IRC-Galleria

Satu1972

Satu1972

http://satukrook.webs.com/

Koirien perussäännötTorstai 01.01.2009 20:43

VIERAAT: Selvitä välittömästi ketkä vieraista pelkäävät koiria. Hyökkäile ympäri huonetta, hauku äänekkäästi ja hypi leikkisästi tällaista vierasta vasten. Jos hän kaatuu lattialle ja alkaa itkeä, nuole hänen kasvojaan ja murise hellästi osoittaen näin huolestuneisuutesi.

HAUKKUMINEN: Koska olet koira, sinun kuuluu haukkua. Joten hauku - paljon. Omistajasi ilahtuvat huomatessaan sinun puolustavan heidän omaisuuttaan - etenkin myöhään yöllä, kun he nukkuvat turvallisesti sängyissään. Sen turvallisempaa oloa ei olekaan, kuin se, että herää keskellä yötä ja kuulee sinun puolustautuvan. Hau, Hau, Hau!!

NUOLEMINEN: Käy aina ottamassa ISO kulaus vettä juuri ennen kuin menet nuolemaan ihmisiä. He ilahtuvat puhtaasta kielestäsi. Ole myös valmiina noutamaan ihmisellesi hänen tohvelinsa.

KOLOT: Sen sijaan että kaivaisit SUUREN kolon keskelle pihaa ja järkyttäisit ihmistäsi, kaiva pienempiä koloja ympäri pihaa, jotta hän ei huomaisi. Jos kasaat pienen läjän maata kolon ympärille, ihminen saattaa jopa luulla, että kolot ovat myyrien tekemiä. Pihalla ei ole koskaan liikaa koloja. Uurasta päivittäin, jotta saisit tämän ongelman hoidettua.

OVET: Oven edusta on aina varattu perheen koiran nukkumapaikaksi.

HAISTELUN TAIDE: Ihmiset pitävät siitä, että heitä haistellaan. Kaikkialta. On sinun velvollisuutesi perhekoirana tuottaa heille mielihyvää.

RUOKAILUETIKETTI: Istu aina ruokailun aikana pöydän alla, erityisesti silloin, kun on vieraita, jotta voit siivota kaiken lattialle putoavan ruoan. Pöydän alla on myös hyvä harjoitella haistelua.

TUHOAMINEN: Tuhoaminen on ihmisille erityisen tärkeää, joten tuhoa taloa niin paljon kuin mahdollista.

KÄVELY: Kun olet ollut omistajasi kanssa kävelyllä, älä koskaan mene kylpyhuoneeseen vapaaehtoisesti.

SOHVA: On täydellisen sallittua maata uudella sohvalla sen jälkeen, kun ihmiset ovat menneet nukkumaan.

LEIKKIMINEN: Jos liukastut jahdatessasi palloa, hyppää kukkapuskaan, jotta sinulla olisi pehmeä laskeutumisalusta etkä loukkaisi itseäsi.

KISSOJEN JAHTAAMINEN: Kun jahtaat kissoja, pidä huoli siitä, että saat ne vain "melkein kiinni". Jos otat kiinni, ilo on pilalla.

PURESKELEMINEN: kunnioita muotiteollisuutta - pureskele kenkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.