Matti ja Maria, et saatan tulla.. :P Mut saa nyt nähä mitä kerkee tekemään. Sit pitäis täälläkin nähä kolme tusinaa ihmistä. Ei hemmetti, miks on aina miljoona asiaa hoidettavana kun lähtee jonnekin..

Eilen oli hauska ilta Peurungassa, ihan hyvä etten joutunu kestämään Tuijaa itekseni, ei siitä olis tullu muuta kun nauramista. Neljänsuoran pojat soittivat Juuri tänä yönä- ja Sua vain hän kaipaa- nimiset kappaleet, ne on AIVAN ihania. <3 Ja sit kun sai tanssia molemmat erään kanssa.. :P <3 Taitaa mun ihan viimenen tanssikeikka tälle vuodelle (ehkä) olla just Neljänsuora Jyväshovissa 16.12. juuri ennen kun lähden. :P Et siellä näyn ainakin, tiedä sit seurasta. Ainakin Tuija tulee kuulemma sinne.

Huomenna pitäis lähtee aamusta kaupunkiin ja meinasin kattella ainakin itelleni talvikenkiä, kun lenkkareissa on hieman vilponen kävellä näin talvella. Tai ainakin odotella junaa..:P Mut saa nähä tuleeko sit ostettua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.